Şimdi Ara

Huawei Nova & Nova Plus (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
892
Cevap
7
Favori
33.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle ayarlar/akıllı yardım / hareket kontrolü kısmında parmak hareketleri altında iki menü var çiz ve akıllı ekran görüntüsü bunlar açık olmali bunu bı kontrol et sonra içlerinde açıklamalara bak olmazsa yaz buraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ah_1903

bu telefonun ekranı çizilmeye karşı herhangi bi kaplamayla kaplı değil mi

Gorilla Glass 4 var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    bu hiç bi yerde yazmıyo nerden ulaştınız bu bilgiye

• cemus kullanıcısına yanıt
    Onlar açık hocam... Hatta yazılımsal sıkıntı vardır açık iken çalışmıyor kapalı iken çalışabilir diye kapatıp denedim. Bir sorun var ama anlamadım.

• quote:

bu hiç bi yerde yazmıyo nerden ulaştınız bu bilgiye

Yabancı bir inceleme sitesinde . Novayla ilgili bilgileri çok araştırtırdığım için hangi site unuttum maalesef biri bu site

http://www.mobilechoiceuk.com/phone-review/Huawei/Nova/1165

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 19 Nisan 2017; 8:28:1 >
  • ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    bende şöyle bir bilgi duymuştum belki ondan yazmıyordur bazen kullanıcılar bu tür camları kullanıp bilgileri yazmayabiliyorlarmış sebebi kullanım için ayrı ismini kullanmak için ayrıca para ödeniyormuş
    şu telefonu gidip alacam fakat şu kamera yorumları yüzünden alasım gelniyo evin içinde bile bulanık tesim çekiyo yorumları çok fazla

• quote:

şu telefonu gidip alacam fakat şu kamera yorumları yüzünden alasım gelniyo evin içinde bile bulanık tesim çekiyo yorumları çok fazla

Şu anda ben gidiyorum almaya artık kendi gözlerimle göreceğim

dostum madem sen karar verdin alıyosun diğer yorumların üstüne seninde yorumunu görüp gidip bende alayım ayrıca sadece cemus arkadaş bi şeyler paylaşıyor diğer kullanan arkadaşlarda olumlu olumsuz görüşlerini bildirselerde bizde kararımızı kolaylaştırsak

• Yaklaşık 2 hafta önce eşime aldım herhangi bir sıkıntı yok dış ses yeterli, konuşma sesi berrak
    kimseden şikayet duymadım, pili eşimin kullanımı ile 2 gün gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 19 Nisan 2017; 11:49:38 >
  • quote:

dostum madem sen karar verdin alıyosun diğer yorumların üstüne seninde yorumunu görüp gidip bende alayım ayrıca sadece cemus arkadaş bi şeyler paylaşıyor diğer kullanan arkadaşlarda olumlu olumsuz görüşlerini bildirselerde bizde kararımızı kolaylaştırsak

Aynen bende izledim cemusun videosunu. İnceleme mi yapınca bende paylaşacağım dostum okeydir.

• arkadaşlar 7 güncellemesinin bildirimi ulaşmamış alan yükleyen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 19 Nisan 2017; 12:21:54 >
  • vaskin77 kullanıcısına yanıt
    işaret parmağını kıvırıp kapı tıklatır gibi yapıyorsun değil mi hocam bir de tam eklem yerinin geldiğine emin ol seri bir şekilde 2 kere tıklat ekran görüntüsü alsın hatta bununla ilgili bir ekran videosu da çektim ama paylaşamadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

işaret parmağını kıvırıp kapı tıklatır gibi yapıyorsun değil mi hocam bir de tam eklem yerinin geldiğine emin ol seri bir şekilde 2 kere tıklat ekran görüntüsü alsın hatta bununla ilgili bir ekran videosu da çektim ama paylaşamadım henüz

7 güncellemesi ulaştımı dostum sana

bildiğim kadarıyla daha kimseye ulaşmadı henüz dağıtıma başlamadı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemus

bildiğim kadarıyla daha kimseye ulaşmadı henüz dağıtıma başlamadı sanırım

teşekkürler bu arada dediğin gibi o ince siyah çerçeveler hiç göze batmıyormuş ve beyazı harbiden güzelmiş (youtube da yorumdan konuşmuştuk da) :)

benimde beyaz hoşuma gitmişti ama siyahı görünce daha çok hoşuma gitti.dostum telefonu bugün alırsan akşama videoyu bekliyoruz

güle güle kullanın beğenmeniz iyi olmuş görmeden almak büyük risk gerçekten ben baya bir tereddüt etmiştim ama benim cihaz parçalanınca bir de siyahı olmayınca mecburen almıştım
  • aslında gold rengi olsaydı onu tercih ederdim ama malum yok anca internette var. Hissiyat 10 numara Premium valla

wifi hızı kamera falan nasıl

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.