Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzrecordss

ee bu arkadasda tum cihaz guncellemeleri tamamlandi diyor.factory reset yapsam mi yapmasam mi bilemedim simdi

Dene ne kaybedersin. Bende denemiş oldum ikinci kez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi dediginiz gibi yapip deniyicem haber veririm size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bende dayanamayıp tekrar müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 15 dakika kadar gayet samimi bir sohbet ettik temsilci arkadaşla iki önemli konudan dolayı bilgisini istedim

* Bazı tt bayiileri artık telefonun satışı olmayacağını ve sadece ara model olarak sunulduğunu aslında tr de satışının hiç olmayacağını söylüyorlarmış hatta bir yerde ürünün BTK tarafından satışının yasaklandığını sar değerinin çok fazla olduğunu iddaa eden satış sorumlusu bile olmuş ürün artık satılmayacak mı? Bu yüzden biz destek alamazsak ne olacak?
    * İkinci sorum ise 7 güncellemesi hakkında bazı cihazlarda güncelleme varken bizde neden yok ve neden gelmiyor ( burada forumdan ve ne kadar telefonu beğendiğimizden herkese tavsiye edip yakınlarımıza almak istediğimizden falan da bahsettim)

ilk soruma kesinlikle Nova nın satışı devam edecek bazı bayilerle ilgili bizde şikayet aldık bu şikayetleri bayii ismi ve şahıs ismi vererek yapabilir misiniz lütfen yapılan yorumlar asılsızdır denildi bu konunun Huawei olarak üzerine gitmek istiyoruz cihazlarımızdan ve bizden memnun kalmanız bizim için önemli şeklinde açıklama geldi ( böyle bir durumla karşılaşan arkadaşım arayıp şikayet etsinler Bayiileri bence )

ikinci konu hakkında beni bir süre telefonda bekletip üst birimlerle görüşüp iyice bilgi aldı ve size tarif edilen prosüdürü bana da anlattı en son çare olarak imei no derleme no kısmını ekran görüntüsüyle alarak isim soy isimle mail atmamı istediler buda olmazsa eğer servis yoluyla halledeceklerini bildirdiler bende bu kadar kolay bir konu için cihazın servislik olmasının gereksiz olduğunu gerekirse Huawei yazılımı sayfasında paylaşsın biz oradan manuel yükleyelim başka yerlerden indirip garanti dışı bırakmayalım cihazları dedim sayfaya yazılım yüklemesi yapılabilirmiş belki ilerleyen günlerde artık olmadı ordan indrip kendimiz yükleriz servise falan göndermem ben bu kadar şey için

• Yazılım için servise buncA cihaz gider mi. İmkansız. İyisi biz şimdiden ekran görüntüsünü atsak mı acaba

• Arkadaşlar sifirladim fakat hala bir değişiklik yok

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    şu bahsedilen işlemi yaptıysan eğer ve olmadıysa denildiği gibi telefon hakkında kısmını çek gönder bir maille olmadı bakalım ne olacak
  • hangi maile donus yapicam peki hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

şu bahsedilen işlemi yaptıysan eğer ve olmadıysa denildiği gibi telefon hakkında kısmını çek gönder bir maille olmadı bakalım ne olacak

Mail gönderdim. Cevap gelince paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzrecordss

hangi maile donus yapicam peki hocam

Mobilw.tr@huawei.com

• mail hatali

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

• mobile.tr@huawei.com mail adresi buymus

• mobile.tr@huawei.com

• Aynen w harfi yanlışlıkla oldu

• Arkadaşlar Factory reset falan her yolu denedi son çare arayıp temsilciye derleme numaramı ve IMEI'mi verdim. Birkaç gün diyorlar hâlâ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Panda

Arkadaşlar Factory reset falan her yolu denedi son çare arayıp temsilciye derleme numaramı ve IMEI'mi verdim. Birkaç gün diyorlar hâlâ.

Bende mail attım aynını

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Ben direk arayıp söyledim hocam umarım kısa sürede hallederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Panda

Ben direk arayıp söyledim hocam umarım kısa sürede hallederler.

Tetiklenirse gerisi gelir inşallah yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Evet arkadaşlar bende dayanamayıp tekrar müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 15 dakika kadar gayet samimi bir sohbet ettik temsilci arkadaşla iki önemli konudan dolayı bilgisini istedim

* Bazı tt bayiileri artık telefonun satışı olmayacağını ve sadece ara model olarak sunulduğunu aslında tr de satışının hiç olmayacağını söylüyorlarmış hatta bir yerde ürünün BTK tarafından satışının yasaklandığını sar değerinin çok fazla olduğunu iddaa eden satış sorumlusu bile olmuş ürün artık satılmayacak mı? Bu yüzden biz destek alamazsak ne olacak?
    * İkinci sorum ise 7 güncellemesi hakkında bazı cihazlarda güncelleme varken bizde neden yok ve neden gelmiyor ( burada forumdan ve ne kadar telefonu beğendiğimizden herkese tavsiye edip yakınlarımıza almak istediğimizden falan da bahsettim)

ilk soruma kesinlikle Nova nın satışı devam edecek bazı bayilerle ilgili bizde şikayet aldık bu şikayetleri bayii ismi ve şahıs ismi vererek yapabilir misiniz lütfen yapılan yorumlar asılsızdır denildi bu konunun Huawei olarak üzerine gitmek istiyoruz cihazlarımızdan ve bizden memnun kalmanız bizim için önemli şeklinde açıklama geldi ( böyle bir durumla karşılaşan arkadaşım arayıp şikayet etsinler Bayiileri bence )

ikinci konu hakkında beni bir süre telefonda bekletip üst birimlerle görüşüp iyice bilgi aldı ve size tarif edilen prosüdürü bana da anlattı en son çare olarak imei no derleme no kısmını ekran görüntüsüyle alarak isim soy isimle mail atmamı istediler buda olmazsa eğer servis yoluyla halledeceklerini bildirdiler bende bu kadar kolay bir konu için cihazın servislik olmasının gereksiz olduğunu gerekirse Huawei yazılımı sayfasında paylaşsın biz oradan manuel yükleyelim başka yerlerden indirip garanti dışı bırakmayalım cihazları dedim sayfaya yazılım yüklemesi yapılabilirmiş belki ilerleyen günlerde artık olmadı ordan indrip kendimiz yükleriz servise falan göndermem ben bu kadar şey için

Hocambelirtmistim ben şikayet ettim ama sozde kalan bir şey olduğu için inkar edilebiliyor imzalı kağıtlı alsak acaba

• ben de mail gönderdim şikayetler arttığından üstüne düşeceklerdir

• Telefonun kamerası nasıl? Hangi telefonla karşılaştırabiliriz? Xperia x ile karşılaştırırsak hangisi daha iyidır? Memnun olmadığınız noktalar var mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.