Şimdi Ara

★★★Huawei P10 Lite Ana Konu ve Kullanıcıları Tayfası !! (F/P Canavarı)★★★04.06.2018 Güncel (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.218
Cevap
23
Favori
105.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam bazılarında da ayrı çıkıyor, benimkinde hiç çıkmadı kutu da açılmamış kapalı kutuydu ama fabrikadaki makinenin dalgınlığına geldi heralde
  • arkadaslar benım camera ters cekıyor saclarım mesala sola dogru kalkık ama foto cekınce sağa dogru oluyor
  • Arkadaşlar şu an p9 lite 2017 kullanıyorum, bu telefon için p9 lite 2017'ye hızlı şarj özelliği eklenmiş 32 gb hafızalı versiyonu diyebilir miyiz?

Geri kalan özelliklerinde pil performansı ve kamera aynı gibi gözüküyor. Kardeşim almayı düşünüyor da 1400 lira gibi bulursak alacağız, yorumlarınızı merak ediyorum.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Migrosta 1250tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi gördüm fiyat çok iyi ama Huawei türkiye garantisi değil, farklı bir servis garantisi var ve berbat deniyor. Ben olsam alırdım ama kardeşimin biraz fazla işi düşüyor servise
    Anladim yakinda duser zaten telefon cikali baya oldu yenisi cikacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ram farkı da var P9 Lite 3gb, P10 Lite 4gb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BanshEEEEEEEEE kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan ayna efektini kontrol edin.

• Dostlar bu telefon çok dikkatimi çekiyor. Ama Huawei'in teknik servisi hakkında hiç bilgim yok. Servis tecrübesi olan var mı aranızda?

• TechinProf kullanıcısına yanıt
    İstanbulda ve ankarada 1 saatte onarim hizmetleri var. Kendiniz telefonu gotururseniz 1 saatte yapip teslim ediyor. Eger bu iki ilin disinda yasiyorsaniz huaweinin anlasmali oldugu kargo sirketleri araciligi ile telefonu gonderiyorsunuz. Ama kargo sirketi gelip telefonu evinizden aliyor, yani ugrasmak zorunda degilsiniz.

Daha sonra telefon servise ulastiginda onarimlari asama asama takip edebiliyorsunuz. Huaweinin taahutu su, il icinde kendiniz servise verirseniz 1 gunde, disaridan kargo ile gondeirseniz 1 hafta icinde evinize teslim edilecektir deniyor.

Tum bunlar icin oncelikle musteri hizmetlerini arayip kayit actirmaniz gerekiyor.

Youtubeda bu hizmeti deneyimleyen bir kanal var, adi volkan manavdi galiba, aratarak bulabilirsiniz.

Huaweinde modele gore degisiklik gostermekle birlikte vip hizmeti var. Bu hizmete gore mate serisi ve p serisinde eger ekran cami kirarsaniz 3 ay boyunca ucretsiz degisim yapiyor. Diger modellerde 1 ay diye hatirliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 19 Kasım 2017; 21:6:2 >

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Telefon kilitli ekranda iken whatsapp bildirimleri bazen gelmiyor. Uygulamaya girince geliyor ancak. Fakat her zaman olmuyor bu. Biraz araştırdım Huawei'lerde bu sorundan şikayetçi olan epey kişi varmış. En son emui sürümü yüklü. Whatsapp'ı silip tekrar yükledim. Ayarları kontrol ettim fakat halen devam ediyor. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı acaba?
  • Bugün p9lite ve p10lite modellerini gidip bizzat denedim. Özellikle kameralarını inceledim ve bir ayrıntı dikkatimi çekti. P10 lite'ın ön kamerası ile p9 lite'ın ön kamerası arasında farkedilir derecede ton farkı var. P10 lite daha ten rengine yakın ve doğal çekim yaparken p9 lite ın kamerası ton olarak 1-2 tık kırmızımsı diyebileceğim bir kalite sunuyor. Açıkçası p9 lite'ın ön kamerasını pek beğenmedim. P10 lite nispeten kabul edilebilir.

Yine iki cihazın yanında sony Sony xa1 ultra vardı bir de onunla kıyaslayayım dedim ama sony ciddi anlamda daha iyi geldi bana. Tabii aradaki fiyat farkını da unutmamak lazım. xa1ultra her ne kadar kamera bakımından başarılı olsa da pil yetersizliği ve fiyat handikap olmuş bu model için.

