Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonun sar değeri nedir. Bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemist06

Bu telefonun sar değeri nedir. Bilen var mı?

DeviceSpecifications
    Huawei P10 Lite - SAR değerleri
    https://www.devicespecifications.com/tr/model-sar/8469421f

Bu siteye göre kafa 0.8 ve vücut 0.9
    Ancak başka kaynaklarda belirtilmemiş, telefon sahipleri kutusunda ne yazdığını belirtebilirse daha iyi olur.

• Arkadaşlar telefonun kamerası nasıl smart TV ye yansıtma özelliği var mı ayrıca navigasyonu düzgün calisiyormu.Simdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: unstoppable54

Dün akşamdan beri telefonu kullanmaktayım. Kısa süreli görüşüm, telefon oldukça akıcı ve stabil. Kullandıkça yorumlarımı yapacağım. Kullanan arkadaşlara bir sorum var. Çift tıklayarak uyutma özelliğini diğer telefonlarımda çok kullanılanıyordum. Bu cihazda öyle bir ayar bulamadım. Varsa bilen söyleyebilir mi lütfen.

Çift tıklayarak değil de tek tıkla ekran kilit özelliği var!

iki parmağınız la köşelerden ortaya doğru ekranı kaydırın, altta araçlar simgesine tıklayıp ekran kilit ikonunu ana ekrana taşıyın.. Ekran açılışını zaten parmak iziyle yaptığınız için tuşları kullanmanız yada güç düğmesini kullanmanız gerekmiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: kafabandi

anladım hocam bazılarında da ayrı çıkıyor, benimkinde hiç çıkmadı kutu da açılmamış kapalı kutuydu ama fabrikadaki makinenin dalgınlığına geldi heralde

Ekran koruyucu film değilde silikon bir arka kapak çıkıyo kutudan.. Ekran filmini avm deki telekom mağazasından aldım ben. Piyasada henüz yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: Joya20

Disaridan baski almaksizin veya batarya sismesi disinda yamulan hic bir cihaz gelmedi =)

Apple icin kendi kendine yamuluyor diye bir muhabbet var ama bana "kendi kendine yamuluyor" kismi sehir efsanesi gibi geliyor.

Dış etken olmadan yamulduğunu ben de düşünmüyorum ancak çok fazla kişide olduğuna göre p9 lite'ların kasa dayanıklılığı yeterince iyi değil ki kolayca yamuluyor. Bu durum p10 lite'da giderilmiş olabilir, kasası bana daha sağlam gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

quote:

Orijinalden alıntı: chemist06

Bu telefonun sar değeri nedir. Bilen var mı?

https://www.devicespecifications.com/tr/model-sar/8469421f

Bu siteye göre kafa 0.8 ve vücut 0.9
    Ancak başka kaynaklarda belirtilmemiş, telefon sahipleri kutusunda ne yazdığını belirtebilirse daha iyi olur.

Müşteri hizmetlerini aradım. Kafa 0.89 vücut 0.91 olarak bilgi verdi.

Bu değerler en üst değerlermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: YSN_94

Arkadaşlar telefonun kamerası nasıl smart TV ye yansıtma özelliği var mı ayrıca navigasyonu düzgün calisiyormu.Simdiden teşekkür ederim.

?

• quote:

quote:

Disaridan baski almaksizin veya batarya sismesi disinda yamulan hic bir cihaz gelmedi =)

Apple icin kendi kendine yamuluyor diye bir muhabbet var ama bana "kendi kendine yamuluyor" kismi sehir efsanesi gibi geliyor.

Dış etken olmadan yamulduğunu ben de düşünmüyorum ancak çok fazla kişide olduğuna göre p9 lite'ların kasa dayanıklılığı yeterince iyi değil ki kolayca yamuluyor. Bu durum p10 lite'da giderilmiş olabilir, kasası bana daha sağlam gibi geldi.

Samimi söylüyorum dediğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım. Doğru olabilir, kasanın zayıf olma ihtimali vardır ama ben karşılaşmadım.

