Şimdi Ara

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.311
Cevap
12
Favori
53.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üzgünüz Aradığınız Sayfa Bulunamadı!
    https://www.cepsesuar.com/huawei-nova-kilif-silikon-ultra-ince-0-2-mm-mavi_13625.html
    gerçekten müthiş ince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

yarın 3 tane bayi ara sor telefon yok ayrıca servis benim telefonu ikini kez değiştrse bile elinde cihaz olmadığını söyledi o sebepten ben bu sar olayından kıllandım bence içimizden bi kaç kişi daha arayıp huawei yi sormalı

Arkadaşlar bence çok gereksiz evham yaptınız yaw.ekte size iPhone 6s ile bizim tel.i. Sar değeri karşılaştırmasını gönderiyorum. Eğer dediğiniz gibi birşey olsaydı iphone 6s in de satılmaması gerekirdi. Bi sakın olun gari

★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★

• Bencede öyle bir şey olmamalı piyasada çok daha fazla sar değerine sahip cihazlar var yok sattı cihaz bence millet bir birine öneriyor ben çok kişiye önerdim başka cihaz satamayınca bilerek yok diyor olabilirler yarın ben bir yere sorucam bakalım tanıdık o neyse söyler

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Bencede öyle bir şey olmamalı piyasada çok daha fazla sar değerine sahip cihazlar var yok sattı cihaz bence millet bir birine öneriyor ben çok kişiye önerdim başka cihaz satamayınca bilerek yok diyor olabilirler yarın ben bir yere sorucam bakalım tanıdık o neyse söyler

Ben de tavsiye ediyorum hatta tavsiye gerek kalmıyor gören inceleyen hayran oluyor. da cihaz yok geçen gün arkadaş sormuş tt mağazasına peşin satış var 1800 lira demişler yuh bee dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetaydin78

https://www.cepsesuar.com/huawei-nova-kilif-silikon-ultra-ince-0-2-mm-mavi_13625.html gerçekten müthiş ince

??

• quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

Hocam ekran koruyucu ve kılıf için link verebilirmisin

• ellez78 E kullanıcısına yanıt
    bayiler karaktersizlik yapıyor bazıları telefon tuttu diye peşin itelemeye çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

bayiler karaktersizlik yapıyor bazıları telefon tuttu diye peşin itelemeye çalışıyor

Bayi için değişen bir şey yok.bayi parasını TT dan peşin alıyor.tt taksit taksit alıyor.

• Merhaba arkadaslar bende nova sahibi olarak araniza katilmis bulunuyorum.N11 den indirim kuponu ve bonus kanpanyasiyla 1325 tl ye geldi.Garanti de sagolsun bana ozel kampanya ile 5taksite boldu.Yarin yada carsamba elimde olur heralde.

• okurken bir detayı atladın galiba "1800 tl" ben 24 ay 1600 e aldım bayiiden çakallık burada başlıyor sitede ön görülen peşin fiyatı 1799 olduğundan taksit yerine peşin satmak daha karlı oluyor adamlara
  • cemus kullanıcısına yanıt
    yani adam 1572 tl ye sattığı ürünle 1800 e sattığı üründen aynı karı elde etmez heralde

• Arkadaşlar merhaba ben bu telefonla xiaomi mi4 prime arasında tercih yapacapım xiaomi 1000 lira nova 1500 civarında ama xiaomi ithalat garantili yani pek güvenemiyorum özellikleri yakın bşrbirine işlemcileri aynı

Şimdi novayı kullanan arkadaşlar ses gidip gelmede dış hoparlöründe lte çekiminde herhangi bir sıkıntı yaşayan oldumu veya başka memnuniyetsizlik oldumu olumlu yönlerini bşlşyorum az çok olumsuz zamanla ortaya çıkan sorun gözlemledinizmi şimdiden teşekkğrler birde xiaomi mi4 prime hepsiburada satılıyor gğvenebşlrimiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emetovic -- 22 Mayıs 2017; 13:24:38 >
  • ses çıkışı çok sağlam batarya çok çok iyi 1 kere bile donmadi tel çok memnunum nova dan

• emetovic E kullanıcısına yanıt
    Allaha şükür hiç bi sorunu yok maşaallah zaten ben huaweinin hiç modelinde sorun görmedim gönül rahatlığıyla alabilirsin ses hakkında arkadaşın biri efsane gibisinden bi yorum yapmıştı

• cemus kullanıcısına yanıt
    Üstad sistem şu şekilde işliyor,bayii herhangi​ bir cihazı önerilen satış fiyatı üzerinden fiyatlandırma yapar.kurumlarda zaman zaman kampanya uygular.bizim cihazdaki kampanya aylık odeme x 12 ve aylık odeme x 24 .bayii TT dan parasını peşin olarak(1800₺) onerilen satış rakamı olarak alır.

Diyeceksiniz ki peki TT bu işten zarar ediyor.aslinda etmiyor seni sisteme 12 veya 24 ay bağlıyor.dlkkat ederseniz çok satan cihazlarda böyle bir uygulama yoktur veya çok nadiren olur.bayii 1800 lira fiyatlandırma yaptığı üründe 1570 liraya satış yapmaz yapamaz.kar oranı düşük bir sektör.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Nasıl yani tt nin sitesinde var ayrıca bir kaç online satış sitesinde de listeleniyor satışta değil mi yani stok mu yok yoksa söylentilerin aslımı var

25000 adet cihaz geldi ve daha gelmeyecek p9 lite 2017 cihazinin gecikmesinden dolayi onun boşluğunu kapamak icin novayi bizim pazara sürdüler asla burda satilmayacakti ve bitti cihaz suan. satin alabilenler sanslilar piyasada olan son novalari alıyorlar

• Sağolun arkadaşlar biraz daha bekleyip karar vereceğim

• nighthunter9 N kullanıcısına yanıt
    kaynak sağlam mı valla peynir ekmek gibi satar bu cihaz bu pazarda amirallerin 4000-5000 olduğu bir yerde cihaz hiçte aratmayan performansıyla ( performanstan kastım antutu testleri değil günlük kullanım işlevselik şıklık vs) ilaç gibi geldi bana
  • ellez78 E kullanıcısına yanıt
    Pzoz huawei nova cam temperli kapak prime için ekran koruyucu 9 h huawei nova 4 gb clear ekran telefon cam filmi nova cam 5.0

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/7ZFJFfQj

(from AliExpress Android) Cafele orijinal case huawei nova kılıfları için candy renk ultra ince moda lüks silikon tpu kapak için huawei nova kabuk

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/mYRFVb2i

(from AliExpress Android)

• nighthunter9 N kullanıcısına yanıt
    kesin mi bu cidden

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.