Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drowen

Ben de altın renkli olanı alarak aranıza katıldım. Türk Telekom bayisinde 12 ay x 131 TL ödeme taahhüdü verdim. Bu fiyata Usb-c, 4k video çekimi, nfc, hızlı parmak izi okuyucu, saniyede odaklama yapabilen kamerası olan bir telefonum oldu.

Hocam şarj olma süresi hakkında bilgi verir misin? Ne kadar sürede doluyor vr hızlı şarj mevcut mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_e_s_s_i_z

quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Cihaz 1799 lira görünüyor türk telekomda. Fazla değil mi?

Ben 1500 e aldim kardesim turk telekomdan zammi yapmislar ? 1500 ustu olursa fazla olur sanki .

şu sayfada peşin fiyatı 1799 yazıyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/cihazlar/sayfalar/mobil/huawei-nova.aspx

• quote:

quote:

quote:

Ben 1500 e aldim kardesim turk telekomdan zammi yapmislar ? 1500 ustu olursa fazla olur sanki .

peşin fiyatı öyle görünüyor ama 12 taksit 1575 tl 24 taksit 1608 tl oluyor.

• cemus kullanıcısına yanıt
    Hic onemlı degıl uzun yada acemılık ....
    onemlı olan bızım gıbı almayı dusunen ınsanlar ıcın vıdeo hazırlamanız bıle buyuk olay
    beklemedeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

quote:

quote:

quote:

peşin fiyatı öyle görünüyor ama 12 taksit 1575 tl 24 taksit 1608 tl oluyor.

ev telefonu müşterisi için baktım da ben orada 73x24 demişler 1752 liraya geliyor.
    Çok saçma, 12 taksit seçeneği de koymamışlar

• Arkadaşlar gece ilerleyen saatlerde söz verdiğim için hazırladım baya bir acemice ve biraz uzun oldu kusura bakmayın artık. Bir sonraki detaylı incelemede umarım daha iyi olur
  • şu an ınceleme vıdeonuzu ızlıyorum
    harıka olmus tesekkur ederım
  • balkan tv B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim beğendiğinize sevindim daha iyi olabilirdi biraz vakitsiz ve hazırlıksız oldu
  • Gittigidiyor'dan bir ekran koruyucu aldım. Telefonun kenarları açıkta kaldı ve ekran 2.5d olduğundan ekran koruyucunun kenarları hava dolu olarak kaldı. Bir türlü hava kabarcıkları mı gideremedim :(

Siz ekran koruyucusunu nerede taktırdınız? Ekranınıza tam uydu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 5 Nisan 2017; 16:42:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil performansı hakkında bilgi verememişti incelemede kullanmadı için henüz dün 6 da şarjdan aldım cihazı bugün alarma uyandım aynı saatte %44 le karşıladı beni bence hiç fena değil ilk olmasından dolayı epeyce bir de kurcalamistim cihazı
     Huawei Nova & Nova Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 6 Nisan 2017; 6:20:9 >

• alan yok mu bende alamyı düşünüyorum 12 taksit çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

alan yok mu bende alamyı düşünüyorum 12 taksit çok iyi

Bende aldım ama fiyatından dolayı aldım :)
    Çift hatlı telefona ihtiyacım vardı ama taksitle alabileceğim uygun cihaz olmayınca bunu aldım.Uygun çift hatlı bir telefon bakıyorum.Bulursam takas edeceğim kullanmıyorum yani :)
  • Aynı dertten muzdaripim hocam... Yaklaşık 2.5 yıldır Huawei G7 kullanıyorum. Tivibulu cep kampanyasından faydalanabilmek için yeni hat almıştım . 19 yıldır kullandığım eski hattımı kapatmak istemedim. Çift hatlı telefon bakıyorum ama kontratlı alınabilecek iyi bir telefon yok. Huawei 'den memnun olduğum için Nova dikkatimi çekti. Keşke çift hatlı olsaydı hiç düşünmeden alırdım. Şu anda benim için en iyi seçenek Lenovo P2 ya da Xiaomi Mi5 prime 64 GB görünüyor.

Hocam inceleme için teşekkürler piliniz bitmeye yakın bekleme ve ekran süresi görüntülerini atabilirmisiniz

• asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Onu maalesef unuttum işlerinden dolayı şöyle söyleyeyim ama ilk gün telefonu saat 6 da şarjdan aldım ertesi gün akşam 21:00 gibi %5 le şarja tekrar taktım yani 36 saatten fazla bir süre elde ettim bir sonraki şarj da küçük bir inceleme hazırlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 8 Nisan 2017; 8:41:29 >
  • Ben de almayı düşünüyorum. Ama tam karar veremedim.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/61246-61249/huawei-nova_huawei-nova-plus/

Bu karşılaştırmada nova plus modelinde ois özelliği var ama nova modelinde görünmüyor.

Tam teknik özellikleri bulabileceğimiz bir yer var mı?

Yada telefonu alan arkadaşlar kitapçığında varsa özellikleri paylaşabilir mı?

eyvallah hocam bende p9 var 15 saat bekleme ve 5 saate yakın ekran açık süresi alıyorum nova pil olarak daha iyi gibi geliyor bana hem ekran küçük hemde sanapdrogom 625 işlemci var şuanda bekleme ve ekran süresi görüntülerini atabilirseniz bize bir fikir verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 8 Nisan 2017; 12:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Plus modeli Gelicekmi Gelmicekmi Kesin bilgi varmı beyler

Taha0194 hocam bu Huawei bizi fena bağımlı yaptı. G7'yi iki yıldan fazladır kullanıyorum. Diğer hattım için telefon bakıyordum. Önce çift hatlı bir telefon baktım, Lenovo P2'yi gözüme kestirdim. Herşeyiyle kafama yattı ama hem peşin almak beni zorlayacağı için hem de ön kameranın açısının çok dar olması beni Nova'ya yöneltti. Ben de aynı şekilde Plus istiyordum ancak ne zaman geleceği gelse de aynı şartlarda kontratlı alınabilir mi belli değil. Türk Telekom bayisine gidip inceledim son bir tane kalmıştı. Bayii çalışanı çok ısrarcı olunca dayanamadım 12 ay*131 =1.572 TL ye aldım. Daha kutuyu açmadım. Kullanmaya başlayınca izlenimlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 8 Nisan 2017; 21:21:51 >
  • Türk Telekom'da cihazı biraz inceleme fırsatı buldum.Kasa olarak çok güzel görünüyor.arayüzü bildiğimiz huawei arayüzü ios a benziyor ve kullanımı kolay. iphone 6 benzeri. işlemci orta üst seviye. snapdragon 652 kullanılmış olsaydı bu fiyata daha başarılı olurdu.huawei son cihazlarında pil ve performans açısından kullanıcıları üzmüyor.eğer çok geliştirici işleriyle uğraşmıyorsanız rom ve root olaylarına çok bulaşmıyor;sosyal medyaya girerim,video izlerim;ben normal kullanıcıyım diyorsanız düşünmeden alın.fiyat taksitli olarak ideal.yerli diye ittirmeye çalıştıkları cihazlardan on gömlek üstün.şıklığı performansı sizi üzmez.ben xiaomi mi5 prime kullanıyorum çok memnunum bu cihazı almdan huaweicihaz aktım ancak fiyat yüksekti,eğer taksitle bir cihaz alacak olsa idim bu cihazı alırdım
  • asil1425 A kullanıcısına yanıt
    Son 1-1,5 saat elimden düşünmedim telefonu bitsin şarjı diye şarj olma süresinde ölçümleyip yazarım veriler ektekiler gibi

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

Huawei Nova & Nova Plus

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.