Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı Teşekkürler ama benim gibi güncellenmiş bir şekilde kutusundan çıkan ilk nova sahibi olmak düşündürücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabovski kullanıcısına yanıt
    dostum samsunda a ve j serisini satmak için c serisini getirmiyor mesela hepsi taktik

• Bazen hiç yardımcı olamadıkları doğrudur.

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

• 2.5 yıldır G7 kullanıyorum. Sıfır Nova ikinci el p9 arasında kaldım sizin fikriniz ne olurdu acaba?
  • Huawei ile konuştum dağıtım 20 nisanda başlamış. 1 ay kadar sürermiş. İmei numaralarına göre dağıtılıyormuş. Ay sonunu bekleyip sabırlı olmaya devam arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

2.5 yıldır G7 kullanıyorum. Sıfır Nova ikinci el p9 arasında kaldım sizin fikriniz ne olurdu acaba?

İkinci el cihazlara sıcak bakmam. Tercihim kesinlikle nova olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

2.5 yıldır G7 kullanıyorum. Sıfır Nova ikinci el p9 arasında kaldım sizin fikriniz ne olurdu acaba?

Cevabınız için teşekkür ederim peki p9lite2017 yi de eklesek ekran büyük ancak hafıza küçük hangisini önerirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

quote:

Cevabınız için teşekkür ederim peki p9lite2017 yi de eklesek ekran büyük ancak hafıza küçük hangisini önerirsiniz

5.2 inc ekrandan geçiş yaptım. Bende ilk başta kararsızdım ancak nova daha üstün cihaz. Aradaki inc farkı gözünüze batmaz merak etmeyin. Pişman olmazsınız Nova ya geçiş yaparak.

• Arkadaşlar Huawei Türkiye temsilcileri ile 7.0 güncellemesi hakkında uzunca görüştüm. Öncelikle üstüne basa basa defalarca şu soruyu sordum. "7.0 güncellemesi tüm derleme ve IMEI numaralarına dağıtıldı mı? Güncelleme tamamen kullanılabilir durumda mı?" Aldığım cevap nihayet Evet oldu ama bazı yazılımsal sorunlardan dolayı güncellemeyi alamadığımızı söylediler. Attıkları mesajda söylenenleri yaptıktan en fazla 2-3 gün sonra güncellemenin cihazımıza geleceğini bildirdiler. Eğer yine güncellemede problem yaşayan olursa IMEI ve derleme numarasını huawei desteğini arayarak iletmenizi istediler.

Ben bugün deneyeceğim. Sizlerde deneyip deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

İyi forumlar..

• Güncelleme dağıtımı kesinlikle tamamen bitmiştir. HUAWEI Teknik Desteğinin yönlendirmesiyle güncellemeyi indirebilirsiniz. Telefonunuzu malesef sıfırlamanız gerekecek. Herşeyinizi yedekledikten sonra güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

//////////////////

(HUAWEI Mobile Türkiye tarafından tarafıma iletilen resmi yazıdır.)

Merhaba, güncelleme için 1. Aşamadaki adımları izleyerek önbellek temizleme işlemini gerçekleştirebilirsin; Kapalı konumda iken Sesi Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basın. Recovery(EMUI) ekranı gelene kadar basmaya devam edin. Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; ilk açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile " Wipe Data/Factory Reset " seçip Açma (Power) tuşuna basın. İkinci açılan ekranda “ Wipe Cache Partition “’ seçip Açma (Power) tuşuna basın. Üçüncü açılan ekranda “Reboot System Now “ seçip Açma (Power) tuşuna basın. Sorununun devam etmesi halinde 2.Aşamadaki adımlarla cihazına zorlama reset işlemi uygulayabilirsin; Kapalı konumda iken Sesi Yükselt tuşuna basılı tutarken Açma (Power) tuşuna basın. Recovery(EMUI) ekranı gelene kadar basmaya devam edin. Recovery (Kurtarma) ekranı geldiğinde; ilk açılan ekranda Sesi Azalt tuşu yardımı ile " Wipe Data/Factory Reset " seçip Açma (Power) tuşuna basın. İkinci açılan ekranda “ Yes ya da Wipe Data/Factory Reset “’ seçip Açma (Power) tuşuna basın. Üçüncü açılan ekranda “Reboot System Now “ seçip Açma (Power) tuşuna basın.

• Aynı mail bana da attılar deneyen olunca haber versin bakalım

• Ancak tamamen bittiğini söylemişlerdi bana ay sonunu bulur demişlerdi hmm

• Dedikleri gibi yaptım bakalım bildirim düşecek mi

• Haber bekliyorum ona göre bende resetlicem telefonu
  • bende haber bekliyorum arkadaslar hadi sevindirin bizi be :D

• Güncelleme​ tamamen dağıtıldı arkadaşlar bundan emin olabilirsiniz

• Temizinden dedikleri gibi formatlayıp kurulum yaptım. Bildirim düşmedi. Düşerse haber vereceğim.

• abi benim anlamadim bi arkadasima 5 mayista gelmis guncelleme nasil oluyorda bize gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzrecordss

abi benim anlamadim bi arkadasima 5 mayista gelmis guncelleme nasil oluyorda bize gelmiyor

Bana da bugün yine aynı şeyi söylediler; İmei numaralarına göre dağıtım oluyor dediler ve bir ayı geçmez dediler. 20 nisanda başlamış dağıtım

• ee bu arkadasda tum cihaz guncellemeleri tamamlandi diyor.factory reset yapsam mi yapmasam mi bilemedim simdi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.