Şimdi Ara

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.847
Cevap
35
Favori
329.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah gelen güncelleme ile yüz tanıma özelliği geldi. gayette güzel olmuş kullanan var mı?
  • Benim merak ettiğim xiaomi da olduğu gibi operatör adı değiştirme gibi bir imkanımız var mı acaba?
  • Arkadaşlar telefon alma niyetindeyim.Kafam karışık,P smart 32Gb mı alayım yoksa 400 TL fazla verip Mate 10 Lite mı alayım kararsızım.
    Sizden alıp da pişman olan var mı acaba?
    yada bunu alma aynı paralara şunu al diyen varsa lütfen yorum yapsın,
    Teşekkürler şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilter -- 27 Nisan 2018; 16:40:5 >
  • hilter H kullanıcısına yanıt
    P smart ile mate10 lite arasında kalırsan kesinlikle p smart almalısın. çünkü mate10 lite ile işlemcileri aynı, tek farkı mate10 lite 4gb ramli birde önde çift kamera var onun dışında hiç bir fark yok. 400 lira bence değmez ama sen bilirsin. Ama o fiyata farklı bir cihaz öneriniz var mı dersen eğer ki? mi note3 öneririm ben. çok güzel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andezitt

Sabah gelen güncelleme ile yüz tanıma özelliği geldi. gayette güzel olmuş kullanan var mı?
    Hocam ciddi misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • andezitt A kullanıcısına yanıt
    Aydınlık ortamda ben denedim gayet seri şekilde yüz tanıma oluyor. Beğendim ancak parmak izi daha pratik tabi. Kullanıcı tercihine bağlı olarak kullanışlı olabilir. Acaba başka ne değişlik oldu.
  • Telefonu tak pc ye dosya atmayı seç at usbye atar gibi, özel bir şey kullanmanıza gerek yok bunun için..
  • cnkcoskunn C kullanıcısına yanıt
    Niye yalan söylesin arkadaş evet geldi, üstelik çok ama çok hızlı.. Direk bakmanızada gerek yok yüzün ekrana bakmasa bile algılıyor. Fotoğraf ile ne kadar denesemde açmadı, başka kişiler ile de açmadı. Parmak izi kadar başarılı olmuş ama 2 tık ile uyandırma ile mantıklı oluyor, en pratiği parmak izi yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 27 Nisan 2018; 19:38:34 >
  • Bu arada 8.0.0.135 den sonra 8.0.0.139 geliyor guncelleme olarak. Yani 2 guncelleme var. 8.0.0.139 google playdeki uygulamadan dns degistirince geliyor..

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

★★★ HUAWEI P SMART KULLANICILARI [ANA KONU] ★★★

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    hocam onu yapıyorum telefonun içine yeni dosya atamıyorum, salt okunur açılıyor bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Niye yalan söylesin arkadaş evet geldi, üstelik çok ama çok hızlı.. Direk bakmanızada gerek yok yüzün ekrana bakmasa bile algılıyor. Fotoğraf ile ne kadar denesemde açmadı, başka kişiler ile de açmadı. Parmak izi kadar başarılı olmuş ama 2 tık ile uyandırma ile mantıklı oluyor, en pratiği parmak izi yinede.
    Ben yalan söylüyor demedim. Sadece şaşırdım. Güncellemeyi kurana kadar nasıl oldugunu ögrenmek istedim. Abartmayalım.

Hangi dns yi yuklediniz?

• Blade3444 B kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    Firmware Finder for Huawei - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder

39 güncelledin mi? Sanırım onaylanmamı? daha ama.

• andezitt A kullanıcısına yanıt
    Evet onaylanmadı.
  • Eşimde ve bende p9 lite 2017 var. Oğluma P smart aldım, gözüm onda kaldı 😀. Özellikle hızına bayıldım.

• Bende bugün aranıza yeni katıldım benim sürüm hala 129 nasıl 139 yapılıyor güncelleme yok diyor bende.

Ben xioami mi a1 ile arasında kalmıştım ram ve hafıza onda iki katı olduğu için onu düşünüyordum ama teknosada ikisinide elime alıp denedim p smartın özellikle kamera kıyaslanmıcak derecede iyi

Evet yeni aldım yıllardır Samsungda custom rom kullanan biri olarak tecrübeli arkadaşlardan cevaplar bekliyorum
    Root yapılıyor mu
    Xposed kuruluyor mu
    Kişiselleştirmek amaclı daha çok sorum olacak muhtemelen şimdiden teşekkürler.

Bide şu slowmotion işine hastayım o kadar kıytırık telefonlar yapıyor şu telefon yapamıyor bali bi programla fln yapılsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alone_chief -- 30 Nisan 2018; 20:3:31 >
  • alone_chief kullanıcısına yanıt
    IMEI üzerinden dağıtılıyor güncellemeler. Gelecektir..

Custom ROM şuan için yok.
    Root yapılıyor fakat herhangi bir sıkıntıda stok yazılımı geri çevirme durumu şuan için yok.
    Xposed twrp den kuruluyor mevcut.

Kısaca bu cihaz al-kullan cihaz. Keşke almadan önce sorsaydınız farklı alanlara yönlendirirdik. Yazılımsal olarak en kapalı markanın en nadir cihazını almışsınız bravo :) Kolay kolay çıkmaz custom şeyler.

Slow-mo yok, bu seviye bir cihazda olması beklenemez zaten. İşlemci gücü gerektiriyor..
    Valla o kafar çok model varki kafam acayip karıştı sonunda yeter deyip verdim siparişi.

Custom roomdan geçtim şuan için ihtiyaçda yok zaten

Fakat Xposede çok alışmıştım rootlamadan Xposed çalışırmı peki.

Evetse hocam telefonda yeni konuda ben pek bilgi bulamadım bu konuda yönlendirirsen memnun olurum.

• alone_chief kullanıcısına yanıt
    Malesef root twrp ve bootloader unlock yapmadan xposed olmuyor. Şuan için bunlarda riskli şeyler.. Cihaz stok haliyle tüm ihtiyaçları karşılıyor zaten. Aklınızda custom cihazlar, xposed işleri varsa bir sonraki cihazınızı one plus, nexus, motorola vb. alın derim..

Moto Z gayet makul cihazdır :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 30 Nisan 2018; 22:28:20 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.