Yalnız bir ara en kolay yamulan telefonlar iPhone 6 serisi idi, mesela onun revizyona girmeden evvelki ilk ürünlerinin kasa yapısında sıkıntı olduğundan eminiz.

Ama Huawei için bir fikrim yok.

• Migrostan alınan paralel ithalat ürünlerindeki telefonların yazılımları ile huawei garantili ürünlerin aynı mı arkadaşlar? Güncelleme konusunda samsung un paralel ithalat ürünlerine güncellemede gelmiyormuş mesela, huaweide de böyle bir durum söz konusu olabilir mi?

Aradaki 300tl fiyat farkı az değil. Paralel ithalat 1250tl, Huawei garantili 1550tl.

Araştırmalarıma göre telefonun tek eksi yanı boştayken şarjının biraz fazla gitmesi, onun dışında çok güzel orta seviye bir telefon.
  • Şu telefonu alasım var ama canımı tek sıkan yanı TYPE C olmaması. Aynı fiyat bandında Mi6 var ve bu cihazdan çok çok üstün. Hala emin değilim...
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. bende de aynı şekilde tek arka kapak çıktı
  • quote:

Şu telefonu alasım var ama canımı tek sıkan yanı TYPE C olmaması. Aynı fiyat bandında Mi6 var ve bu cihazdan çok çok üstün. Hala emin değilim...

Hocam mi6 nın vücuda sar değeri 1.5 bence almadan önce bir düşünün. Mazallah prostat kanseri olursunuz:D cepte baz istasyonu taşımaya gerek yok performanslı diye.

• Bu telefonu almayı düşünüyordum ama sikayetvar.com sitesinde birkaç kişide en çok bıktığım hatta telefon değiştirme nedenim olan şebeke sorununu gördüm. Böyle bir riski alamam. Ucuz bir şey değil sonuçta. İşe bak piyasada adam akıllı telefon yok. Tüm markalarda kronik hatalar var. Nerde o eski sony ler. P10 lite taki sorunu gördükten sonta Z5 dual düşündüm onunda ısınma sorunundan yakınan bir sirü kişi var. Bu gidişle apple a kalıcaz gibi:(

• slyman_b kullanıcısına yanıt
    Evet güzel soru bende migrostan almayı düşünüyorum.cevabı bende merak ediyorum.

• Phodei kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam.hangi servis bakıyormuş cihaza öğrendiniz mi.ilk izlenim nasıl.

• Slm herkese.bir arkadasim bu telefonu almayi dusunuyor.bazi forumlarda uygulamalarin hafiza kartina tasinamadigi , huaweinin buna engel koydugu soyleniyor bu dogru mu ? bir de kamerasi ortalama mi yoksa ortalamanin ustu diyebilir miyiz ? arkadasim oyun oynamayacagi icin hic bu kadar para vermeyip gidip asus zenfone 3 max 5.5 inch mi alsa acaba ? bu arada ithalatci garantili telefon istemiyor. ona gore yorum yaparsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

Bu telefonu almayı düşünüyordum ama sikayetvar.com sitesinde birkaç kişide en çok bıktığım hatta telefon değiştirme nedenim olan şebeke sorununu gördüm. Böyle bir riski alamam. Ucuz bir şey değil sonuçta. İşe bak piyasada adam akıllı telefon yok. Tüm markalarda kronik hatalar var. Nerde o eski sony ler. P10 lite taki sorunu gördükten sonta Z5 dual düşündüm onunda ısınma sorunundan yakınan bir sirü kişi var. Bu gidişle apple a kalıcaz gibi:(

Ne güzel dedin be kardeşim. O kadar araştırıyorum hakikaten her telefon kronik sorunlu. Bu kadar zor mu sorunsuz telefon çıkartmak anlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechinProf

quote:

Bu telefonu almayı düşünüyordum ama sikayetvar.com sitesinde birkaç kişide en çok bıktığım hatta telefon değiştirme nedenim olan şebeke sorununu gördüm. Böyle bir riski alamam. Ucuz bir şey değil sonuçta. İşe bak piyasada adam akıllı telefon yok. Tüm markalarda kronik hatalar var. Nerde o eski sony ler. P10 lite taki sorunu gördükten sonta Z5 dual düşündüm onunda ısınma sorunundan yakınan bir sirü kişi var. Bu gidişle apple a kalıcaz gibi:(

Ne güzel dedin be kardeşim. O kadar araştırıyorum hakikaten her telefon kronik sorunlu. Bu kadar zor mu sorunsuz telefon çıkartmak anlayamıyorum.

