Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 2 gündür şarza takmadan mı aldınız bu değerleri iyi görünüyor

hocam 4 g sürekli açıkmıydı senaryoyu anlatabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 9 Nisan 2017; 14:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bence 3 günü normal kullanımda rahat çıkartacak 4,5 g sürekli açıkdı bir ara internet paylaşımı bile yaptım hatta son iki saat sürekli kurcalamistim bitsin diye şarj bu arada şarj olma süresi de tam 2 saat olarak ölçtüğümü söyleyebilirim

• Arkadaşlar şu cihaza Allah rızası için bir ekran koruyucu önerecek, ekran koruyucusunu hava kabarcıksız takabilen var mıdır?

İnternetten gittigidiyor'dan 20 TL ye bir tane aldım, ancak sağ ve sol kenarlarda hava kabarcıkları oluştu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 9 Nisan 2017; 18:21:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Plus modeli Gelicekmi Gelmicekmi Kesin bilgi varmı beyler

Taha0194 hocam bu Huawei bizi fena bağımlı yaptı. G7'yi iki yıldan fazladır kullanıyorum. Diğer hattım için telefon bakıyordum. Önce çift hatlı bir telefon baktım, Lenovo P2'yi gözüme kestirdim. Herşeyiyle kafama yattı ama hem peşin almak beni zorlayacağı için hem de ön kameranın açısının çok dar olması beni Nova'ya yöneltti. Ben de aynı şekilde Plus istiyordum ancak ne zaman geleceği gelse de aynı şartlarda kontratlı alınabilir mi belli değil. Türk Telekom bayisine gidip inceledim son bir tane kalmıştı. Bayii çalışanı çok ısrarcı olunca dayanamadım 12 ay*131 =1.572 TL ye aldım. Daha kutuyu açmadım. Kullanmaya başlayınca izlenimlerimi paylaşırım.

Öncelikle hayırlı olsun

Plus modelini 5.5 inç olmasından ötürü istiyorum.

Servis ve geri dönüşlerde şuan Huawei lider bence

Malzeme kalitesi işçilik arayüz olsun beni cezbediyor.

Plus şuan beklemedeyim inşallah gelir

• Arayüzü değiştirmek istiyorum ama yüklediğim launcher i ön tanımlı yapamıyorum ayarlarda böyle bir seçenek yok

Var mı bu işin bu yolu

• Şunu bir dener misin?
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bu şekilde varsayılan arayüzü değiştiriliyor.

• önü siyah arkası gri rengi tek tükde olsa var bulan varsa haber etsin

• Huawei Nova sar değerlerini bulamadım.
    Bilen varsa yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: örümcek10

Huawei Nova sar değerlerini bulamadım.
    Bilen varsa yazabilir mi?

Buyur hocam Sar değerleri bu şekilde... Cumartesi aldığım telefonun kutusunu bugün açtım. Kutusundan çıkan kitapçıkta yazıyor Sar değerleri. Belirtmekte fayda var ; Huawei telefonlarında çift anten kullanıyor. Bu değerler iki anten de aktif iken ölçülen değerlerdir.

Huawei Nova & Nova Plus

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Benim telefon o şekilde hocam... Buyur bunlar da fotolar.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1562829/513

Huawei Nova & Nova Plus4c703-97d0-4da9-a372-ff6f997f5039.jpg[/simage]

• genel değerlendirmeleri bekliyorum takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: vaskin77

Benim telefon o şekilde hocam... Buyur bunlar da fotolar.

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1562829/513

Huawei Nova & Nova Plus4c703-97d0-4da9-a372-ff6f997f5039.jpg[/simage]

hangi bayi?

• Türk Telekom'dan tarifeye ek aldığım Huawei Nova için ilk izlenimlerim. Umarım bu değerlendirme cihazı merak eden ve almayı düşünenlere yardımcı olur.

- Tasarım göreceli bir kavram ama bana göre çok şık bir telefon. Önden ve arkadan yuvarlatılmış hatlar tutuşu kolaylaştırıyor. Arka yüzdeki elmas kesim telefona premium bir hava vermiş. Açıkçası 5.5" olan G7 den sonra Nova'yı kullanmak çok keyifli. Malzeme kalitesi bir Huawei klasiği... Buram buram kalite kokuyor. Sağ tarafta üstte ses tuşu altta güç tuşu var. Sol üst köşede sim kart ve Micro sd kart slotu var. Sağ alt köşede hoparlör tam ortada usb c girişi var. Tasarım yönünden bir eksiğini göremedim.

