Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görerek almak daha iyi bence ayrıca 10 TL ye aldım kadife dokulu yumuşak silikon kaliteli duruyor bulursani tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda resmi bu arada ekrana kırılmaz cam bulan olursa şöyle tam kaplayan haber etsinde onu alalım ben buldum yarisini kaplıyordu neredeyse çok kötüydü

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

• Arkadaşlar nova plus gelecek mi bileniniz var mı?

• blackcurse B kullanıcısına yanıt
    çıkış tarihinden 8-9 ay sonra geliyor millet eskitiyor bize yeni geliyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

Görerek almak daha iyi bence ayrıca 10 TL ye aldım kadife dokulu yumuşak silikon kaliteli duruyor bulursani tavsiye ederim.

Ekolayzır fln var mı ben mi bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

neredeyse tüm incelemelerde telefonun muadili olarak one plus 3 honor 8 vodafene smart falan öneriliyor özellikle one plus 3 malesef ki bu telefonların hiç biri türkiyede yok bu telefonun muadilleri samsunu saymıyorum zenfone 3 var onun da değişik problemleri var moto z play var onunda tasarımı mal gibi çok kötü ve lenovo p2 var pilinden başka bi şeyi yok sony xperia x var pili 2600 ve ısındığı yönünde bilgiler var ve hepsinin ortak yönü lenovo yu bilmemekle birlikte servisinin bok gibi olması o kadar yazmışken samsunga da değineyim onun buna en yakın telefonu a5 a7 2016 onlarda buna yaklaşamaz bence ,geriye huawei nova kalıyo gibi bir şey

Bilişim sektöründe ve sürekli teknoloji de haliyle takip eden biri olarak aman diyorum samsung dan her zaman uzak durmuşumdur. Servisi berbat.

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Kendi müzik playerında yok bende göremedim sonradan indirebileceğiniz bir programla ayarlayabilirsiniz ama

• 1399 üstü etmez.

• kty28 kullanıcısına yanıt
    ona bakarsan bana göre hiç bir telefon 1000 tl etmez Amerikalı Avrupalı kendi parasının değeriyle kıyaslarsak en kralını 700-900 tl arası alıyor apple ın samsung un 5000 e telefon sattığı yerde bu telefon ucuz bile söyle bir al incele anlarsın
  • kty28 kullanıcısına yanıt
    bu yorumu neye göre yaptığını çok merak ediyorum kriterlerin neler mesela

• arkadaşlar p10 lite mı bu mu ? kafamda ki soru işareti p10 lite ın gpu su 830 mp 2

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Daha önce karşılaştırmasını paylaşmıştım Nova android 6.0 da çalışıyor birde 7.0 la olunca daha da iyi olacaktır diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 21 Nisan 2017; 9:52:15 >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    dostum ovideoyu izledim fakat novanın bariz bir üstünlüğü yok ki oyunların açma sürelerinde bariz p10 lite daha iyi

Benchmark grafiğinde Nova, Lite'ın sağından atıp solundan geçmiş. Yani bu demek oluyor ki oyunlarda P10 Lite'a göre daha fazla FPS ile oynarsın.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280E950A0 -- 28 Aralık 2017; 21:31:24 >
    açılış süreleri işlemci yada grafik işlemci ile alakalı değil kullanılan dahili depolama birimiyle alakalı bir durum bir tık daha hızlı bir depolama birimi kullanılmış olabilir bazı uygulamalar mali grafik kartta daha hızlı açılıyor olabilir fakat testlerde Nova daha başarılı pil ve dayanıklılık konusunda da daha iyi diye düşünüyorum
  • wifi ve mobil veri hızları ve wifi çekimi iyi mi

• quote:

wifi ve mobil veri hızları ve wifi çekimi iyi mi

yabancı sitesinden pdf doyasını indir özellikle nasıl verimli olduğu yazıyor. Özetle çok iyi

• sen memnunmusun iki gündür kullanıyosun

• quote:

sen memnunmusun iki gündür kullanıyosun

Çoook

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.