Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki telefonda da bulunduğunuz bölgede kullanılamıyor dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    Yeni huawei kimliği aldım Bölgeyi çek cumhuriyeti üzerinden

cloud ve 1 senelik vip üyelik😂

Mate 10 lite kullanıyorum

Eski hesadan çıkış yapıp yen i kayıt oluşturun Sadece e posta üzerinden alın Telfn. Numarası ile değil

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Aldığınız bu ürün kırılmaz cam diye tabir ettiğimiz şey mi yoksa telefonun satın alındığında uzerinde bulunan ince koruyucu gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 11 Nisan 2018; 23:11:57 >
  • VectrAirliness kullanıcısına yanıt
    İşte bunu demeye çalışmıştım. Huawei servisleri tam anlamıyla açılmamış TR ye. BAşka bir Avrupa ülkesi üzerinden kayıt yapmak daha mantıklı..
  • Bildiğimiz tamamı cam. Ekran üzerindeki sert bir plastikti ve çıkarıp ışıkta baktığımda sararmıştı. Bir süre sonra görüntüyü bozardı, cam veya nano jelatin en sağlıklısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha0194

Yeni huawei kimliği aldım Bölgeyi çek cumhuriyeti üzerinden

cloud ve 1 senelik vip üyelik😂

Mate 10 lite kullanıyorum

Eski hesadan çıkış yapıp yen i kayıt oluşturun Sadece e posta üzerinden alın Telfn. Numarası ile değil

Hesabı silip tekrar açtım aynı şekilde ve oldu sanırım

• Satın aldığım kılıf geldi, çok başarılı tavsiye ederim.. 2 adet almıştım çabuk eskir diye ama gerek kalmayacak sanırım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Satın aldığım kılıf geldi, çok başarılı tavsiye ederim.. 2 adet almıştım çabuk eskir diye ama gerek kalmayacak sanırım :)

https://www.aliexpress.com/item/Luxury-Cover-Case-For-Huawei-P-Smart-Case-Silicone-Enjoy-7S-Case-Carbon-Fiber-For-Huawei/32857799826.html

hocam tahmini kaç günde ulaştı elinize? hangi tip kargoyla aldığınızda yazarsaniz sevinirim.

• Çok resim var alıntılamasaydınız keşke :)

24 mart-13 nisan 20 güne yakın.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hoş duruyor, aşağı yukarı 8 liraya geliyor sanırım, değil mi? Kılıf yok piyasada alabilirim bunlardan bir tane
  • Temalarda bildirim sıkıntısı çeken bir tek ben miyim acaba? Orijinal tema dışında kilit ekranına bildirim düşmüyor. Sizde de aynı mı?

• andezitt A kullanıcısına yanıt
    aynen...
  • delimavii67 kullanıcısına yanıt
    biraz uğraştırcak ama hallettim ben sıkıntısız istediğim temayı bildirim gelecek şekilde ayarlayabiliyorum
  • Slm dostlar; 2 hafta önce bende Turkcell'den taksitle P Smart aldım.
    LG G4Cden sonra uçak gibi geldi tabi. Fedon da 3 taksidini ödeyiverdi sağolsun.
    Şu an şarzı, not defteri, internet paylaşımı hariç gayet memnunum...Sıradan okumaya başlayayım.
    benim için o kadar sorun değil, zaten ısınamadım bu telefona, oğluma verip iphoneye devam edecem sanırım..kamerasını hiç sevmedim, anı yakalayamıyorum. geç açılıyor geç odaklıyor, benim istediğim kameraya bas çek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 17 Nisan 2018; 22:37:9 >
    İPhone hiç kullanmadım deneyimi hakkında bilgim yok ama. Ben gayet memnunum ya üzüldüm senin adına abi. Geçme imkanım varsa geç mutlu değilsen.

2009 yılından beri iphone kullanıyorum, suana kadar hiç sorun yaşamadım taaki 6s bozulana dek, ve ios a o kadar çok alışmışımki, kullanım alışkanlıklarım değişti, acil telefon almam gerekiyordu, son zamanlarda huawei ilgimi çekmeye başlamıştı, yiğidi öldür hakkını ver telefona diyecek yok, tasarım olsun batarya ömrü olsun 10 numara ama kamerada hayal kırıklığı yaşadım, birde siriye çok alışmışım yokluğunu aradım, sağlık olsun, yarın iphone 8 alıyorum nasipse, bunuda oğluma verecem memnun kalacağına çok eminim... aranızdan ayrılıyorum kalın sağlıcakla, iyi forumlar
  • Beyler chrome daki yazıların bozukluğunu çözen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

2009 yılından beri iphone kullanıyorum, suana kadar hiç sorun yaşamadım taaki 6s bozulana dek, ve ios a o kadar çok alışmışımki, kullanım alışkanlıklarım değişti, acil telefon almam gerekiyordu, son zamanlarda huawei ilgimi çekmeye başlamıştı, yiğidi öldür hakkını ver telefona diyecek yok, tasarım olsun batarya ömrü olsun 10 numara ama kamerada hayal kırıklığı yaşadım, birde siriye çok alışmışım yokluğunu aradım, sağlık olsun, yarın iphone 8 alıyorum nasipse, bunuda oğluma verecem memnun kalacağına çok eminim... aranızdan ayrılıyorum kalın sağlıcakla, iyi forumlar
    Ben de aynı fikirdeyim, iphone kullanım olarak işletim sistemi açısından daha iyi. P Smartın taksitlerinin yarısına gelene kadar iphone SE 2 çıkar. Elimdekini de yengeye veririm

Bugüne kadar sürekli android kullandım iosu çok merak ediyorum Ma fiyatlar malum öğrencilik bitince ilk işim ios denemek olacak bakalım hayırlısı. İyi forumlar abi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.