Her telefonun sorunları var gerçekten, mesela samsung s8 lerde falan ekranda bozulma oluyormuş o da pahalı bir telefon olmasına rağmen onda da sorun var. Önemli olan önceliklerimizi belirleyip ona göre bir telefon seçmek lazım.

p10 lite larda şebeke sorunu olduğu teyit edildi mi kullanıcılar tarafından?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechinProf

quote:

Her telefonun sorunları var gerçekten, mesela samsung s8 lerde falan ekranda bozulma oluyormuş o da pahalı bir telefon olmasına rağmen onda da sorun var. Önemli olan önceliklerimizi belirleyip ona göre bir telefon seçmek lazım.

p10 lite larda şebeke sorunu olduğu teyit edildi mi kullanıcılar tarafından?

Hocam
    www.sikayetvar.com
    Huawei Lite ve P10 Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/huawei/p10/lite
    bu sitede 14 şikayetten 3 ü şebeke sorunu. Ki ben manyağım bu konuda sürekli bastıra bastıra söylüyorumda note 4 üm var şebeke sorunu yüzünden değiştiriyorum telefonumu. O yüzden bir kez başım yandı bir daha yanmasın diye her yere baktım bu sitede buldum sorunu. Note 4 te ilk çıktığı zamanlar millet şebeke sorunu yok demişti bikaç kişi var diyodu şu an aynı sitede
    www.sikayetvar.com
    Huawei Lite ve P10 Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/huawei/p10/lite

607 şikayet var saymadım ama görüdğüm kadarıyla en az %60 ı şebeke sorunu ile ilgili şikayet ediyor.
    Çoğu kişi yeni fark ediyor bu sorunu. Çünkü samsung 6.0.1 de yaptığı bir yazılım hatasıyla bunu bir tık daha belirgin hale getirdi. Ama eski sürümde kalsada fark etmiyor sorun hep var.
    Şimdi bu huawei P10 lite dediğimiz telefon çooook yeni sayılır bu sorunun kesin kronik bir sorun sayılması için. Teknolojiden az-çok anlayan sürekli takip eden ve telefonla uğraşan ben bile 1 yıl sonra anladım bu sorunu. Aslında hep biliyordum ama hiç ihtimal vermemiştim. 2 bin liralık telefonda şebeke sorunu olmaz yav diye düşünüyordum. Ama sosyalleştikçe ve arayıp-ulaşamayan insan sayısı arttıkça bu sorunun farkına vardım. Ve tecrübelerime dayalı olarak büyük ihtimal bu telefondada aynı sorun var şu an sadece çoğu kişi bunun farkında değil yeni olduğundan. Zamanla onlarda fark edeceklerdir.
    NOT: Arkadaşlar biliyorum bazıları karşı çıkacak belki haklıda olabilirler, sadece birkaç kişi yaşamıştır belki de öyle kalacaktır. Ama beni eleştirmeden önce size şunu diyeyim bu şebeke sorunu şebeke simgesinde 0 olması vs değil. Çok geniş çaplı daha karmaşık bir sorun. Burada açıklamak isterdim ama yazı çok uzun oldu. Ama özet geçeyim şebeke sorunu diyince aklınıza sadece az çekiyor gibi bişey gelmesin. Ve bu sorunu merkezde-baz istasyonuna sürekli yakın olanlar anlayamazlar eğer şebekenin az veya orta derece çektiği yerlerde uzun vakit geçirmezlerse. Bu şebeke sorunu yılan gibidir çok sinsi bir sorundur herhangi bir telefonda yaşayanlar beni anlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladio2 -- 23 Kasım 2017; 23:40:12 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.