Şimdi Ara

Huawei mediapad T5 32 GB 1250 TL 5 taksit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.194
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/Sayfalar/mobil/huawei-mediapad-t5-10-32gb.aspx
    Arkadaşlar 32 GB versiyonun en ucuzu 1400 TL Türk Telekom bilsem taksit kampanyası ile 1250 ye veriyor 5 taksit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paylaşım için teşekkürler. Bulursanız eğer kaçırmayın

• Android 8'i problem etmezseniz taş gibi multimedia tablet. Ekranı, pili, hızı günlük kullanım için fazlasıyla tatmin edici. (Oyun için denemedim hiç.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google play store var mı Huawei de? Yoksa Olmadan nasıl kullanıliyor?

• Yaklaşık 1 yıldır 16GB modelini kullanıyorum. Ben netflix,youtube için almıştım. Ekran IPS 1920x1200 çözünürlüğe sahip. Görüntü gerçekten çok iyi. Fakat yazılım konusunda huawei çok geride. Cihaz hala emui 8, android 8. Ara ara güvenlik güncellemesi alıyorum ama yeni nesil android desteğini sunmadılar. Geleceğini de pek düşünmüyorum.
    Bunların dışında batarya performansı tatmin edici düzeyde. Kullanıma bağlı ortalama 9-10 saat ekran süresi alıyorum. (Parlaklık genelde %50 ve üstü)

Oyunları pek denemedim fakat PUBG Mobile için alacak olan arkadaşlara tavsiye etmem, çamur gibi görüntü ve çok düşük fps veriyor. Bunun dışında kesinlikle tavsiye edeceğim bir tablet.
  • Geçen ay uzaktan eğitim işi kesinleşince çocuğum için kupon, banka kampanyası vs birleştirip ancak bu fiyata almıştım. Almayı düşünenlere tavsiye ederim, özellikle ders için fazlasıyla işinizi görür.

Bu 32gb ve 3gb ram olan model (16gb hafıza olanda 2gb ram var). Şimdilik 8 sürümü yüklü, 9 gelir mi bilmiyorum. Hafıza artırılabiliyor. Google play store var, istediğiniz uygulamayı yükleyebilirsiniz (Eba, morpa kampüs, zoom, Skype, vb sorun yok). Wi-Fi bağlantısı ve ses çıkış gücü iyi. (Sim kart girişi yok)

Şarj girişi Micro usb, o nedenle biraz yavaş şarj oluyor. Her akşam yatmadan takınca şarjı sabah tam dolmuş oluyor ve gün boyu yetiyor.

Kılıf olarak Amazon'dan aldığım şu şeffaf kılıfı kullanıyoruz, koyu rengi de vardı sitede:

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmuz -- 11 Eylül 2020; 18:30:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• tablet kalemleri bu modelde çalışır mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahmuz kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen ay gittigidiyordan 32 gb lığı uzaktan eğitim için 1320 liraya oğluma aldım.

genel olarak bu yorumda yazılan her şeye katılıyorum sadece içinden çıkan şarj aleti 1 amper. Koca tablet için çok şaçma bir şeçim olmuş.

Pubg mobile için de tavsiye etmiyorum

Kılıf olrak canlı derslerde rahat kullansın diye ŞUNDAN aldık
  • Bu cihazı almak için Türk Telekom bayii'lerinden başvurup direk cihazı teslim alabiliyor muyuz. Ayrıntılı bilgisi olan arkadaş açıklarsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt
    Bayilerde TC üzerinden bir puan sorgulaması yapılıyor. Olumlu çıkarsa bir limit belirtiyor. O limite kadar cihaz alabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Yaklaşık 1 yıldır 16GB modelini kullanıyorum. Ben netflix,youtube için almıştım. Ekran IPS 1920x1200 çözünürlüğe sahip. Görüntü gerçekten çok iyi. Fakat yazılım konusunda huawei çok geride. Cihaz hala emui 8, android 8. Ara ara güvenlik güncellemesi alıyorum ama yeni nesil android desteğini sunmadılar. Geleceğini de pek düşünmüyorum.
    Bunların dışında batarya performansı tatmin edici düzeyde. Kullanıma bağlı ortalama 9-10 saat ekran süresi alıyorum. (Parlaklık genelde %50 ve üstü)

Oyunları pek denemedim fakat PUBG Mobile için alacak olan arkadaşlara tavsiye etmem, çamur gibi görüntü ve çok düşük fps veriyor. Bunun dışında kesinlikle tavsiye edeceğim bir tablet.
    Hocam genellikle video ve TV ( Bein Connect) izlemek için iyi bir cihaz mı? Yani görüntü net mi? Bir de ses seviyesi ne durumda acaba?

• İyidir stereo

• hypnosemir kullanıcısına yanıt
    Hocam 10inç ekranda 1920x1200 çözünürlük gerçekten çok iyi. Film, video, canlı TV izleyeceğim için ekran olayını çok araştırdım ve hiç pişman olmadım.
    Altta çift hoparlör var, Huawei Histen teknolojisi diye geçiyor. Gayet tatmin edici bir sesi var. Ama benim gibi film izlerken gümbür gümbür ses olsun diyorsanız bluetooth hoparlör veya kulaklık kullanmanızı tavsiye ederim.

Geçen sene n11 11.11 kampanyasından kuponla 790₺'ye almıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.