Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle bakarak görülecek bir şey değil zaten. Tek tek uygulamalara tıklayıp CPU uyanık sürelerine bakacaksınız..
  • Bu telefonu günlük kullanım için (telefon konuşması,facebook,instagram ve ufak tefek foto çekimi) için önerir misiniz?Konuşma kalitesi iyi mi?

Sık kullanım olmadan şarjı 1,5-2 günü görür mü?Orta yaş üstü kullanım için 4-5 sene idare edecek bir telefon mu?
  • zeytin45 Z kullanıcısına yanıt
    4-5 sene idare edecek bir telefonmu onu bilmiyorum ama onun dışındakilerin hepsine tam onay veriyorum. konuşma kaletesi çok iyi çoğu zaman ben kısıyorum sesini toplum içinde duyulmasın diye. facebook instagram gibi uygulamalarda da hiç sıkıntı yaşamadım allaha şükür yağ gibi akıyor günlük kullanımda sıkıntısız kulllanırsınız.
  • Telefona %100 uyumlu kılıf alan oldu mu acaba? Aliexpress vb. üzerinden değil de Türkiye satışlı güzel bir kap arıyorum. Bir de ekran koruyucu olarak nano mu kullanılması temper cam mı sizce?
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Cpu kullanımlarına baktım anormallik yine göremedim fakat mobil veri kapalı idi hep sadece wifi kullandım güç tasarrufu da açıktı sot az geldi bana şahse ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ ★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mobil şebeke sinyalinde sürekli bir değişiklik olmuş sizde az da olsa etkisi olabilir.Birde instagram ve firefox sürekli çalışıyor durumda ise onlarda sıkıntı çıkarıyor olabilir.

Mobil veri kullanmadım mı batarya baya iyi gidiyor ssdeki gibi.Ama günü wifi yerine mobil veri ile geçirirsem çok verimsiz kullanıyor bataryayı.Bir günü anca çıkarıyor.

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    Çok da anormal değilmiş demek ki benim aldığım sot da... Mobil şebeke sinyali gün içinde çok sıkıntı yaşıyor bende doğrudur

• Hepsiburada.com dan P Smart satın aldım, bugün elime ulaştı, Huawei Türkiye Garantili ürün yazıyordu ama kutunun üzerinde KVK yazıyor. Bu normal mi yoksa paralel ithalat ürünümü gönderilmiş ?
  • Normal, garanti kağıdında servisler var zaten. KVK o servislerden biri sadece..
  • Merhaba arkadaşlar. P9 lite 2017 kullanıyorum, memnunum. Liseye giden oğluma telefon bakıyoruz.Samsung alalım diyordu , bir arkadaşında bu modeli gördú fikrini değiştirdi. Aslında p smart hakkında bilgi sahibi değilim. P10 lite, p smart vs. Bu fiyat aralığında hangisini tercih edelim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Çocuğa alacaksınız madem buna bakın :

Her anlamda yeterli olacaktır..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. İthalatçı garantili telefon tercih etmiyorum. Huawei düşünüyorum.

Hocam hangi operatörü kullanıyorsunuz acaba

• abdrhm kullanıcısına yanıt
    Vodafone
    Memnun musunuz

• HiSuite ile izin verilmeyen dosya formatlarını (müzik formatları gibi) , telefona nasıl aktarırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-702550F15 -- 27 Nisan 2018; 1:26:30 >
  • abdrhm kullanıcısına yanıt
    Memnumum hocam full çekiyor kopma filanda olmuyor.Netide hızlı ama tabi bunlar benim yaşadığım yere özgü olabilir.
    voLTE desteği olması hoşmuş belki denerim ben de vodafone

• Güncelleme gelmiş ama içeriği hakkında bilgi yok

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.