- Kamera segmentine göre iddialı. Çok süper değil ama kesinlikle kötü de değil. Çok fotoğraf çekme fırsatım olmadı. İlerleyen zamanlarda örnek fotolar yüklerim.

- Parmak izi okuyucu beklediğim gibi çok hızlı. Anında ekranı açıyor. Farklı hareketler ile farklı işlemleri yapabiliyorsunuz. Yukarıdan aşağıya çekince bildirim ekranı geliyor. Aşağıdan yukarıya bildirim panelini kapatıyor. Bildirim panelini açınca çift tıklama ile bildirimleri temizliyor. Galeride sağa veya sola çekince fotoğraflar arası geçiş yapıyorsunuz.

- Ekran kalitesi iyi. Bir Amoled veya Ips neo gibi değil ama segmenti için güzel. Ekran koruma konusunda bir fikrim yok ancak ekran hassasiyeti gayet iyi kaygan bir camı var.

- Hoparlör sesi tatmin edici, kullanıcısını üzmez. Kulaklık sesi biraz yetersiz geldi bana. Daha iyi olabilirdi.

- Batarya performansı için bir şey söylemem için henüz erken ama şu kadarını söyleyeyim ilk açtığımda %65 şarjı vardı. Gece ve sabah işe giderken elimden düşmedi. Şu anda 2.5 saat ekran süresi oldu ve pil %35. Gerçekten mükemmel bana göre. Tam şarj ile kullanımdan sonra ss atarım.

Şimdilik bu kadar sorusu olanlara yardımcı olabilirim.

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Adana Optimum Avm de ki bayii...

• drowen kullanıcısına yanıt
    bende dün baya bir bulunduğum ilde aradım zor bulabildim kılıf ve ekran koruyucuyu onuda iki ayrı yerden aldım ekran koruyucu çok küçüktü ekranı tam kaplamıyordu ona rağmen kabul edip taktırmak istedim nispeten korusun diye ama telefoncu doğru düzgün takamadı dediğiniz gibi yanlar olduğu gibi hiç yapışmadan kaldı bana uzattı bitti oldu şeklinde dedim ki hocam bu olmadı yani bu vaziyette cebimde bile düşer bu koruyucu dedim istersen çıkartayım dedi bende tamam dedim aldı tekrar kusura bakma dedim ama bu vaziyette alamazdım dedim.Düzgün bir şey bulan olursa paylaşırsa iyi olur zaten telefona ürün bulmak zor para verip pişman olmayalım bu yüzden internetten de sipariş veremiyoruz.
  • cemus kullanıcısına yanıt
    Geçen gün bir ekran koruyucusu siparişi verdim. Henüz kargo teslim etmedi ürünü, telefoncuya götürüp taktıracağım bakalım takabilecek mi.

Telefonu aldığım Türk Telekom bayine de sordum. Nova çok satıldığı için ekran koyucu siparişi vermişler. Önümüzdeki hafta ekran koruyucular geliyormuş. Olmazsa haftaya bayiye ekran koruyucuyu taktırırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Hocam inceleme için teşekkürler ahize sesi yani konuşurken gelen sesin kalitesi ve yüksekliği yeterlimi

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Ahize sesi ve giden gelen aramalarda bir sıkıntı yok hocam. Gayet net duyulabiliyor. Sadece merak ettiğim hızlı şarj desteği var mı varsa adaptör hızlı şarj ediyor mu?

"Arkadaş telefonu sen kullanıyorsun biz nereden bilelim? " diyenler olabilir ama daha şarja takmadım telefonu. Dün akşamdan beri kullanıyorum açtığımda %65 doluydu, 2 saat 40 dakika ekran süresi ve %29 şarj var. Kullanan arkadaşların bu konuda bilgisi varsa öğrenmek isterim.

• vaskin77 kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba pili yoğun kullanımda 1 tam günü çıkararacak gibi ben hali hazırda p9 kullanıyorum ama novayı beğendim pil olarak daha iyi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.