Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fenerli1965

peki hocam nfcyi denediniz mi doğru düzgün çalışıyor mu?

Evet düzgün çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanan arkadaşlar tek tek sormaya utanıyorum şöyle artı eksiklerini belirtilen yorumlar bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

kullanan arkadaşlar tek tek sormaya utanıyorum şöyle artı eksiklerini belirtilen yorumlar bekliyoruz

Valla eksiklikler konusu biraz da göreceli aslında. Yani sen sor biz söyleyelim herkesin takıntılı olduğu farklı şeylerde vardır sonuçta :)

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    abicim sizin dediğinize göre eksisi yok ki

• cemus kullanıcısına yanıt
    Selam, farklı bildirim ışıklarını nereden atayacağımı bir türlü beceremedim. Sadece ekran menüsünde "gösterge ışığı " diye bir seçenek var orada da farklı renkler diye bir seçenek yok.nereden yapıldığını anlatabilirseniz çok sevinirim

• quote:

kullanan arkadaşlar tek tek sormaya utanıyorum şöyle artı eksiklerini belirtilen yorumlar bekliyoruz

Yazılımsal olarak birşey demeyeceğim çünkü önü açık birşey ancak donımsal olarak olarak ois olsaydı ekranı 5.2 ye dayansadı fena olmazdı

digital görüntü sabitleyici işe yarıyo diyorlardı çok sıkıntı mı ois eksikliği

• Farklı renkleri destekliyor ama ayar yok kendi menüsünde WhatsApp gibi ayarlanabilir programlarda var mesela seçenek olarak onun uzerinden ne renkler var deneyebilirsin ben ona mavi atıyorum mesela diğerleri yeşil oluyor bunun gibi işte bunu ayarlamak için 3 parti uygulamalarda var ama denemedim

• quote:

digital görüntü sabitleyici işe yarıyo diyorlardı çok sıkıntı mı ois eksikliği

hiç Sıkıntı değil bunda yazılımsal olarak dijital goruntu sabitleyici cok başarılı

Çok teşekkürler

Ois gerçekten çok önemli değil . Bi önceki telefonum A5 2016 hem ois destekli hem de 5.2 incti. Ama inanın Nova daha iyi foto çekiyor ayrıca 5.0 inç çok daha güzelmiş .. cepte taşıması falan çok daha kolay :)

• Nova'da Miracast yok zannediyordum, varmış :)
    Edit : Mirrorshare'miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 24 Nisan 2017; 7:2:1 >
  • arkadaşlar ekranı tam kaplayan düzgün ekran koruyucu var mı ali ekspresten alana kadar

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu taksitle aldığınızı bilmiyordum eğer taksitli fiyatı ise muhtemelen haklısın satın aldığım telefonları harçlığımı 1.5 sene biriktirerek peşin almıştım.

Ayrıca ben de Snap 625li telefon istemiştim bu fiyat politikası yapan şirketler sağolsun Helio P10 aldım.

Olursa belki P20 li alırım çünkü P10 hala eksik Mediatek Qualcomm teknolojisine patent ödememek için kendi teknolojilerini kullanıyor o da hala eksik. performansı iyi ama hatalar olabiliyor.

• drowen kullanıcısına yanıt
    ikisi arasındaki fark nedir peki biliyor musun?
  •  Huawei Nova & Nova Plus

Mirrorshare yansıtma

Miracast çapraz plarform desteği var

https://www.google.com.tr/amp/s/www.teknoblog.com/miracast-nedir-95413/amp/

•  Huawei Nova & Nova Plus

• Huawei yazılımda baya bir ilerlemiş çok kullanışlı özellikler keşfediyorum her geçen gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Huawei yazılımda baya bir ilerlemiş çok kullanışlı özellikler keşfediyorum her geçen gün

Katılıyorum. Yazılım olayında güzellikler yaratmış. 7 nin bir an evvel gelmesi dileğiyle :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.