Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P smartin kamerasi nasil acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nediyonlasen

P smartin kamerasi nasil acaba?
    kamera öncelikli iseniz başka modellere bakın derim..
  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz neden FIG-L11 gözükmekte tam çözemedim. FIG-LX1 normalde, Figo-L11 yazıyor birde alt tarafta. Bir fark varmı acaba?

25.03.2020 gözükmekte bende de.

Edit: Ben cihazı amerika olarak kaydetmişim, o sebeple FIG-LX1 gözüküyor. Türkiye yapın dedi, eski hesabı sildirdi TR de yeni hesap yarattım FIG-L11 oldu benim cihazda, iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 9 Nisan 2018; 20:8:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sizin cihaz neden FIG-L11 gözükmekte tam çözemedim. FIG-LX1 normalde, Figo-L11 yazıyor birde alt tarafta. Bir fark varmı acaba?

25.03.2020 gözükmekte bende de.

Edit: Ben cihazı amerika olarak kaydetmişim, o sebeple FIG-LX1 gözüküyor. Türkiye yapın dedi, eski hesabı sildirdi TR de yeni hesap yarattım FIG-L11 oldu benim cihazda, iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim :)
    Valla bilemiyorum ben hala 1,5 Ay sonra başlayacak garantideyim

Geçen hafta da malezyadan nova 2i trdeki adıyla mate 10 lite getirmiştim onu eşim kullanıyor. Pasaportla imei kaydı yaptık ve artık mate 10 lite olarak görünüyor cihaz.sanirim her ülkenin ayrı özelliği var ki bu kadar isim ve model numarası farkediyor.

Cihaz son sürüm olduğu icin bence sorun yok bir de acar açmaz 300 küsür mb bir güncelleme daha aldı.

Bence korkulacak bir şey yok türkiye olarak kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yaptık artık TR, sorun yaratırsa siler ABD yaparım olmadı.

Firmware Finder for Huawei :
    play.google.com
    Firmware Finder for Huawei - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder

Bu uygulama ile tarattığımda da L11 çıkmıştı biraz tedirgin olmuştum. Normalde .129 güncellemesi dağıtıldı bize ama uygulamada vpn bağlantısı yapar ve güncelleme talebinde bulunursan .129a güncellemesini indiriyor. Çok hakim olmadığımdan cihazın yazılımsal kısmına ellemedim şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

tema değiştiği zaman kilit ekranına bildirimler düşmüyor, sadece kendi orijinal temasında düşüyor. bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varmı
    Aynen ya şu sorunu bende çok yaşıyorum. Her zaman orijinal temaya dönüyorum. Var mı tema önerisi olan

• Bildirimlerin sadece telefonun kendi temasında gelmesi gerçek ise direk vaz geçerim: ))

• hardday kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz temayı ayarlayabilirsiniz, ekran kilidi olarak Magazine Unlock seçmek zorundasınız tema değiştirdikten sonra bildirimleri almak için. Direk vaz geçebilirsiniz yinede, ufak şeylere takılıyorsanız sıkıntı yaşarsınız.
  • Cevap için teşekkürler kardeşim , bildirim bir nebze önemli benim için, Eğer öyle bir sorun olsa idi, bunun için aynı temayı sürekli kullanmakta belli bir süre sonra sıkabilirdi..

• Tema arayanlar için 1-2 site paylaşayım..

http://club.huawei.com/forum-1053-1.html

Çince ama en güzelleri burada kayıt olup biraz sabırla aramak gerekiyor..

plus.google.com
    Oturum açın - Google Hesapları
    https://plus.google.com/communities/114257932105227891217

Herkes kendi işlerini tanıtıyor burada, kaliteli işler mevcut..

play.google.com
    EMUI 8 Theme - Android Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/search?q=EMUI+8+Theme&c=apps

Tabiki Play Store :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 9 Nisan 2018; 23:36:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Türkolog_

Arkadaşlar ben de p smart kullanıyorum. Alalı 2 hafta oldu ama telefonda konuşma yaparken kendiliğinden kapanma sorunu yaşıyorum. Başka yaşayan var mı bu sorunu?
    Kendi kendime cevap vermiş olayım bari. Arkadaşlar sorunu buldum. Telefonun mobil ayarları 4.5g iken volte yazılımı açık oluyor. Bu yazılım 4.5g den gücünü alarak hd ses kalitesi sunuyormuş ve benim bulunduğum bölgede 4.5g iyi çekmediğinden görüşme esnasında sanki görüşmeyi sonlandırmışım gibi kesilme oluyordu. 4.5G değil de 3g yi seçince sorun düzeliyor.
  • Chrome'da oluşan piksel piksel görüntü sadece bana özel bir bug değilmiş xda'de honor 9 lite kullanan iki kişi falan da şikayetçi bu durumdan hd yapınca çözünürlüğü düzeliyor diyorlar hiç denemedim gerçi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta once aldigim ekran koruyucu geldi, tam kapliyor. Bosluk, kabarcik kalmadi, fiyatina gore kaliteli, tavsiye ederim. 2 adet soylemistim, yedek soylemekte fayda var.

aliexpress.com
    US $0.95 39% OFF|Full Cover 9H Tempered Glass For Huawei P Smart P9 Lite mini 2017 Honor V10 V9 9 6A 8 Nova2S/2i Mate10 lite/Pro Screen Protector-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://s.aliexpress.com/3aiQVNzE

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Nisan 2018; 20:34:24 >

• Uygulanmış halini merak ettik.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Bende de FIG-LX1 gözüküyor, garip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Yaptık artık TR, sorun yaratırsa siler ABD yaparım olmadı.

Firmware Finder for Huawei :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder

Bu uygulama ile tarattığımda da L11 çıkmıştı biraz tedirgin olmuştum. Normalde .129 güncellemesi dağıtıldı bize ama uygulamada vpn bağlantısı yapar ve güncelleme talebinde bulunursan .129a güncellemesini indiriyor. Çok hakim olmadığımdan cihazın yazılımsal kısmına ellemedim şimdilik.
    Hocam bugün tekrar kontrol ettim garanti başlangıcı normale dönmüş bir de telefon menüsünde fig Lx1 olarak görünüyoruz

• hardday kullanıcısına yanıt
    Türkiye'ye özel bir kod sanırım. Misal cihazımı TR kayıdı yaptıktan sonra doğrulama kodları gelmedi, huawei drive servisi açılmadı. TR ye tam destek sunulmuyor sanırım..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Ben açar açmaz wi-fi bağlayınca güncelleme aldı p smart 300 küsür mb. Hiçbirşey kurmadan direk yükledim sonra huawei kimliğine giriş yapınca 40mb lik bir güncelleme daha yaptı.

Buna karşılık nova 2i 20 güne yakın oldu her gün aklıma geldikçe kontrol ediyorum hiç güncelleme almadı. Mate 10 lite başlığında tr cihazları aldı yazmışlar biz malezyalilari bekliyoruz galiba.

Güncvellemeler bizlerede geldi onda sorun yok, Huawei Drive sizde çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.