Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ah_1903

wifi hızı kamera falan nasıl

Bir kaç gün takılayım yazacağım kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    dostum müşteri hizmetlerini aradım orada ki arkadaş bana telefonun ekranının uçak camlarında olduğu gibi alüminyum karşımlı olduğunu söyledi ne femek oluyo yani bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

güle güle kullanın beğenmeniz iyi olmuş görmeden almak büyük risk gerçekten ben baya bir tereddüt etmiştim ama benim cihaz parçalanınca bir de siyahı olmayınca mecburen almıştım

Sağolasın bu arada ikonları değiştiremiyor muyuz launcher yüklemeden yaw mesela belle icon paketini devreye almak istiyorum ama ben bulamadım sanırım

var tabi ki temalara gir telefona huawei kullanıcısı oluşturduysan önce indirilebilir temaları göreceksin üstte en sağda kişisel var oraya gel seçebileceğin bir kaç tema var ya bunlardan birini seçebilirsin yada en alta özelleştir var oradan arka plan simgeler (ikonlar) ve diğer şeyleri isteğin gibi özelleştirebilirsin
  • cemus kullanıcısına yanıt
    O şekilde yapıyorum hocam ama hiç tepki yok. Biraz daha denerim olmadı servise yollarım. Servis demişken bizim cihazlar için vip servis var mı? Yani kargo evden alıp yine eve teslim ediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

O şekilde yapıyorum hocam ama hiç tepki yok. Biraz daha denerim olmadı servise yollarım. Servis demişken bizim cihazlar için vip servis var mı? Yani kargo evden alıp yine eve teslim ediyor mu?

vip le ilgili bir kart vs çıkmıyor kutudan sormak lazım hemen servise gönderme önce formatla cihazı başlarda her açtığın şey için erişim hakkı vs istiyor onlara belki izin vermemişindir ondan oluyordur formatı dene bence
  • quote:

var tabi ki temalara gir telefona huawei kullanıcısı oluşturduysan önce indirilebilir temaları göreceksin üstte en sağda kişisel var oraya gel seçebileceğin bir kaç tema var ya bunlardan birini seçebilirsin yada en alta özelleştir var oradan arka plan simgeler (ikonlar) ve diğer şeyleri isteğin gibi özelleştirebilirsin

Evet o kısmı gördüm simgeleri özelleştir dediğimde sadece kendisinde olan ikonları gösteriyor yaw

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

vip le ilgili bir kart vs çıkmıyor kutudan sormak lazım hemen servise gönderme önce formatla cihazı başlarda her açtığın şey için erişim hakkı vs istiyor onlara belki izin vermemişindir ondan oluyordur formatı dene bence

Uygulamaları sd karta taşıyamıyor muyuz. Ayrıca Kayıt yeri depoloma olmasına rağmen mesela here maps harita verilerini dahiliye yüklemiş. Translator çevrim dışı dillerin yükleme seçeneği hafıza kartı seçili o da dahiliye yüklemiş. Şimdi farkettim yaw ??!?

Huawei telefonlarda uygulamalar malesef dahili depolamaya gidiyor, değiştiremiyoruz. Android 7'de belki aktifleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Huawei telefonlarda uygulamalar malesef dahili depolamaya gidiyor, değiştiremiyoruz. Android 7'de belki aktifleşir.

Evet yabancı forumlarda da öyle yazmışlar bende yeni fark ettim emin oldum artık. Huawei ye özgü bir şey sanırım bu kayıt yeri depolama seçili olsa dahi ne uyguluma ne de uygulama verisi sd karta tasınabiliniyor ya da yazılabiliniyor. Resim müzik video hariç tabi.

• valla yazılım özelliklerine hayran kalmamak elde değil çok başarılı buldum 7.0 geldi mi tadından yenmez sanırım. Bu arada şarjı harika

kamera nasıl wifi nasıl gidip alayım mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

kamera nasıl wifi nasıl gidip alayım mı

daha detaylı deneyimleri yazacağım da henüz erken tabi. Dostum kamera tam orta seviye zaten yazılımla daha da geliştirilebilir durumunda yabancı forumlarda da o şekilde ibareler var. Videolar stereo çekim ve Dijital görüntü sabitleme çok çok başarılı.

