Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birisi 16gb rom ve 3gb rama, sahip, diğeri 32gb rom ve 4gb rama sahip, yani tamamen telefondan beklentinize bağlı. Sık telefon değiştiren biri değilseniz uzun vadede P10 Lite, şayet sık telefon değiştiren biriyseniz kısa vadede P9 Lite 2017 daha mantıklı derim. Ha tasarım da önemli etkense P10 lite gene ağır basar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• Arkadaşlar P9 lite 2017 alma niyetindeyim ama araştırırken P10 Lite dikkatimi çekti ,arada 400-500 tL fark var..Acaba diyorum sizce hangisi mantıklı ?
    Not;
    Bu soru sorulmuşken bir de ben sormuş oldum mesajı atınca fark ettim kusura bakmayın lütfen :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilter -- 4 Kasım 2017; 16:26:8 >
  • 36Boys kullanıcısına yanıt
    İste ordaki simgelerden birini ordan gizleyebiliuor muyuz? Meswla bwnde acr nin simgesi çıkıyor onu irdan kaldırmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaldırmak istediğinizi basılı tutarak aşağıya sürükleyin.

• 36Boys kullanıcısına yanıt
    Ha işte aşsagida da oksun istemiyorum . benim eski tel lg g2 de istedigimi o ekrandan kaldirabiliyordum.

• Arkadaşlar bu telefonu almaya karar verdim. Biraz para biriktirip alacağım. Ama fark ettiğim bir durum var o da bu telefon çoğu mağazada tükenmek üzere. Stoklarda çok az var. Bunun nedeni çok satması değil çünkü satın almış bir kişi bile görmedim ve çoğu insanın haberi oldupunu bile sanmıyorum böyle bir telefondan(herkes apple,samsung bakıyor).

Acaba neden bu kadar az alıyor mağazalar. Normalde bir telefon çıktığında en az 1.5 sene giderrdi ama daha 1 sene olmadan stokları bitiyor. Çok saçma bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

Arkadaşlar bu telefonu almaya karar verdim. Biraz para biriktirip alacağım. Ama fark ettiğim bir durum var o da bu telefon çoğu mağazada tükenmek üzere. Stoklarda çok az var. Bunun nedeni çok satması değil çünkü satın almış bir kişi bile görmedim ve çoğu insanın haberi oldupunu bile sanmıyorum böyle bir telefondan(herkes apple,samsung bakıyor).

Acaba neden bu kadar az alıyor mağazalar. Normalde bir telefon çıktığında en az 1.5 sene giderrdi ama daha 1 sene olmadan stokları bitiyor. Çok saçma bir durum.

Rusya'da yaşıyorum, her 10 kişinin 3ünün elinde Huawei Telefon görmeniz mümkün.

Yani Türkiye'de bilmiyorum neden satılmaz ama tahminimce insanlar belirli markalara alışmış artık. Bilmedikleri bir ürün almaya korkuyor olabilirler.

Neyse, buralarda kar var. Hava -6 derece falan. Hazır kar yağıyorken ve hava da güzelken dışarıya çıktım, gezerken de bir kaç fotoğraf çektim.

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel

• Merhaba. Normal P9 ( lite değil ) kullanıcısıydım fakat cihazım kırıldı. P10 lite almayı düşünüyorum ama işlemci performansı ve kamera performansı nasıl sizce ?
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, P9 kullanmadım ama aratacağını sanmam. F/P olarak tavsiye ederim; önceki mesajlarda kullanıcıları olarak telefon hakkında yorumları bol bol yazdık okumanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 36Boys

Merhaba, P9 kullanmadım ama aratacağını sanmam. F/P olarak tavsiye ederim; önceki mesajlarda kullanıcıları olarak telefon hakkında yorumları bol bol yazdık okumanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Ne yazık ki p9 cihazımı onaramadılar ve bugün p10 lite aldım şuan için oldukça iyi :)
  • olgacxx O kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın, yorumlarınızı bekliyoruz; mesela ilerleyen zamanlarda P9 ile P10 Lite kıyaslaması yapabilirsiniz.

• Chill Out kullanıcısına yanıt
    Ben anneme, komsuma huawei p9 lite 2017 aldirdim. Kullananlar oldukca memnun. Marka ulkemizde pek bilinmedigi icin bu durumda. Adam 1500 lirayi p10 lite verecegime gider samsung alirim veya biraz daha koyup se alir gecerim diyor.

Huawei marka olarak biraz daha uyguna satmali. Casper bile 800 liraya 32gb 4.000 mah pil 5.5 inch ekran sunuyor. Gerci casperla huaeei kiyaslanmaz ama yine de 1.000 liraya 16lik cihaz almak akil kari degil. Meizu da distribütör garantili olarak gelecegi de kesin olduguna gore, huaweinin isi daha da zor.

• Kocaman çerçeve yapmışlar hala sanal tuş kullanıyorlar.

Eşime tanıdık vasıtasıyla yurt dışından 900-950 civarına mavisini almayı düşünüyorum sormak isteğim şu, Huaweilere imei tamiri yapılıyor mu? Yoksa pasaport kaydı şart mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 12 Kasım 2017; 13:23:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Kocaman çerçeve yapmışlar hala sanal tuş kullanıyorlar.

Eşime tanıdık vasıtasıyla yurt dışından 900-950 civarına mavisini almayı düşünüyorum sormak isteğim şu, Huaweilere imei tamiri yapılıyor mu? Yoksa pasaport kaydı şart mı?
    900 tl iyi fiyatmıs ,google da arama yapınca birseyler cıkıyor ama emin olamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 12 Kasım 2017; 16:42:1 >
  • quote:

Birisi 16gb rom ve 3gb rama, sahip, diğeri 32gb rom ve 4gb rama sahip, yani tamamen telefondan beklentinize bağlı. Sık telefon değiştiren biri değilseniz uzun vadede P10 Lite, şayet sık telefon değiştiren biriyseniz kısa vadede P9 Lite 2017 daha mantıklı derim. Ha tasarım da önemli etkense P10 lite gene ağır basar.

hocam p9 lite ın kısa ömürlü olduğunumu ima etmeye çalıştınız ?
  • Kısa ömürden ziyade 3gb ram ve 16gb romun bir noktadan sonra yetersiz gelmeye başlayacağını ima ettim, malum Android için ramin önemi büyük.

• 11.11 da kuponla 1.400 e geliyordu ama kaçırdık onu şu an 1.6 bin civarlarında heleki mağazalarda 1.8 bin civarları çok fazla geliyor.Sıcak fırsatlar var mıdır ?
  • quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın, yorumlarınızı bekliyoruz; mesela ilerleyen zamanlarda P9 ile P10 Lite kıyaslaması yapabilirsiniz.

Yaklaşık 3 günlük deneyimime göre şunları diyebilirim ;

P10 lite modeli P9 ascend göre çok çok daha iyi sarjı gitmekte. Ekran çözünürlükleri aynı fakat p9 un renkleri daha iyi gibi geldi. Kamera konusunda epey geride kalıyor hatta kamera konusunda cihaz düzgün ışık bulamaz ise p9un çok çok gerisinde. Hissiyat olarak oldukça başarılı bir cihaz. Kulaklık çıkışı ve dış hoparlör sesinin oldukça beğendim. Aslında cihaz genel olarak kamera haricinde oldukça başarılı.

• Migrosta 1249 tlye satılcakmış.Mi6 ya para yetmedi alamadım bu tlf hala alınır düzeyde mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.