Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarımda Linux kurulu o sebeple deneyemiyorum, kusura bakmayın. LG TV'im var onda düzgün çalışıyor.

Youtube uzerinden Drake acik, ses gayet net goruntu baglanti hizina gore bazen atlayabiliyir ama genel anlamda stabil.

Sizde yaşanan sorun FHD+ dan kaynaklı olabilir, ben ekranı HD olarak kullanıyorum. FHD+ çok fark yaratmadığı için. Çok yüksek bağlantı hızınız yoksa FHD+ görüntüyü yaymakta zorlanıyor olabilir..

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 8 Nisan 2018; 13:59:3 >

• abdrhm kullanıcısına yanıt
    Animasyonlar hakkında geçen size yazmıştım sanırım. Geliştirici seçeneklerinden 1x yaptığımda geçişler akıcı, takılma olmadan gerçekleşiyor. O şekilde kullanıyorum.

Ekran parlaklığının düşme sebebine gelirsek. Benim cihazda sabahları günışığında bu dediğiniz olmuyor, fakat karanlık ortamlarda yaşıyorum. Sensörler vesilesiyle kontrast ayarı yapılıyor doğru görüntü veya göz sağlığı için. Siz bu sorunu aydınlık yerlerde de yaşıyorsanız onun sebebini bilmiyorum malesef, yaptığınız bir ayar sebep oluyor olabilir.

Bunu benim eski cihazım Sony Xperia Z5 çok aşırı yapardı, ışığa göre resmen ekran renkleriyle oynuyordu. P smart öncesinde kullandığım Xiaomi Mi5S Plus da bu aşırı olmasada yine vardı. P smart da minimal düzeyde..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    1x bana fazla yavaş geldi nedense. Dediğinizi anladım forumlarda da herkeste vardı nerdeyse zaten. Teşekkür ederim yardımınız için. Genelde dediğiniz renk adaptasyonunu kapatarak kullanıyorum bunda bulamadım öyle bir ayar garipsedim o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de p smart kullanıyorum. Alalı 2 hafta oldu ama telefonda konuşma yaparken kendiliğinden kapanma sorunu yaşıyorum. Başka yaşayan var mı bu sorunu?

• _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    Ya bataryanizda yada guc tusunda sorun vardir. Guc tusu basili kalma ihtimali var mi? Batarya bozuk olsa surekli kapanabilirdi. En iyisi siz en yakin servise goturun cihazi.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Ya bataryanizda yada guc tusunda sorun vardir. Guc tusu basili kalma ihtimali var mi? Batarya bozuk olsa surekli kapanabilirdi. En iyisi siz en yakin servise goturun cihazi.
    Hocam kapanıyor derken cihaz kendini kapatmıyor. Görüşme esnasında görüşme kesiliyor. Tekrar aramak zorunda kalıyorum. Servise gönderip iade talep edeceğim.

• _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    Yazilimsaldir buyuk ihtimal. İade almaniz cok zor boyle bir durum icin. EMUI firmware indirip cihaza kurmayı deneyin. Serviste bunu yapacaktir bosuna telefonsuz kalmayın.

• Biliyorum iade alamayacağımı ama ileride yine sıkıntı çıkar ve bir daha gönderirsem tüketici mahkemesine gitmek için elimde koz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Türkolog_ -- 8 Nisan 2018; 21:38:14 >
  • Parmak izi ile acıyorum sonrasında desen yada pin girmemi istiyor direkt parmak izi ile açılmasını istiyorum bu mümkünmü varsa böyle bir özellik nasıl yaparım ayarlayamadım ben

• Arkadaşlar honor 9 lite ile bu telefon arasinda kaldim bütün özellikler hemen hemen aynı üstünlüğü önde de çift kamera var ve fiyatı daha uygun bilgisi olan var mı?

• honor huaweinin alt markası, benim anlamadığım olay şu; çok yeni bir model olan p20 lite modeli işlemcisi kirin 659, bu işlemciyi 50 tane telefona taktılar ne işlemciymiş arkadaş...
  • Blade3444 B kullanıcısına yanıt
    Biri alasim kasa digeri parlak cam plastik karisimi. Iscilik, maliyet farklidir elbet. Hangisinin arka yuzey goruntusu hosunuza gittiyse onu alin, ayni cihaz sonucta.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Aslında onunda fiyati 1599 tl ama teknosaya özel 1299 lira ile giriyor Türkiye'ye

• Siyah renkp smart cihazım sabah elime ulaştı

Kurulumları vs hallettikten sonra garanti sorgulama yaptım

Bitiş tarihi mayıs 2020 yani başlamasına 1,5 Ay var daha

Garanti 2 seneden fazla mi acaba bir yanlışlık mi oldu ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade3444

Arkadaşlar honor 9 lite ile bu telefon arasinda kaldim bütün özellikler hemen hemen aynı üstünlüğü önde de çift kamera var ve fiyatı daha uygun bilgisi olan var mı?
    Honor 9 lite varken bu modele para verilmez artık diye düşünüyorum. İşlemci ve ram aynı zaten. Ön kamera ve direkt Android 8 olmasıyla Honor 9 lite önde.

• eP_362 kullanıcısına yanıt
    P smart ta android 8 ile geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade3444

P smart ta android 8 ile geliyor
    Pardon, Honor 7x ile karıştırmışım.
  • arkadaşlar bu 3 cihazlardan hangisi bana uygun olur sizce bilgisi olan varmı? ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkus4 -- 9 Nisan 2018; 17:47:4 >
  • muratkus4 M kullanıcısına yanıt
    mi note 3 her türlü daha iyi seçim olucaktır
  • tema değiştiği zaman kilit ekranına bildirimler düşmüyor, sadece kendi orijinal temasında düşüyor. bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.