Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet pil performansı üzmeyecek gibi görünüyor. Bunda 14 nm ile üretilen Snapdragon 625'in etkisi büyük tabii ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

quote:

Orijinalden alıntı: örümcek10

Huawei Nova sar değerlerini bulamadım.
    Bilen varsa yazabilir mi?

Buyur hocam Sar değerleri bu şekilde... Cumartesi aldığım telefonun kutusunu bugün açtım. Kutusundan çıkan kitapçıkta yazıyor Sar değerleri. Belirtmekte fayda var ; Huawei telefonlarında çift anten kullanıyor. Bu değerler iki anten de aktif iken ölçülen değerlerdir.

Huawei Nova & Nova Plus

Eyvallah hocam sağolasın.
    Bu telefon ile Sony Xperia X arasında kaldım.
    Bakalım hangisine karar vericem.

• Beyler bu telefonun ekran/kasa oranı nedir bilen var mı?bana biraz düşük gibi geldi.

Lg g2 kullanıyorum ekran kasa oranı %76 mesela.gerçekten iyi bi değer.ekran kasa oranları %74 ün altında olan telefonlar bana itici geliyor.

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Yanlış hatırlamıyorsam 71 civarı

• Şarj konusunda ufak bir hatırlatma yapayım aldığım günden beri hep 2 gün de bir taktım cihazı şarja daha önce karşılasmadigim bir durum bu aman nazar değmesin aklıma gelmişken cihaz tam 2 saatte 0 dan 100 e full şarj oluyor hızlı şarj ozelligimidir değilimdir bilmem ama süre hep bu şekilde birde şarjda bile kurcalasan gene ısınma olmuyor genel olarak ısındığını gormedim
     Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 13 Nisan 2017; 7:0:14 >

• cemus kullanıcısına yanıt
    Hızlı şarj ile şarj olsaydı 1 saat ile 1 saat 20 dakika civarı sürmesi gerekirdi. Şimdi soru şu; hızlı şarj desteği mi yok, yoksa adaptör mü hızlı şarjı desteklemiyor. Epey de özellikleri arasında hızlı şarj var görünüyor. Neyse eşimde Xiaomi Mi5 var onun adaptörü ile şarj edip sonucu sizlerle paylaşırım.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    bence arada çok fazla bir fark yok hem hızlı şarjın batarya ömrünü olumsuz etkilediğini duymuştum eski cihazımla kıyasladığımda bana 2 saat ultra hızlı geliyor destekliyorsa cihaz muhtemelen şarj aleti desteklemiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clupturk

Yanlış hatırlamıyorsam 71 civarı

Teşekkür ederim.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Benim 2,4 amper çıkışlı sarj cihazim var onunla şarj ediyorum kronometre tutmadim ama yüzde 15 20 civarı enerji varken 1 saat 10 dakika gibi doluyor.kendi şarj aletini kullanmadım daha

• İşin ilginç yanı hem Huawei Türkiye 'yi hem de yetkili servis Cihan Elektronik' i aradım onlarda net birşey söyleyemediler. Huawei çalışanı beni beklemeye alıp yetkiliye sordu sonra hızlı şarj desteği yok dedi. Ben de bu özelliğin telefonda kullanılan Sd 625 çipsetinde olduğunu söyledim.

• Bizim telefonlarda radyo donanımsal olarak mı yok yoksa sadece yazılımını mı koymamışlar bilen var mı?

• cemus kullanıcısına yanıt
    bir kaç tane radyo apk sı denedim çalışmadı. kurduğum apk larda driver sorunu yoksa fm tuneri yok bizim cihazlarda
  • gardaşlar ikinci el a5 mi nova mı dersiniz benim gönlüm novadan yana ama wifi ac olmaması bi sorun oluşturur mu çünkü ben arıza falan olmazsa telefonu 4 yıldan aşağı değişmem Allah nasip ederse uzun kullanırım yani o yüzden soruyorum birde kamerası falan nasıl foto çekimi video falan gece çekimi için kötü diyolar

• Beyler selam.

Turk telekomdan tarifeye ek alınmış telefonun ederi nedir ? Faturasını ödemezse telefon kapanır falan diye bir şey duydum gerçekliği var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Beyler selam.

Turk telekomdan tarifeye ek alınmış telefonun ederi nedir ? Faturasını ödemezse telefon kapanır falan diye bir şey duydum gerçekliği var mıdır ?

Ederini bilmem de,borcu ödenmeyen telefonu kapatır diye bir şey yok.Faturası ödenmez ise kanunların izin verdiği şekilde icra yolu ile parasını tahsil eder.Telefonu görüşmeye kapatamaz.Kapatsa bile bu yaptığı suçtur.
  • ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    ac olmaması kendi adıma sorun değil.
    kamera konusunda gece çekimleri çok başarılı değil doğrudur.ışıklı ortamda güzel.
  • P9 lite 2017 mi yoksa nova mı arkadaşlar? Ben de TT'den almayı düşünüyorum.

• o_tunc O kullanıcısına yanıt
    kesinlikle nova
  • hadi bwyler a5 mi nova mı a5 ikinci el alabiliyorum ama

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Hocam burası Nova konusu... İnsanların ne demesini bekliyorsun? Tabi ki Nova. Tasarım on numara.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.