Snap 625 in kristal ses kalitesini vaad ediyordu kendi sitesinde yazıyordu ses gayet güzel. Ayrıca 14 nm işlemcini şarja müthiş katkısı olmu. Fotoğraflar da kötü değil başarılı. DTS X ses çipi var ayrıyeten. Yani kulakçık çıkışında her türlü kulaklık cinsine göre (ayarlayabiliyorsun) 7.1 e kadar destek veriyor. Git al Eskiden Lumia 920-925kullanıp,şu an G4 beat ve 640xl kullanan biri olarak tavsiyemdir. Operatorde tarifeye ek en mantıklısı bu cihaz. Valla yazılımsal geliştirmeleri olsun cihazın ince işçiliği olsun şahane. Parmak izi çok hızlı. Çift tık dokun kitle veya aç olayı yok ama kitlemek için mağazadan ufak bir uygulama yükleyebiliyorsun. Multi tasking olayı hızı nefis. 7 güncellemesi geldimi tadından yenmez. Haydi git al beyin fırtınası yaparız :)

+Unutmadan cihazdan ELDİVEN ile kullanım desteği de var . (Eski Lumia 920-925-1520 kullanıcıları varsa bilirler hassas dokunma)
    +Cihazda VOLTE desteği var. Ancak operatörün desteği gelmesi lazım.
    +Wifi sinyal seviyesi çekim gücü stabil. Başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 20 Nisan 2017; 11:28:55 >

• +Unutmadan cihazdan ELDİVEN ile kullanım desteği de var . (Eski Lumia 920-925-1520 kullanıcıları varsa bilirler hassas dokunma)
    +Cihazda VOLTE desteği var. Ancak operatörün desteği gelmesi lazım.
    +Wifi sinyal seviyesi çekim gücü stabil. Başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 20 Nisan 2017; 11:28:25 >
  • kamera gece çekimleri falan bi çekersen birde wifi ac olmaması eksi değil yani

• neredeyse tüm incelemelerde telefonun muadili olarak one plus 3 honor 8 vodafene smart falan öneriliyor özellikle one plus 3 malesef ki bu telefonların hiç biri türkiyede yok bu telefonun muadilleri samsunu saymıyorum zenfone 3 var onun da değişik problemleri var moto z play var onunda tasarımı mal gibi çok kötü ve lenovo p2 var pilinden başka bi şeyi yok sony xperia x var pili 2600 ve ısındığı yönünde bilgiler var ve hepsinin ortak yönü lenovo yu bilmemekle birlikte servisinin bok gibi olması o kadar yazmışken samsunga da değineyim onun buna en yakın telefonu a5 a7 2016 onlarda buna yaklaşamaz bence ,geriye huawei nova kalıyo gibi bir şey

• Telefona iPhone 7 vari bir kılıf aldım yumuşak silikon siyah renk herkes iPhone 7,5 sanıyor şaka bir yana iPhone benzeten çok birde kılıfla bile bu kadar kibar bukadar estetik duran bir iPhone 7gordum birde bu bence

• quote:

Telefona iPhone 7 vari bir kılıf aldım yumuşak silikon siyah renk herkes iPhone 7,5 sanıyor şaka bir yana iPhone benzeten çok birde kılıfla bile bu kadar kibar bukadar estetik duran bir iPhone 7gordum birde bu bence

link verebilirmisin üstad
  • Kılıf için diyorsan görerek aldım İzmir'de Çankaya'da eski bit pazarınin oradan telefoncu aksesuarcilarin olduğu yerden

• quote:

Kılıf için diyorsan görerek aldım İzmir'de Çankaya'da eski bit pazarınin oradan telefoncu aksesuarcilarin olduğu yerden

:)
    bu tür şeyler için telefoncuları para kaptırmaya alışkın olmadığım için elden almış olabileceğin hiç aklıma gelmemeişti
    ilgin için teşekkür ederim hocam
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.