Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kesin mi bu cidden 25000 adet cihaz iki ayda bittiyse telefon deli satmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.

Yaptığım P10 teması kuramayan arkadaşlara çözüm buldum.

Öncelikle telefonun orjinal temasını (Nova.hwt) telefonumuzun teması olarak seçiyoruz. Ardından telefonumuzu yeniden başlatıyoruz.

Cihaz yeniden başladıktan sonra temalar uygulaması içindeki "özelleştir" butonuna tıklıyoruz.

Burada simgeler sekmesine tıklayıp benim paylaşmış olduğum temayı seçip kaydediyoruz.

Artık anasayfanız Huawei P10 görünümüne kavuşacaktır.

"Temayı konu ana sayfasında bulabilirsiniz."

/Yani yaptığımız şey kısaca, benim yapmış olduğum P10 temanın ikonlarını seçmek.

Herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Panda -- 22 Mayıs 2017; 17:17:31 >
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    Siz linkteki transparent camdan mı aldınız? Ekranı tam kaplıyor mu?

Ben çerçeveli siyah camlardan aldım ancak parmak izini çok belli ediyor ve ekran çok parlıyor. Ayrıca camın yanlarına kıl, tüy, toz yapışıyor. Bir türlü istediğim ekran koruyucusunu bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

kesin mi bu cidden 25000 adet cihaz iki ayda bittiyse telefon deli satmış

Kesin kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

kaynak sağlam mı valla peynir ekmek gibi satar bu cihaz bu pazarda amirallerin 4000-5000 olduğu bir yerde cihaz hiçte aratmayan performansıyla ( performanstan kastım antutu testleri değil günlük kullanım işlevselik şıklık vs) ilaç gibi geldi bana

Kardesim kuzenim huawei Türkiye de calismakta bilgi kesin Turkiye pazarina hic surulmeyecekti nova ama diger model gecikince o gelene kadar boslugu sinirli sayida nova ile doldurdular ve hakkaten deli satti cihaz cunku performansı cok iyi pil omrude ben kendim mate 9 kullaniyorum ama novanin elde tutus hissiyatina ve konforuna hayran kaldim ebat ve malzeme kalitesi dizayni on numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighthunter9 -- 22 Mayıs 2017; 17:40:2 >
  • İlginç..

• forza lacar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Mr.Panda kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim şimdi oldu diğer p10 temalarıda olurmu acaba böyle onlarıda yapsak özellikle taste temasının ikonları çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 22 Mayıs 2017; 20:14:0 >
  • arkadaslar bu guncelleme ile ilgili herhangi bir tarih yada bilgi var mi?

• bir 25 binlik paket daha gelir böyle saçma işmi olur..bitti diye gelmeyecek diye bir şey mi olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cskn20

Merhaba arkadaslar bende nova sahibi olarak araniza katilmis bulunuyorum.N11 den indirim kuponu ve bonus kanpanyasiyla 1325 tl ye geldi.Garanti de sagolsun bana ozel kampanya ile 5taksite boldu.Yarin yada carsamba elimde olur heralde.

ceptelefonuna taksit yok nasıl yaptınız
  • varol7 V kullanıcısına yanıt
    Aldiktan sonra msj geldi alisverisinizi size ozel 5 taksit yapmak istermisiniz diye 60 tl komisyon kesti kredi gibi

• ellez78 E kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzrecordss

arkadaslar bu guncelleme ile ilgili herhangi bir tarih yada bilgi var mi?

malesef yok :)
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Bendekide sizinki gibiydi şimdi gönderdiğim linkteki transparan siparişini verdim bekliyorum gelince resim atarım

• quote:

kesin mi bu cidden

Ne dense bu konu bana pek gerçekçi gelmiyor. Sonuçta Türk Telekom bu ürünü tarifeye ek ucuz bir fiyata sunuyor. Bunu fırsat bilen bayiler de ürünü bekletiyor olabilirler. Ama sonuçta internette satan bir sürü online alışveriş mağazası da var. Sonuç itibari ile iyi bir fiyata iyi bir elefona sahibiz, geri kalanların hiç önemi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

kesin mi bu cidden

Ne dense bu konu bana pek gerçekçi gelmiyor. Sonuçta Türk Telekom bu ürünü tarifeye ek ucuz bir fiyata sunuyor. Bunu fırsat bilen bayiler de ürünü bekletiyor olabilirler. Ama sonuçta internette satan bir sürü online alışveriş mağazası da var. Sonuç itibari ile iyi bir fiyata iyi bir elefona sahibiz, geri kalanların hiç önemi yok

Esime alacaktim huaweiden aldigim cevap sonrasi gidip p9 aldim cihaz gelmeyecek 25 bin adet geldi cogu yerde tukendi senaryo yazmaya gerek yok ilk agizdan aldigim bilgidir Bir sehir efsaneside soyle der sar degeri yuksek oldugu icin cihaz toplatilmis😀 ister inanirsin ister inanmazsin kardesim durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: nighthunter9

quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

quote:

kesin mi bu cidden

Esime alacaktim huaweiden aldigim cevap sonrasi gidip p9 aldim cihaz gelmeyecek 25 bin adet geldi cogu yerde tukendi senaryo yazmaya gerek yok ilk agizdan aldigim bilgidir Bir sehir efsaneside soyle der sar degeri yuksek oldugu icin cihaz toplatilmis😀 ister inanirsin ister inanmazsin kardesim durum bu

İnanmıyorum kardeş , bendeki durum da bu.

• Yani kimse bulamıyor mu bu cihazı operatörlerde (online siteler hariç)

• Kıyıda köşede kalmış tt mağazalarına sormak lazim illaki elinde olan vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellez78 -- 23 Mayıs 2017; 7:20:17 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.