Bildirim
huawei mtu kaç yapcaz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
212-302-150-202 gibi bunları dene birazdan konu kilitlenir :) -
dediklerin yazılmıyor parametre hatalı diyor en alt sınır 576
niye kitlensin ki ? -
2kb ile indiriyorum ya çıldırcam biri yardım etsin -
senin modem huwaei hg521 değilmi :S normalde en alt sınır 100 bilmem kaçtı oyüzden girmesi lazım yazılım güncellemesi yap birde öyle dene -
hocam benim ki yenisi hg655d -
999 denedim ben guzel calisiyor. Hattim 16mbit'e kadar, limit dustu malum :) Suan 1mb/sn ile cekiyorum assagi yukari. Dalgalanma oluyor ara ara ama fena degil yine. Nette gezinmede de pek sorun yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korax -- 13 Ağustos 2012; 4:49:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Korax
999 denedim ben guzel calisiyor. Hattim 16mbit'e kadar, limit dustu malum :) Suan 1mb/sn ile cekiyorum assagi yukari. Dalgalanma oluyor ara ara ama fena degil yine. Nette gezinmede de pek sorun yok.
zaten gezinme sorunuda olsa netmtu programı ile sorun ortadan kalkar -
os x kullaniyorum hocam, netmtu kullanma sansim yok maalesef :) buarada hiz bi 10-15 dakika sonra dusuyor, tam bi casus bu modem -
smartnette bilen var mı -
beyler benim modemde hg521 en hızlı mtu değerini yazarmısınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X