Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

kesin mi bu cidden

Ne dense bu konu bana pek gerçekçi gelmiyor. Sonuçta Türk Telekom bu ürünü tarifeye ek ucuz bir fiyata sunuyor. Bunu fırsat bilen bayiler de ürünü bekletiyor olabilirler. Ama sonuçta internette satan bir sürü online alışveriş mağazası da var. Sonuç itibari ile iyi bir fiyata iyi bir elefona sahibiz, geri kalanların hiç önemi yok

Esime alacaktim huaweiden aldigim cevap sonrasi gidip p9 aldim cihaz gelmeyecek 25 bin adet geldi cogu yerde tukendi senaryo yazmaya gerek yok ilk agizdan aldigim bilgidir Bir sehir efsaneside soyle der sar degeri yuksek oldugu icin cihaz toplatilmis😀 ister inanirsin ister inanmazsin kardesim durum bu

İnanmıyorum kardeş , bendeki durum da bu.

Zamanla anlarsin sorun degil sana kuzeni huaweide bolge saha sorumlusu olan biri olarak yazdim tabiki keyfin bilir kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankaradaki türk telekom bayilerine soruyorum..yenimahallede bir tanesine sordum yok dedi..p9 lite varmış..ne kadara gelir 12 *125 olur dedi.tarifeye ek.. o da yapıyor 1500 tl küsur..yuh be.. bir de demesin mi bana ağabey pek bi fark yok ,ha nova ha p9 lite aynı her ikisi diyee. teşekkür ederim bende cahilim dedim..çıktım gittim sinirle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telemcii

ankaradaki türk telekom bayilerine soruyorum..yenimahallede bir tanesine sordum yok dedi..p9 lite varmış..ne kadara gelir 12 *125 olur dedi.tarifeye ek.. o da yapıyor 1500 tl küsur..yuh be.. bir de demesin mi bana ağabey pek bi fark yok ,ha nova ha p9 lite aynı her ikisi diyee. teşekkür ederim bende cahilim dedim..çıktım gittim sinirle.

Suan hepsi buradada stokta gözüküyor kardesim bak istersen

• nighthunter9 N kullanıcısına yanıt
    biliyorum.ama benim durum farklı biraz türk telekomdan yeğenim kendi tarifesini değiştirecek şu anki tarife bitiş 09 haziran.az kaldı. yeni tarifeye geçince bana telefonu alacak. bende ona ödeyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: telemcii

ankaradaki türk telekom bayilerine soruyorum..yenimahallede bir tanesine sordum yok dedi..p9 lite varmış..ne kadara gelir 12 *125 olur dedi.tarifeye ek.. o da yapıyor 1500 tl küsur..yuh be.. bir de demesin mi bana ağabey pek bi fark yok ,ha nova ha p9 lite aynı her ikisi diyee. teşekkür ederim bende cahilim dedim..çıktım gittim sinirle.

Ahlaksız herif kendisi gibi cahil sanıyor herkesi işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaradaki bayilerde kalmamış .nova harbiden tam bir satış rezaleti..paramızla rezil oluyoruz..
  • beyler takvime hatırlatıcı ekledim ama tam saatini ayarlayamıyorum örnek vereyim ben saat 9'30 da ve 10 da hatırlatsın istiyorum ama olmuyor bilen var mı

• Birazdan EMUI 5 Orjinal Temasını paylaşacağım. Arayüz tamamıyla EMUI 5 görünümü kazanacak deneyin derim güncellemeyi böyle bekleyin

Edit: Tema paylaşılmıştır ana konuya bakabilirsiniz..

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Panda -- 23 Mayıs 2017; 18:2:26 >

• cemus kullanıcısına yanıt
    Sizin için onu da yaparım hocam ama son yorumuma bakarsanız bence dediğiniz temaya ihtiyacınız kalmayacak harika bir tema.

• Beyler bugün Hauwei Destek ile Messenger uzerinden yazıştım tekrar. Bugün enteresan şekilde güncelleme yakında gelecek demek yerine ekli yönlendirmeleri yaptılar. Akşam evde yedekleme yaptıktan sonra deneyeceğim bakalım bir değişiklik olacak mı ? Sanmıyorum ama yine de denemekten zarar gelmez.

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★g

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 23 Mayıs 2017; 18:21:57 >

• quote:

Beyler bugün Hauwei Destek ile Messenger uzerinden yazıştım tekrar. Bugün enteresan şekilde güncelleme yakında gelecek demek yerine ekli yönlendirmeleri yaptılar. Akşam evde yedekleme yaptıktan sonra deneyeceğim bakalım bir değişiklik olacak mı ? Sanmıyorum ama yine de denemekten zarar gelmez.

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★g

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★.

Ben sıfırladıktan sonra da denemiştim. Güncelleyici ön belleğini temizlemek de işe yaramadı. Bunların haberi yok sanırım birşeyden..

• Ben de öyle düşünüyorum, Allah ' a emanet artık bizim güncelleme

• quote:

Ben de öyle düşünüyorum, Allah ' a emanet artık bizim güncelleme

Sen iyisi cevap yaz dedikleriniz işe yaramadı diye. Bilir kişi ile görüşmek istiyoruz diye.

• Arkadaşlar almış olduğum cihaz geldi android 7 kurulu ve emu 5 yazıyor normalmidir

• cskn20 kullanıcısına yanıt
    Hiç normal değil
    2. el mi aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Microsoft Edge -- 23 Mayıs 2017; 19:50:29 >
  • beylet şu soruma bi cevap verebilecek yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: cskn20

Arkadaşlar almış olduğum cihaz geldi android 7 kurulu ve emu 5 yazıyor normalmidir

Nerede aldınız bize gelmedi

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Bunu yapan varmı ? İşe yariyor mı ?

• Mr.Panda kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de bulup kurmuştum senin yaptıklarını denerken silmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

beyler takvime hatırlatıcı ekledim ama tam saatini ayarlayamıyorum örnek vereyim ben saat 9'30 da ve 10 da hatırlatsın istiyorum ama olmuyor bilen var mı

+ yeni etkinlik ekle saat ayarla bu kadar

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.