Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leventtr

Hocam bende de p 10 lite var b129 da hala guncelleme yok diyor nasil guncelleyebilirim

Ben Haziran'da aldım , valla banada yeni geldi daha güncelleme, ara ara kontrol et bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Ben de bugün Rusya'dan satın alarak aranıza katıldım. 940tl gibi bir rakama denk geldi. Harika bir telefon, fiyatına göre fazlası ile performanslı :) ben beğendim :)

yurt dışından alınca garanti nasıl oluyor huawei telefonlarda

Ben zaten burada yaşadığım için garanti açısından bir problem yok hocam.

• Huawei P10 Lite ile otomatik modda çekildi, ben şahsen beğendim :)

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Chill Out

Huawei P10 Lite ile otomatik modda çekildi, ben şahsen beğendim :)

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

Allah allaah farklı telefonları mı kullanıyoruz ya

• Yeni güvenlik güncellemesi geldi B185 oldu sürüm.

• quote:

Yeni güvenlik güncellemesi geldi B185 oldu sürüm.

Hangi operatörü kulla iyorsun , bana da geldi b185 volte getirir diyor ama volte gelmedi, ayarlarda yok, ben türk Telekom kullanıyorum

• ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• glorya_ kullanıcısına yanıt
    bi p9 lite ıda görün be
  • quote:

Orijinalden alıntı: glorya_

quote:

Hangi operatörü kulla iyorsun , bana da geldi b185 volte getirir diyor ama volte gelmedi, ayarlarda yok, ben türk Telekom kullanıyorum

benim de türk telekom.

• quote:

quote:

quote:

benim de türk telekom.

Volte sende geldi mi peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim de türk telekom.

göremedim iphone da vardı bunda yok şuan. ama ben fazla bi esprisini görmedim zaten olmasa da olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim de türk telekom.

göremedim iphone da vardı bunda yok şuan. ama ben fazla bi esprisini görmedim zaten olmasa da olur.

Peki teşekkür ederim

• Arkadaşlar bu telefonda şebeke sorunu var diye bazı yazılar okudum. Kullanıcılar olarak böyle bir sorunla karşılaşan var mı acaba çekmeme yada zayıf sinyal gücü gibi?
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar öyle bir sıkıntı yaşamadım hocam 4.5gde kullanıyorum memnunum şebekeden.

• 36Boys kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için.
  • Arkadaşlar telefon hakkında bikaç şey soracağım.

1-Telefonda herhangi bir şebeke güçsüzlüğü veya çekmeme gibi bir sorun var mı? Herhangi bir telefonla kıyaslama imkanınız oldu mu hiç?( özellikle soruyorum çünkü note 4 den geçeceğim ve note 4 den şikayetçi olduğum tek konu bu, eğer telefonu değiştirmeye karar verirsem tek nedenim şebeke olucak)

2- Batarya süresi nasıl ? Kaç saat ekran süresi veriyor telefon?

3- Ekran görüntü kalitesi nasıl? Şu anda 2k hd ekranı olan note 4 e sahibim eğer buna geçersem ciddi bir fark hisseder miyim?

4-Ve son olarakta güncellemeler nasıl? Telefonu geliştiriyor mu yoksa bozuyor mu?

• gladio2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam ;

1- Şuana kadar şebeke sıkıntısı yaşamadım eski telefonlarım Xperia Sp ve G3`tü. Sıralama yaparsak P10 Lite>Xperia Sp>G3

2-3000 mAh kapasitesi var 4.5g sürekli açık ve yoğun kullanımda 1.5 gün gidiyor ve ısınmadan eser yok, G3'ün en çok şikayetçi olduğum yanı ısınmasıydı.

3- Note 5 ve S7 edge ile kıyaslama imkanım oldu ekran ve kalite olarak eksiklik hissetmedim.

4-P10 lite seçme sebebim ülkemizde çok yeni olması bundan ötürü de güncel olması(Android 7 ile geliyor 8 güncellemesi de alacak) Huawei'nin emui arayüzünü çok

beğendim ios'a benziyor ve oldukça stabil. Şimdilik bir güncelleme gelmedi ama gelirse görüşlerimi burada paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Merhaba hocam ;

1- Şuana kadar şebeke sıkıntısı yaşamadım eski telefonlarım Xperia Sp ve G3`tü. Sıralama yaparsak P10 Lite>Xperia Sp>G3

2-3000 mAh kapasitesi var 4.5g sürekli açık ve yoğun kullanımda 1.5 gün gidiyor ve ısınmadan eser yok, G3'ün en çok şikayetçi olduğum yanı ısınmasıydı.

3- Note 5 ve S7 edge ile kıyaslama imkanım oldu ekran ve kalite olarak eksiklik hissetmedim.

4-P10 lite seçme sebebim ülkemizde çok yeni olması bundan ötürü de güncel olması(Android 7 ile geliyor 8 güncellemesi de alacak) Huawei'nin emui arayüzünü çok

beğendim ios'a benziyor ve oldukça stabil. Şimdilik bir güncelleme gelmedi ama gelirse görüşlerimi burada paylaşırım.

4- güncelleme konusuna da ben cevap vermiş olayım;ben hazıranda aldım b129 la ,şu an önce b179, sonra en son b185 geldi yanı 2 güncelleme, bıde şu var zaten huawei de bir yazıda okumuştum amiral gemilerine her ay, orta sınıf cihazlara 2 ayda bir giriş seviyesi cihazlarına da 3 ayda bir güvenlik ve ek özellik güncellemesi vereceği taahhutunde bulunmuş.

• Arkadaşlar p9 lite 2017 alacakken p10 lite gözüme çarptı. Aradaki farkı vermeye değermi. Telefonla çok haşır neşir birisi değilim.
  • Durum cubugundaki simgeleri gizleme yada silme şansımız var mı bilen cevaplarsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.