Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı 2 gün önce aldım. Gerçekten tasarımı harika olan bir cihaz. Şarjı bütün gün telefonda dolaşmama rağmen 1,5 gün rahat gidiyor diyebilirim. Hızlı şarj özelliği var..

Şu an için gördüğüm tek olumsuz yan cihaz 4gb ram 32gb dahili hafızaya sahip ama hali hazırda kullanabileceğimiz boş alan 19gb civarında!!

Bu arada cihazı hepsi burada dan kargo dahil 1559 tlye aldım. Marketlerde cihaz geçen hafta 2000 civarında idi. Bu hafta sanırım 1800 tl civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K23 -- 14 Kasım 2017; 22:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram 4gb ama ram frekansı düşük 933MHz. Benim LG G4 de 3gb ram var oda bunun gibi LPDDR3 belleğe sahip frekansı aynı ama P10 lite oyunlarda bence üzer grafik islemcisi çok iyi değil. İşlemci sadece tek başına iş yapamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exterminatee

Ram 4gb ama ram frekansı düşük 933MHz. Benim LG G4 de 3gb ram var oda bunun gibi LPDDR3 belleğe sahip frekansı aynı ama P10 lite oyunlarda bence üzer grafik islemcisi çok iyi değil. İşlemci sadece tek başına iş yapamaz.

Kesinlikle katılıyorum gpu olarak biraz eksik ama fiyat(performansa bakıldığında hiç fena değil.
  • Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almam lazım. Annem için telefon alacağım. Oyun falan oynamayacak haliyle. Performans beklentisi de yok. Tek yapacağı face, instagram ve internete girecek. Yoğun bir kullanımı olmayacak. En önemli kriter telefonun uzun ömürlü olması. Elektronik tabi ki şans işi. Hemen de bozulabilir çok uzun da dayanabilir bunu biliyorum. Fakat bozulmadığı takdirde çok rahat 4-5 sene kullanabilir annem. p10 lite ile mi5s arasında kaldım. Fiyatı bir kenara koyarsak uzun ömürlülük ve dayanıklılık açısından xiaomi mi yoksa huawei mi sizce hangisi daha fazla güven veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almam lazım. Annem için telefon alacağım. Oyun falan oynamayacak haliyle. Performans beklentisi de yok. Tek yapacağı face, instagram ve internete girecek. Yoğun bir kullanımı olmayacak. En önemli kriter telefonun uzun ömürlü olması. Elektronik tabi ki şans işi. Hemen de bozulabilir çok uzun da dayanabilir bunu biliyorum. Fakat bozulmadığı takdirde çok rahat 4-5 sene kullanabilir annem. p10 lite ile mi5s arasında kaldım. Fiyatı bir kenara koyarsak uzun ömürlülük ve dayanıklılık açısından xiaomi mi yoksa huawei mi sizce hangisi daha fazla güven veriyor?

Mi5s özellik olarak daha iyi bir cihaz ama çok sorunlu. Anneniz için aşırı performans gerekmediği için daha stabil, sorunsuz telefonlar bakın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Özellik önemli değil zaten. Stabil bir cihaz olması önemli evet. max 1300-1400 civarında aradığım kriterlerde p10 lite aklıma yatıyor en fazla. Başka bir öneriniz var mı?
  • Bu akşam elimdeki cihazımı satmak üzere anlaştım ya yarın sabah migrostan bu telefonu alacağım ya da Xiaomi modellerine yöneleceğim. Bu cihazın net bir sorunu var mı 1249'a alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Özellik önemli değil zaten. Stabil bir cihaz olması önemli evet. max 1300-1400 civarında aradığım kriterlerde p10 lite aklıma yatıyor en fazla. Başka bir öneriniz var mı?

Xiaominin diğer modelleride olabilir. Mi5s hariç diğerlerinde pek sorun olmuyor.

P9 lite 2017 de bakabilirsiniz daha uygun fiyata, aralarında çok fark yok p10 lite ile.Cek, kupon, banka puanı vs çok rahat 1000 TL altına alınabilir.

Samsungun a serileride bakılabilir biraz daha pahalı olur gerçi (2017)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Peki çok teşekkür ediyorum öneriler için. Bunları değerlendireceğim

• Merhaba,

Sabah gidip Kipa 'ya baktım. Telefon ithalatçı garantili. Ritzy Teknik Servis bakıyormuş servisine. İnternet'te servisin yorumları çok kötü.Çift hatlı modeli. Galiba mavi renk de varmış.
    Karar veremeyip almadan geri döndüm. Garanti konusu beni korkuttu. Garanti ile ilgili bir işin olursa hizmeti yok saymak gerek yorumlara bakılırsa.

Sağlıcakla
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Delta servis garantiyi görünce hiç düşünmeden aldım. Huawei nasıldır bilmiyorum ama aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.
    Kutudan ekran koruyucu ve kılıf çıkması da ayrıca mutlu eden bir detay oldu.
    fiyattan anlaşılıyor zaten garantinin ne olduğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: marslan1999

Delta servis garantiyi görünce hiç düşünmeden aldım. Huawei nasıldır bilmiyorum ama aradaki fiyat farkına değmez diye düşünüyorum.
    Kutudan ekran koruyucu ve kılıf çıkması da ayrıca mutlu eden bir detay oldu.

Merhaba,

Bana Ritzy Teknik Servis dediler. Acaba mağazaya göre mi değişiyor olabilir mi ki (sanmıyorum ama bir olasılık)

sağlıcakla
    Muhtemelen mağazadan mağazaya değişiyor benim kutu üstünde deltanın simgesi vardı.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Haklısınız diğer yazışmalarda bir arkadaş ta öyle görmüş. Gerçi Delta için de hiç de iyi yorumlar yok. Formda sayfasını bile açmışlar okuyunca gözüm korktu. Sabah bir heves gidip alacaktım. Hem de mavisini bulmuşken, ama bu iki servis hakkında yorumları görünce vazgeçtim. Telefon arıza yapmadıkça sorun yok.

Sağlıcakla
  • Dün akşamdan beri telefonu kullanmaktayım. Kısa süreli görüşüm, telefon oldukça akıcı ve stabil. Kullandıkça yorumlarımı yapacağım. Kullanan arkadaşlara bir sorum var. Çift tıklayarak uyutma özelliğini diğer telefonlarımda çok kullanılanıyordum. Bu cihazda öyle bir ayar bulamadım. Varsa bilen söyleyebilir mi lütfen.

• Arkadaşlar huawei türkiye garantili aldım içinden ekran koruyucu filmi tarzı bir şey çıkmadı. Videolarda çıktığını görmüştüm. Sizinkilerden çıkmış mıydı?
    Bir de önerebileceğiniz kenarda çok boşluk bırakmayan kırılmaz cam filmi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafabandi -- 17 Kasım 2017; 11:57:40 >
  • Merhaba

Ben yurtdisindan aldim. 850 liraya geldi. Bu cihaza imei kopyalatabilir miyiz? Bu arada icinden cam koruyucu ve kapak cikti.

• İthalat garantili olanların romları huawei garantililerle aynı mı?

Güncelleme konusunda farklılık olabilir mi?
  • kafabandi kullanıcısına yanıt
    Koruyucusu ekrana uygulanmış halde kutudan çıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.