Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synap

aliexpressten sipariş ettiğim silikon kılıf geldi 3.15 dolar = 11.50tl gibi komik rakama, kesimleri çok iyi plastik çapakları da yok üzerinde enine fırçalanmış desenli çizgileri ve karbon kaplama deseni var bu ürünü bizim telefonculardan almaya kalksan 40-50tl isterler hiç sansarlara para kaptırmayın derim 15 günde elime ulaştı (nova ile çekildi)http://hizliresim.com/5gzMbj -http://hizliresim.com/ALP5Wp

Selam, ben de bu hafta aliexpressten siparişleri verdim.

Şu kılıf çok şık durduğu için siyahından siparişi vedim :
    https://tr.aliexpress.com/item/Mixed-Color-Huawei-nova-matte-case-Hard-Classical-Unique-Plasitc-huawei-nova-Case-cover-5-0/32790697591.html?spm=2114.13010608.0.0.vgpgyf

Sonra ekran koruyucu cam için full ekranı kaplayan bir koruyucu siparişi verdim.
    https://tr.aliexpress.com/item/For-Huawei-Nova-Plus-Screen-Protector-9H-HD-Curved-Edge-Full-Cover-Color-Tempered-Glass-for/32779448692.html?spm=2114.13010608.0.0.vgpgyf

Siparişler geldikten sonra bilgilendirme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 21 Nisan 2017; 15:33:2 >

• drowen kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-280E950A0 -- 28 Aralık 2017; 21:31:12 >
  • beyler ödemesini nasıl yapıyorsunuz bu tür yabancı sitelerden hiç ürün almadım bizim cihaza çok çeşit var bende almayı düşünüyorum bir şeyler
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Banka internet şubesinden sanal kart ile alışverişi tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün TT bayinde inceledim, cihaz bence ele çok uygun, güzel his yaratıyor fakat ben yinede bu fiyata aradığımı bulamadım. Turkcell'den peşin fiyatına 6 ay taksitli Lenovo P2 almayı düşünüyorum.
  • Greenify uygulaması kullanmadan kendisinde bu özelliğin olması da çok iyi. İstediğin uygulamaları ekranı kapatınca uyutuyor.

Bir kaç ekran görüntüsü yolluyorum öylesine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 21 Nisan 2017; 22:23:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazla ilgili detaylı manual dosyasını merak edenler aşağıdaki linkten indirebilirler arkadaşlar

http://download-c1.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=92265&siteCode=worldwide

• damn2u kullanıcısına yanıt
    dostum bu senin yaptığın resmen hakaret p2 nedir ya valla çok ayıp ettin

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    ful mobil veride ne kadar ekran süresi alıyosun

• Bu arada detaylarda yazılmayan bazı bilgiler

Ses

Fluence™ HD noise cancellation technology

Volte Desteği

Next-generation Calling Services

VoLTE with SRVCC to 3G and 2G

Voice over Wi-Fi (VoWiFi) with LTE call continuity

HD and Ultra HD Voice (EVS)

Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 technology

Wi-Fi

Wi-Fi Standards

802.11ac Wave 2 (Bizimkinde kapalı belki firmware ile açarlar)

802.11n

802.11a/b/g

DSP (Dijital Görüntü İşleme)

DSP Technology

Qualcomm® Hexagon™ DSP

Qualcomm All-Ways Aware™ technology

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 22 Nisan 2017; 11:39:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

ful mobil veride ne kadar ekran süresi alıyosun

Dostum henüz tam gün full mobil veri kullanmadım malum cihaz yeni ama bir önceki g4 beat cihazımdan kat kat iyi ekran süresi alacağım kesin. Yanında 10000 mah Taşınabilir şarj cihazıyla gezerdim deli kullanımda 10000 mah harici şarjında 4/3 ü biterdi akşamleyin. Şimdi hariciyle gezmiyorum.

Cihaz hiç ısınmıyor ve şarjı oh be dedirtti sonunda (Önceki kullandığım cihazlara nazaran)

Demek istediğim Snap 600 serisi bir telefon ki burada telefonlardan anlayan kişileriz Ztenin Snap 800 lü telefonundan sadece 200 300 lira az farklı olmamalı hocam.

Asusta gördüm muhtemelen 1380 liraya inmişti bu sebeple dedim.

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Kriterlerim Snap serisi bir telefonun hiçbir şekilde Snap 800 ayarında fiyat olarak yakın olmaması hocam. Türk Telekom reklam panosunda 1800 lira peşin fiyatı yazısını gördüm.Eee ben Snap 800lü bir cihazı 2100 e alabiliyorsam niye değsin ki dedim kendimce.

Ayrıca Zenfone 3ü 1380 liraya gördüm.

Yazılım Vs.düşünürsek de yine de 1400 üstü etmez kanımca.

Farkındasınızdır muhtemelen firmalar sırf vatandaş Dolar kuru yüzünden zam var diye düşündürecek hareketler yapıyorlar bakınız Samsung daha dün geri vites yaptı. Oysa gerçekte böyle değil.

• kty28 kullanıcısına yanıt
    dostum telefon 1600 tl hp de türk telekom da 12 taksit alırsan 1572 tl samsung zaten karaktersiz o ayrı bi konu ayrıca lenovida sp 625 li 1500 ün üstünde bi fiyatla satılıyo ayrıca türkiye de vergiler yüksek kabul ama yurt ddışından en az 400-500 tl fazla karla satıyor firmalar ve şu şartlarda 1572 12 taksit bence iyi demesemde idare eder adusa gelince telefonlarında genelde hep bir sorun oluyor ve oda vodafoneden taahhütlü alınca o fiyat ve bence türkiyede servis kalitesi olarak hiç bir android cihaz huaweiye yaklaşamaz ki huaweinin malzeme kalitesi dandik olan bi tane telefonu yoktur bence

• kty28 kullanıcısına yanıt
    Hocam hesabı biraz yanlış yapmışsın çünkü bu cihaz bana 24 ay taksitle 1600 e geldi faturaya ek en mantıklı cihaz olduğu için tercih ettim taksitle 2000 e gelse o dediğin cihaz o halde bile 400 TL var arasında 24 ay taksitle hesaplarsan eğer fark çok daha fazla olacaktır önerdiği cihazda 1600 civarı ama 6 taksit kağıt üzerinde iyi görünüyor alabilirsin zevkler tartışılmaz sonuçta güle güle kullanın

• bildirim ışığı var değil mi cihazda epey sitesinde yazmıyorda?
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Var farklı renkler (kırmızı mavi sarı yeşil vs) atayabileceginiz bildirim ışığı var

peki hocam nfcyi denediniz mi doğru düzgün çalışıyor mu?
  • fenerli1965 F kullanıcısına yanıt
    Hocam siz sorana kadar aklıma bile gelmedi aldım elime telefonu bir süre denedim validenin telefona birşeyler göndermeyi temassız kredi kartı otobüs kartı vs göstermeyi denedim calistiramadim bozuk olduğunu düşünmeye başladım ta ki tesadüfen arka taraftaki üst kısımda kameranın olduğu yere tutana kadar aklınızda bulunsun sizde benim gibi uğraşıp panik olmayin çok iyi çalışıyor bu arada

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.