Konuya dönersek, p9lite ile p10 lite'ın ön kameraları farklı mı bilen var mı? Yani aynı megapixel ama verdikleri çekim farklı.
  • Herkese merhaba. P10 Lite aldım migrostan. Kutudan silikon arka kapak, ekran koruyucu çıktı. Dönüştürücü ile birlikte. İlk incelemede sadece 3 temanın olduğunu, başka tema yüklenmediğini gördüm. Çözülebilecek bir sıkıntı mı?

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Ekran kilitlendikten sonra kapat seçeneğinden çıkardınız mı whatsapp'ı ?
  • Phodei kullanıcısına yanıt
    Selam dostum. Temalar için şuradan beğendiğini seçip telefondaki temalar uygulamasından yükleyebilirsin. Kolay gelsin.

emui.huawei.com
    EMUI10, 开启全场景智慧生活 | 华为官网
    https://emui.huawei.com/plugin/hwtheme/theme
    Evet o özelliği kontrol ettim. Dünden beri baya araştırma yaptım forumda. Hattın güvenli internet erişimini devre dışı bıraktım. Nasıl bir alakası var çözemedim ama sanki düzeldi gibi.
  • mrc57 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joya20

Arkadaşlar;

Şöyle bir tüyo vereyim; bir teknoloji mağazasında satış sonrası destek teknisyeni olarak görev yapıyorum.

Huawei marka telefonlar haftada 4-5 adet satılıyor ve evet, düşük bir satış oranı.

Ancak mağazada Huawei marka telefonları satmaya başladığımızdan beri (yaklaşık 1.5 senedir sanıyorum) yalnızca 1 tane arızalı olarak geri dönüş yaşadık, o da dört gün gibi kısa bir sürede ilgili dış serviste onarılıp geri geldi. Satın alındıktan 7-8 ay sonra müşteri şikayeti ile gelmişti...

Ürünlerin diğer arıza oranları ile alakalı bilgi isterseniz özelden iletebilirim. Apple, Samsung öyle çok masum değiller (= Hatta arıza oranı açısından (arızadan kastımız, müşteri geri dönüşleri) APPLE öyle hiç de masum değil (=

Kısaca; Huawei sorunsuz, taş gibi bir ürün. Hatta bana sorarsanız Samsung'tan çok daha ayrı bir seviyede. LG'yi son dönemlerde zaten saymıyorum bile. HTC derseniz, KVK sayesinde yüzüne bakasım yok. Sony derseniz; aynı şekilde KVK'nın sıkıntılı servis anlayışından dolayı yanına yaklaşılmıyor.

Sony ve HTC için konuşuyorum; ürün/kalite anlamında aslında başarılılar ancak bu iki markanın Türkiye politikaları bana sorarsanız başarısız.

Samsung için; APPLE'a karşı sözde Andorid tarafının kalesi ancak ayıplı mal kanununa göre ilk 6 aylık iade/değişim hakkını tanımıyorlar. Samsung Türkiye, ürün ayıplı ise sadece ilk ay içinde müşteri talebine göre para iadesi veya değişim yapmakta. Ancak servis tarafı (özellikle Destek Bilişim) işçilik ve kalite olarak çok başarılılar. Bu konuda hakkını yemeyelim.

Huawei için Xiaomi seviyesinde bir telefon diyebilirim.

Asus, General Mobile falan, geçiniz bunları bence (=

Not: Marka temsilcisi falan değilim, yanlış anlaşılmasın (=

Ekleme: Ben açıkçası P10 Lite ve GR5 2017 arasında kaldım. GR5'te tek dikkatimi çeken özellik çift kamera ile donanımsal derinlik efektinin sağlanması. Sanıyorum P10 Lite bunu yazılımsal olarak sağlıyor. Ama tasarım konusunda P10 Lite çok daha başarılı.

Ekleme 2: Huawei Türkiye'nin servis tarafının süratli olduğunu biliyorum ancak iade/değişim politikası nedir, onu bilmiyorum. Çünkü ilk 6 içinde hiç ayıplı ürün gelmedi, deneyemedik

Yamulmuş p9 lite 2017 gelmedi mi hiç?

• slyman_b kullanıcısına yanıt
    Disaridan baski almaksizin veya batarya sismesi disinda yamulan hic bir cihaz gelmedi =)

Apple icin kendi kendine yamuluyor diye bir muhabbet var ama bana "kendi kendine yamuluyor" kismi sehir efsanesi gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.