Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
64
Favori
485.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CuneytKarahan

quote:

Orijinalden alıntı: Cool_psy

Huawei P10 ön siparişe özel Huawei watch 2 ile birlikte 3600 e satışa sunuluyor. Bence güzel bir fiyat saat ile birlikte alınabilir gibi...

Ben ön sipariş için talepte bulundum. Sizi aradılar mı hocam? 3600 mı dediler? Saat Classic modelini gönderirler umarım. :)

Merhaba hocam ben sadece telefonu takip ediyorum şu an almak gibi bir niyetim yok ama güzel telefon. Bir teknoloji sitesinde dek geldim buraya yazıyım istedim merak edenler olur diye. İnşallah gönlünüze göre gönderirler o halde :)
  • CuneytKarahan C kullanıcısına yanıt
    Hocam girmeyelim bence o konulara cunku herkes halinden memnun sövüşlenmeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

bilgi için teşekkürler... saat almazsak ne olur...? :D

bilmiyorum hocam onu huawei çalışanlarına sormak lazım :D ben bir teknoloji sitesinde gördüm paylaşayım merak edenler olur diye düşündüm :)
  • mate 9 ve p10 plus karşılaştırması içeren video mutlaka olacaktır.
    bence mate 9 şu anda daha mantıklı seçenek gibi görünüyor.

ve bu başlık siyaset başlığı değil.
  • tamam siyaset yapmayalım... tamam da hiç sorgulamayalım mı...?
    verginin vergisi mi olur..?

bu sadece bir örnek...
    Galaxy S8+...
    Türkiye girişi 2.970₺
    %25 ÖTV 742,5₺
    %6 Bandrol 178,2₺
    %18 KDV 763,3₺
    %9 Bayii kârı 345₺
    Satış fiyatı 4.999₺-1.272€
    Almanya 899€...
  • Bu fiyatı hiçbir şey izah edemez. Resmen skandal.
  • quote:

tamam siyaset yapmayalım... tamam da hiç sorgulamayalım mı...?

bu sadece bir örnek...
    Galaxy S8+...
    Türkiye girişi 2.970₺
    %25 ÖTV 742,5₺
    %6 Bandrol 178,2₺
    %18 KDV 763,3₺
    %9 Bayii kârı 345₺
    Almanya 899€...

o zaman sorgulamaya devam et. kılıçdaroğlu gelecek vergiler inecekmiş.
    bak işte siyasete meraklı olduğun zaman işin sonu gelmeyecektir.
    siyaset yapman için de bir bölüm var bu forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

tamam siyaset yapmayalım... tamam da hiç sorgulamayalım mı...?

bu sadece bir örnek...
    Galaxy S8+...
    Türkiye girişi 2.970₺
    %25 ÖTV 742,5₺
    %6 Bandrol 178,2₺
    %18 KDV 763,3₺
    %9 Bayii kârı 345₺
    Almanya 899€...

o zaman sorgulamaya devam et. kılıçdaroğlu gelecek vergiler inecekmiş.
    bak işte siyasete meraklı olduğun zaman işin sonu gelmeyecektir.
    siyaset yapman için de bir bölüm var bu forumda.

Mesele AK Parti ya da CHP değil. Mesele üretmememiz, mesele tembel bir millet olmamız. O kadar üretmiyoruz ki devlet de her vergiyi halka yüklüyor. Bugünün cihadı savaş değil, bilim ve teknoloji ama biz müslüman türkler uyuyoruz hala. Neyse kapa çeneni diyorum kendime. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuneytKarahan -- 30 Mart 2017; 23:22:19 >

• İyi ki gidip 5 gün önce 2000e Türkiye garantili P9 aldım.

Bu fiyatlar nedir böyle yazık gerçekten para sokaktan toplanan birşeymi.. 1404 liraya bir ay insanlar emeklerini kiraya veriyor...

• Merhaba,

Yukarida tahminlerinizi yazmissiniz. Benim de okudugum haber ayni, P10 ve saat bir arada 3600 diyorlar. Yalniz saatin 1500-1600 liralik saat oldugu soyleniyor. O yuzden saatsiz fiyati 2500-2600 gibi iyimser bir tahmin yapmistim kendimce, ben mi cok safim acaba. Gerci benim gozum P10 Plus'ta. Fiyatini merakla bekliyorum, on kayit da yaptim. Sizden ricam, firmadan arayan olursa eger burada fiyat bilgisi paylasabilir misiniz?

Tesekkurler.

• P10 nu hediye avantajiyla birlikte plus a göre erken piyasaya sürüyorlar. Ulan bi tane kaypaklık yapmayan az da olsa bu tüketiciyi düşünen firma olmayacak mi.. bakalim plusta aynı hediyeyi sunacaklar mı.. merak

• Şu fiyat ve saat hediyesi P10 Plus ile gelseydi varya ne samsung s8 kalırdı ne baska bırsey

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Ben 3 yıla yakın bir süredir P7 kullanıyorum. Kılıfsız çok kez dusurdum yere. Betona asfalta evde fayansa....vs. Ekranda koruyucu da yoktu ve bu dususlerden bazilari direk ekran ustune. Ama masallahi var ekranda cizik bile yok. O konuda guvenebilirsin. Fakat yine de onlem almakta fayda var tabi. Sonucta cihaz bu.

• Sitesinde p10 plus ta var onun fiyatı neden belli değil

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam. Aradıgim cevap buydu.. s7 ilk ekran üstüne düşüşte gitti. 700 lira masraf cikti. Ama önlem alacagim bu sefer. P10 plus severek kullanabilecegim bir cihaza benziyor çünkü. Ama şu saat hediyesi çok iyi..insallah p10plus ile de verirler

• arkadaşlar bu nasıl bir satış politikasıdır. almanya da 600€ ile satılan telefon bizim ülkemizde ~871€ a denk gelen bir rakamla satışa sunuluyor. bu nasıl bir kazıklama yöntemidir. kaldı ki bizim ülke olarak alım gücümüz ve yaşam standartlarımız nerelerde de bu fiyatlara utanmadan satışa çıkarıyorlar. resmen türkiye deki bulunan müşterileri keriz yerine koymaktır. adil değildir. insanlar böyle nir telefon almak için 1 ay çalışıp kazandığı maaşını bu cihazlara vermek zorunda değildir. almayın aldırmayın arkadaşlar.
  • p10 için 3600 tl inanılmaz fazla.yeni tüm telefonlar için fiyatlar fazla.fazla satamaz gibi görünüyor.3000 bandinin alTina dusmeli. ama telefonu araştırıyorum bence başarılı olmuş.

• Bizim ülkedeki vergi politikasi,kur etkisi vb. nedenlerle firmalar kar marjlarinda düşüşe gidiyordu satış rakamini denegede tutabilmek için..önceden.

Artık onlar bize ne diyor galiba 😀

• Ya kusura bakmayın da bilgi almaya giriyorum bir gelişme vs var mı diye, ama adam daha haber içeriğini okumamış, onu geçtim yorumları da okumamış, 3600 telefona fazla yazıyor çıkıyor. Ne haber içeriği umrunda, ne de burada bilgi veren yorumlar. Yanında saat verildiğinden haberi yok. Yaz çık. Hayat bu. Allahım ya.

Bu arada ben kayıt yaptım ön satış için fakat henüz arayan olmadı, aklımda P10 Plus var, onun hakkında hiçbir bilgi yok internette, bekliyorum merakla.

• Ön sipariş için kayıt olduk arar inşallah yakında.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.