Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ön kamera fotoğraf kalitesi açısında P Smart mı daha iyidir yoksa Honor 9 Lite mı?
  • Bir haftadır P Smart kullanıcısıyım. İlk günden beri bir konuda elimdeki cihazın hatalı olabileceğini düşünüyorum. Özellikle google yazıları, boyutu küçük de olsa büyük de olsa piksel piksel görünüyor. Uygulama yazılarında bu sıkıntım yok ama internette hiç net değil yazılar. Bu sorunu yaşayan kimse var mı? Ya da bu bir sorun mu ayar eksikliği mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Essdee E kullanıcısına yanıt
    Google Chrome kullanıyorsanız bu sorun normal.Diğer tarayıcilarda bu sorun yok. Yandex browser oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 5 Mayıs 2018; 11:6:21 >
  • honor'u bilmiyorum ama huawei p smart'ın ön kamerası bana göre gayet başarılı

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickdown -- 23 Şubat 2021; 0:18:58 >
  • Arkadaşlar sizce m10 lite,p smart,mi note 3 den hangisi sosyal medya kamera ses kalitesi öncelik oyun 2.planda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nediyonlasen kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi hakkında bilgim yok ama kamera için mi note 3 denilebilir
  • Şarj olma durumu nasıl sizde 1kere 1saat 20 dk da doldu diğerlerinde en az 2 saat 20 dk çok uzun geldi bana sizde durum nedir

• arkadaşlar telefonda sms sesini bir türlü alamıyorum ne yaptıysam olmadı nasıl bir sorun olabilir yada sizde de aynı sorunu yaşayan var mı?
  • trasher kullanıcısına yanıt
    Ayarlar
    → Uygulamalar ve bildirimler
    → Uygulamalar
    →Mesajlar
    → Bildirimler
    → Bildirimlere izin ver’i aktif hale gerin. Sorununuz çözülecektir.
  • alone_chief kullanıcısına yanıt
    Normal dolma süresi 2saat-2saat15dk arasında zaten. Eğer wifi bl mobile data açıksa vs 2.5 saata kadar ilerler. Süreniz gayet normal.
  • Sizcede guncellemeden sonra sarji az gitmeye baslamadimi

• andezitt A kullanıcısına yanıt
    Mesajinizi okudugumda hadi canim dedim ama dogruymus gayette guzel calisiyor simdilik

• güncellemeden sonra 139lu sürümde geri tuşu arada sırada takılan sadece ben miyim?
  • Selam,
    LG G3 cihazımda ekran kararması başladı 2 gündür. Fırınla falan düzeliyormuş ama uğraşmak istemiyorum, zaten pil ömrü de iyice azaldı. P20 lite ile bu cihaz arasında kaldım. Kullananların yorumu nedir? Oyunla işim olmaz, whatsapp ve instagram yoğunluklu kullanıyorum genelde.
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    bende aynı bu sekilde kullanıyorum tamamen sosyal medya . pil 2 gunu cikartabiliyor. tabi cok yogun kullanmazsaniz . takılma problemide yok işinizi görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pqrst -- 10 Mayıs 2018; 10:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pqrst

bende aynı bu sekilde kullanıyorum tamamen sosyal medya . pil 2 gunu cikartabiliyor. tabi cok yogun kullanmazsaniz . takılma problemide yok işinizi görür
    Teşekkürler. Açıkçası P20 Lite - Mate 10 Lite ile bu cihaz arasında kararsız kaldım. Gidip inceleyip son kararımı vereceğim.
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Bende LG g3 den anakart sorunu ile p smarta geçiş yaptım. P smarttan gayet memnunum. Sadece Wifi de bazen bağlı olduğu halde internet erişimi olmuyor ama güncelleme ile düzelecektir. Oyun oynamıyorum bende instagram ve whatsapp ile 4.5-5 saat ekran süresi ve 40 saat bekleme süresi alıyorum. Neredeyse 2 gün şarj etmeyi unutuyorum.
  • Arkadaşlar selam,

Psmaarttan fenel olarak memnunum fakan bır suredır bir sıkıntı farkettim. Bazen ekran algılamıyor asagıdakı tuslar dısında. bu sorunu cozmek ıcın kapatma tusuna bır kez basıp actıgımda hersey duzelıyor. Sizde de mevcut mu bu? Ve cozumu var mı?
  • allroad A kullanıcısına yanıt
    Sadece benim değilmiş. Benim de geri tuşu kendi kendine basıyor arada kilidi kapatıp açınca düzeliyor. Arada da ekran basmıyor. Genel olarak güncellemeden sonra oldu

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.