Şimdi Ara

★★★ Huawei P10 / P10 Plus - Ana Konu ★★★ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.451
Cevap
64
Favori
486.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CuneytKarahan

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

quote:

Orijinalden alıntı: serdarkalkan

tamam siyaset yapmayalım... tamam da hiç sorgulamayalım mı...?
    verginin vergisi mi olur..?

bu sadece bir örnek...
    Galaxy S8+...
    Türkiye girişi 2.970₺
    %25 ÖTV 742,5₺
    %6 Bandrol 178,2₺
    %18 KDV 763,3₺
    %9 Bayii kârı 345₺
    Satış fiyatı 4.999₺-1.272€
    Almanya 899€...

o zaman sorgulamaya devam et. kılıçdaroğlu gelecek vergiler inecekmiş.
    bak işte siyasete meraklı olduğun zaman işin sonu gelmeyecektir.
    siyaset yapman için de bir bölüm var bu forumda.

Mesele AK Parti ya da CHP değil. Mesele üretmememiz, mesele tembel bir millet olmamız. O kadar üretmiyoruz ki devlet de her vergiyi halka yüklüyor. Bugünün cihadı savaş değil, bilim ve teknoloji ama biz müslüman türkler uyuyoruz hala. Neyse kapa çeneni diyorum kendime. :D

Aynen katılıyorum.
    Tembeliz ve tüketmeyi çok seviyoruz. Hep eleştiriyoruz ama aynaya da bakmıyoruz.
    Ancak üretme konusunda aslında fena değiliz. Sonuçta 80 milyonluk ülkede devamlı ithal şey tüketilmiyor, ve deli gibi de ihracat yapılıyor, bunlar üretilmeden vahiy yoluyla da gelmiyor.
    Ancak eksiğimiz bilim ve teknoloji konusunda üretememek. Halen motoru bırakın minicik bir chip yapamıyorsak osmanlıdan beri biz neyi yanlış yapıyoruz diye sorgulamak gerekiyor. Yani bu işin şu bu parti ile ilgili yok. Vizyon ve kişisel niteliklerle ilgisi var. Yani vergi yükünün değişmesi için insan kalitesinin değişmesi gerekiyor. Yoksa elin yaptığını bilmem ne kadar vergi de bindirerek almaya satmaya devam ederiz.
    Neyse, konu dağılmasın.

• Arkadaşlar merhaba ,P10 alacagınıza gidip mate 9 alın kendinize şaun 2500 tl civarında bulunuyor.bir çok model huwaei telefon kullandım tek sıkntı yaşamadım garanti vs olayı lazım olmadı hiç.Düşürmediğiniz kırmadıgınız sürece problem yaşanmaz kolay kolay.3600 tl vermeyin ..Saati kullanmayı düşünüyorsanız başka tabiki o zaman fiyatı makul denebilir.Şahsen Mate 9 benim gözümde daha iyi telefon P10 dan.eksiği yok tasarımı da daha hoşuma gidiyor .şuan black edition rengi kullanıyorum harika cihaz tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howheentered

Merhaba,

Yukarida tahminlerinizi yazmissiniz. Benim de okudugum haber ayni, P10 ve saat bir arada 3600 diyorlar. Yalniz saatin 1500-1600 liralik saat oldugu soyleniyor. O yuzden saatsiz fiyati 2500-2600 gibi iyimser bir tahmin yapmistim kendimce, ben mi cok safim acaba. Gerci benim gozum P10 Plus'ta. Fiyatini merakla bekliyorum, on kayit da yaptim. Sizden ricam, firmadan arayan olursa eger burada fiyat bilgisi paylasabilir misiniz?

Tesekkurler.

Çok iyimser bir yaklaşım :) keşke olsa gidip hemen alsak.
  • Nakres736 N kullanıcısına yanıt
    mate 9 un ekranı çok büyük, herkese gidecek bir telefon değil bence. şahsen ben beğenmiyorum mate 9 u. tasarımı, ekran boyutu bana hiç cazip gelmiyor. yani olay sadece donanım değil.
  • konu dağılmasın ok..
    belki de biri gelecek ötv'yi kaldıracak... olamaz mı...? hemen kılıçdaroğlu yazmışsın... siyaset yapan sensin... ama fikrimi değiştiriyorum... bu fiyatlar az bile... daha beter olsun...
  • mobilecom kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece saatin fiyatı Huawei Türkiye sayfasının kendi yorumlarında yazdığı kadarıyla 1700 TL. Saat ile 3600 deyince o yüzden öyle bi fiyat beklentisine girdim açıkçası. Gerçi dediğiniz gibi sadece 3000 TL'de yapabilirler. Uzun zamandır iPhone'u değiştirmeyi düşünüp birçok telefon arasında kalmıştım, ve aradığım telefon bu dedim artık P10 Plus için. Herneyse umarım uçuk bir fiyat belirlemezler ve ulaşılabilir bir seviyede olur.

Edit: yada artık ikisini beraber alıp, saati bir yerlerde satmaya çalışacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Howheentered -- 31 Mart 2017; 18:13:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P10'un yanında P10 Plus'ta da Huawei Watch 2 hediyesi var ama görselde paylaşılan ürün classic modeli değil, sportif modeli. :(

• Classic modeli de veriliyor diye biliyorum

• By_ChatLaK35 B kullanıcısına yanıt
    Ben paylaşılan tweette öyle gördüm.

Arkadaşlar Türkiye'de LTE neden yok saatlerde? Benim yeğenim sanki Samsung Gear 2'de saate hat takmıştı ve kullanıyordu.

• Sayfanın paylaştığına göre;

Normalde saatin fiyatı; 1700 tl, ön siparişe özel telefon yanında verilecek ve ayrıca saati tek olarak satışa sunmayacaklarmış ülkemizde.

• Ben siparis vericem arkadaslar ama saatin modelini nasil secicez ben deri kayış istiyorum sitede pek aciklama bulamadim su an on siparis veriliyor mu ?

• By_ChatLaK35 B kullanıcısına yanıt
    Önsipariş kampanyasına katılmak için bir form var sadece. Bilgilerinizi girip bekliyorsunuz, ya arama yolu ile yada mail ile ulaşacaklar sanırım. Dün yaptım ben bunları fakat henüz bir gelişme yok

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    siyasi nefretlerini git başka yerde kus. içine ettin başlığın.
  • en azından ülkenin içine etmedim...
  • quote:

en azından ülkenin içine etmedim...

bravo. utanmadan siyasete devam et.
  • bu telefonların fiyatı siyasetin ta kendisi olmuş aga...
  • quote:

bu telefonların fiyatı siyasetin ta kendisi olmuş aga...

bravo, utanmadan siyasete devam et. o zaman vergiler düşer.
  • P10 plus siparis veremiyor muyuz su an

• sana cevabım burada...

"0" Cep Telefonu
    Bayii kârı dahil maliyet:1.919₺
    TRT bandrolü:115₺
    ÖTV(%25):508₺
    KDV(%18):458₺
    Toplam vergi:1.081₺
    Satış fiyatı:3.000₺
  • telefonda trt bandrolünün ne işi olur...?
    pardon siyaset değil mi...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 31 Mart 2017; 23:48:5 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.