Bildirim
★★★ Huawei Nova Ana Konu (7.0 Güncel)★★★ (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
sen kullanyon mu bu kılıftan bende sipariş verdim güzelmi ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7 güncellemesi gelen arkadaş can-l01 ile başlayan model numarasını paylaşabilir mi firmware finder ile. Bakıp deneyeceğim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İsmini yazarsanız bulursunuz play store'dan ama fazla kullanmanizi tavsiye etmiyorum. Ekrana zarar verebilir ve şarj kullanımı oldukça fazla.
Ben başka saticidan 1.70 dolara aldım. Yolda şuan.
cafele marka o kılıftan başka görmedim ben link paylaşırsan ordan alalım bi daha alacak olursak
-
Hi care kullanmıyorum ama hi suite yi yüklemedim daha denicem gelcekmi güncelleme diye
Yok değil mi bir gelişme güncelleme ile ilgili ben bir kaç gün önce facebook tan yazdım aynı cevap geldi
quote:
Orijinalden alıntı: cemus
Yok değil mi bir gelişme güncelleme ile ilgili ben bir kaç gün önce facebook tan yazdım aynı cevap geldi
Valla hala yok
sakin olun gelir ☺
Hayır içimizden bir kaç kişiye daha gelse ona göre bize de ne zaman gelir anlardık ilk parti dışında bana da geldi diyen olmadı
o değilde bu telefon niye satılmıyo artık
aldığın linki atarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: ah_1903
aldığın linki atarmısın
consumer.huawei.comHiSuite - Android Smart Device Manager - Huawei Device., Co Ltd..http://consumer.huawei.com/minisite/HiSuite_en/index.html
Hisuite den de görünmüyor demin yine denedim
Yazılımı bir yer den indirmenize gerek yok telefonu bilgisayara bağlayınca otomatik kuruluyor ben çok önce denemiştim orda da yoktu güncelleme
Nasıl yani tt nin sitesinde var ayrıca bir kaç online satış sitesinde de listeleniyor satışta değil mi yani stok mu yok yoksa söylentilerin aslımı var
yarın 3 tane bayi ara sor telefon yok ayrıca servis benim telefonu ikini kez değiştrse bile elinde cihaz olmadığını söyledi o sebepten ben bu sar olayından kıllandım bence içimizden bi kaç kişi daha arayıp huawei yi sormalı
ben en az 10 bayiye sordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X