Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayret yaw ben neden görüyorum başka göremeyen var mı resimleri?
    bu da video linki:https://youtu.be/GQc1I-KMAkw
     Huawei Nova & Nova Plus

• eyvallah sağol bi bu telefonun sar değeri ab için baş ve vücut 0,96 görünüyo amerika ise vücut 0,74 baş için 1,43 merak ettiğim amerikanın kafa değeri neden bu kadar fark ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar iyi diyosun yani telefona

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    p9 lıte yaklaşık 7 ay kullandım çok memnundum cıhazdan helede 7.0 gelince cihaz uçuyodu ama ben bu nova ılk tanıtıldıgından berı beklıyodum almayı turkıyeye gelmez dıye p9 lıte almıstım dedıgım gıbı hıcbır sorunu yok cıhazın ama nova baska benım ıcın p9 lıte ıle aradakı fark ıse 32gb rom 5 inç ekran boyutu ve olmassa olmazım hızlı şarj onun için nova ya geçtim
  • Plus modeli Türkiye'de yok mu?

• bakın beyler Allah nasip ederse çar?amba gidip alacam kamerası hızı kötüyse veya ba?ka bi olumsuzluk varsa söyleyin beğenmezsem parasını sizden alırım bide sürekli mobil veri kullanınca ekran süresi altı saati a?armı

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Mobil veri 4.5 g 7/24 açık bende en son aldığım ekran süresini üst tarafta paylasimistim ama resimleri nedense görmüyorsunuz sanırım en son aldığım değer 8 saat ekran süresi ve deli gibide kullanımdim telefonu hız ve pilden yana korkun olmasın kullandığım en çok pili giden Android sistem şu ana kadar kamera ve stil işi göreceli benim beğendiniz başkası beğenmeyebilir ama bana göre ikisinde başarılı
     Huawei Nova & Nova Plus
     Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 18 Nisan 2017; 6:32:4 >

• telefonla tv ye kablosuz görüntü aktarımı nasıl yapılıyor

Wifi Direct ile. TV'de de Wifi Direct olması lazım tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    smart olan her tv de var mı

Geçen seneki ve bu sene çıkan smart tvlerde var. Daha öncesini bilmiyorum.

• Huawei Nova için ;

Ahize sesi son seste kaliteli mi arkadaşlar ? cızırtı vs var mı ses gayet kalite net HD gibi mi

Dış hoparlör son ses seviyesinde açıkken az da olsa bir kaç tık aşağı ses seviyesine göre bozulma yapıyor mu ? yüksek sesle müzik dinlerken ya da film izlerken ?

Malum operatörlerde şu an için Silver (beyaz olanı var) o ekrandaki hıyar ince siyah çerçeve çok göze batıyor, rahatsız ediyor mu ?

Cihazı yakından görüp inceleme fırsatı bulamadığımdan dolayı kullananlar cevaplarsa sevinirim, teşekkürler.

• Arkadaşlar telefonun hareket kontrolü menüsündeki işlevler çalışmıyor. Harf çizerek uygulama çalıştırma, parmağın eklem yeri ile çift tıklayarak ekran görüntüsü alma, eklem yeri ile daire çizip görüntü almak gibi fonksiyonlar çalışmıyor. Bunları deneyen veya kullanan oldu mu acaba?

• Telefonda android 6 mı var 7 mi?

• Telefonda 6.0 var hocam. Ayrıca 7.0 geldi mi bu telefon için?

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor bende işaret parmağını gösterilen şekilde kullan oluyor ilginç olansa başka türlü sert bir yerinle vurunca olmuyor hepsini denedim alırsınca rahat oluyor ekran görüntüsü vs öyle alıyorum

• Şunuda alanlara sorayım huawei telefonlarda genelde kılıf çıkar kutudan bundan çıkmıyor mu? Birde arkasında yazılar var mı? Güzel gözükmüyor o yazılar.

Bende calisiyo ekran acikken parmak eklem yeriyle bikere vurup kaldirmadan c harfi ve diger harfleri cizerek acabiliyorum ama tus kilidi kapali iken o ozellik calismiyo ekran acikken calisiyi ekran goruntusunude alabiliyorum sorun yok benimkinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 18 Nisan 2017; 23:11:4 >
  • Ne kadar uğraştıysam yine de olmadı. Ya ben yapamadım ya da telefonda bir sorun var galiba.

Öncelikle ayarlar/akıllı yardım / hareket kontrolü kısmında parmak hareketleri altında iki menü var çiz ve akıllı ekran görüntüsü bunlar açık olmali bunu bı kontrol et sonra içlerinde açıklamalara bak olmazsa yaz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.