Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 10 RS3 yüklü PC'ye kablo ile bağladığım zaman , dosyaları bilgisayarımda salt okunur olarak görüyorum, telefona her hangi bir dosya atamıyorum.
    Bu sıkıntıyı nasıl düzeltebilirim ?
  • Telefon (Cloud) Rehberinden bir kayıt sildim (isim)
    Tekrar aynı isim ve numarayı telefon rehberine ekledim, kişi listesinde listelenmiyor, ama kişi listesinin üstündeki arama kutucuğundan bulabiliyorum.

Bu bir hata mıdır ?
    Çözümü var mı ?
  • Cihazınıza güvenlikle ilgili bir koruma mı koydunuz? Fabrika ayarlarına getirip sıfırlayın bir isterseniz, bu yaşadığınız sıkıntılar bende yok en azından. Kişi ekleme silme yapıyorum, dosya aktarımı da yapıyorum.
  • Arkadaslar benimde bir sorunum var. Telefonuma yüklediğim müziklerim bazıları 2-3 gün içinde kendi kendine siliniyor. Bunun sebebi ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickdown -- 23 Şubat 2021; 0:14:29 >
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir kaç kez olunca sensorden kaynaklı falandır dedim ama epey bir sayıda çağrı bu şekilde kendi kendine kesildi.

Siz sorunu cozebildiniz mi son durumunuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-702550F15

Telefon (Cloud) Rehberinden bir kayıt sildim (isim)
    Tekrar aynı isim ve numarayı telefon rehberine ekledim, kişi listesinde listelenmiyor, ama kişi listesinin üstündeki arama kutucuğundan bulabiliyorum.

Bu bir hata mıdır ?
    Çözümü var mı ?
    Windows 10 RS3 yüklü PC'ye kablo ile bağladığım zaman , dosyaları bilgisayarımda salt okunur olarak görüyorum, telefona her hangi bir dosya atamıyorum.
    Bu sıkıntıyı nasıl düzeltebilirim ?

Sanırım anakart'ın usb portlarıyla ilgili bir sıkıntı :)

Telefon (Cloud) Rehberinden bir kayıt sildim (isim)

Bu da rehbere kayıt yaparken ön ad kısmını doldurduğunuz zaman , listede gözükmüyor. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: demlideli

Merhaba hocam aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir kaç kez olunca sensorden kaynaklı falandır dedim ama epey bir sayıda çağrı bu şekilde kendi kendine kesildi.

Siz sorunu cozebildiniz mi son durumunuz nedir?
    Evet hocam şu şekilde çözülüyor. Telefonun mobil ayarları 4.5g iken volte yazılımı açık oluyor. Bu yazılım 4.5g den gücünü alarak hd ses kalitesi sunuyormuş ve benim bulunduğum bölgede 4.5g iyi çekmediğinden görüşme esnasında sanki görüşmeyi sonlandırmışım gibi kesilme oluyordu. 4.5G değil de 3g yi seçince sorun düzeliyor.
  • _Türkolog_ kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam deniyorum. bende de volte yazısı sürekli gidip geliyordu zaten bulunduğum bölgede fazla çekmiyor herhalde. 3g olarak ayarladım, teşekkürler tekrar
  • güncelleme ile kameraya AR lens diye bir ozellik gelmiş sanırım , yada ben yeni farkettim

• Sizce mi note 3 ile arasında kalındığın da hangisi tercih edilir beyler??? +++--- leri ??
  • yeni geldi sanirim bende siz soyleyince farkettim, iyice suyu cikti bu islerin :)

bu sacma ozellik yerine kilit ekraninda spotify kontrolunu geri getirsinler. ilk aldigimda vardi guncelledim gitti. gecen araba surerken kaza yapiyordum sirf bu sebeple. spotifya girene kadar onca ugras veriyorum..

• Mi Note 3 den daha iyi bir ozelligi yok. Ekrani daha uzun sanirin note 3 e gore. Tutus kolayligi saglar sadece.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ilgin için
  • Dun gece son guncelleme de resmi olarak geldi IMEI uzerinden. Spotify sorunu halen devam ediyor :/ İyice sinirimi bozmaya basladi bu benim.

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

Her uygulamanın bildirim gosterip gostermeyecegini ayarlayabiliyorsunuz oradan kapatilmis olabilir mi?

• Bunu belirttiginiz cok iyi oldu Spotify da kilit ekrani vs. eklense dahi calismiyor kilit ekraninda. Spotify destek ekibine bu hatayi bildiririm, sizin paylastiginiz Deezer i ornek gosterip. Rica etsem kilit ekraninda deezer varken ss alip atabilirmiainiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 3 Mayıs 2018; 15:36:34 >
  • En son çıkan güncelleme yüklü ve herhangi bir sıkıntı yok hocam.Ama pcde whatsapp açık olmamasına rağmen duran bildirimi sinir ediyor arada :D

8.0.0.135 guvenlik guncellemesi yuklu suan 8.0.0.139 bugün geldi ancak henuz yuklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 3 Mayıs 2018; 16:19:11 >
  • Bourne90 B kullanıcısına yanıt
    Bende bu bile yok. Kaldi ki daha onceki cihazlarimda tam ekran kontrol vardi. Huawei ye ticket actim, cihaziniza format atin diyor. 12gb muzik var diyorum, format atmazsaniz duzelmez diyor. Atarsam duzelecegi garanti mi diyorum, onada bilemeyiz. Calisan sey niye bozulur anlamis degilim..

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.