Şimdi Ara

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.444
Cevap
53
Favori
334.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ve 8. Birsey güncellemesi gelmiş ben bu güncellemeyi yapmak istemiyorum.
    Arada soruyor güncelle diye nasıl kapatırım o arada çıkmayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmei kayıtlı p20 lite'a wipe data/factory reset yapsam imei gider mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Striknin

İmei kayıtlı p20 lite'a wipe data/factory reset yapsam imei gider mi ?
    Hayır hocam, wipe data/factory reset telefonunuzu fabrika ayarlarına yani stok haline döndürür, uygulamalarınız vs. varsa onları siler. IMEI gitmez ayrıca, öyle bir şey olsa benim ki giderdi
  • İnşallah güncelleme alamadığımıza üzülecek gelişmeler olmaz

• Merhabalar arkadaşlar telefonuma güncelleme gelmiyor. indirip telefona atarak son güncellemeyi nasıl yüklerim nereden indiririm

• arkadaşlar, çoğu huawei telefonda resimdeki gibi performans modu var iken sanırım p20 lite 'da bu yok. Varsa farklı bir yerde mi acaba.?

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

• Ekran kırıldı arkadaşlar değişim ortalama ne kadar yapıyorlar bilginiz varmı (izmirde yaptırabileceğim biryer bilen varmı)

• Selamlar P10 lite telefonumda son bikac gundur youtube a giremiyorum ayni sikintiyi yasayan var mi? Ve p10 lite konusu acilmissa link link alabilir miyim bulamadim da

• arkadaşlar, bu cihazda bluetooth kulaklik kullanip da memnun olan var mı? elimde xiaomi airdots ve airpods var, p20lite ile muzik dinlerken sesi hafif yukseltince cızırtı parazit artıyor sanki kulaklik patlakmis gibi ses geliyor, ama başka telefonlarda hicbir sorun yok tertemiz bir ses bangır bangır muzik dinleyebiliyorum.bilmedigim bir ayar vs birsey mi var?!

• yoldagezen kullanıcısına yanıt
    ben huawei am61 bluetooth kulaklık kullanıyorum spotify dan canavar gibi müzik dinliyorum.çatırdı patırdı da olmuyor
  • enverrss E kullanıcısına yanıt
    konuyu hortlatacam, aynı sorunu bende yaşıyorum, rezalet seviyede bir ses kalitesi var,

• Huawei desteğe p 20 lite modeline android ON gelicek mi diye sordum gelen yanıt;

HUAWEİ P20 LİTE [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 6 Şubat 2020; 12:44:25 >
  • Facebook da bir mesajıma yanıt verildiğinde. Yada bir gönderi de. "Bu gönderi için bildirimleri ac" dediğim de bildirim gelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Önceden yoktu. Sonradan oldu bu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir010101

Merhabalar arkadaşlar telefonuma güncelleme gelmiyor. indirip telefona atarak son güncellemeyi nasıl yüklerim nereden indiririm
    Şu anlık yayımlanan güncelleme yok hocam. Android 10 gelebilir diyorlar sadece ve henüz resmi bir açıklama yok bu konu ile ilgili. Umarım bir açıklama yaparlar bu güncelleme ile ilgili.
  • Huawei mobile twitter da p20 lite emui 10'u kesin almayacak diyor. Durduk yere dark mode dan olduk.

• Yurtdışından gelen cihazda şebeke problemi olunca telefoncuya götürdüm, ime atmak lazım dedi 80tlye yaptım dedi, 3 ay geçti, numaramı başka operatöre taşıyınca yeni kartı algılamadı, yine telefoncuya götürdüm yine ime atmak lazım dedi, ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oroborus kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Play stordan Themes manager programını indirip içidende nightlike isimli temay kur.yine play storda night mod diye bir uygulama var onu kur dark modunu seç karanlık modu kullanmış olacaksın emui 10 a gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 16 Şubat 2020; 13:38:2 >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Sakın o hataya düşmeyin s6 muazzam bir cihaz kalite olarak. Pil ısınma hariç muazzam diyelim.
  • uruno kullanıcısına yanıt
    Temalardan haberim var. Onları kurmadan bi tıklık bi iş olması lazım artık. 9.1'e hala bu özelliğin gelmemiş olması çok acayip.

• Gelmez dostum .Onu bile pazarlama stratejisi olarak kullanıyorlar.Dark mode istiyorsan yeni telefon ala getiriyolar işi .

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.