Şimdi Ara

Huawei P30 Pro kalitesiz ekran ve Garantisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakın bu marka bir cihaz almayın ve benim gibi paranızla rezil olmayın! 7.000 TL para sayıp çok övülen P30 Pro aldım. 15 gün önce ekranda küçük ölü piksel oluştu ekranın sol tarafında. 1 hafta içinde daha da büyüdü ve bir çizgi oluşturmaya başladı. Servise yolladım, ekranın kırık olduğunu ve garantiye girmediğini söylediler. Ekran değişimi için 1.500 TL para istediler. Kabul etmedim ve telefonumu geri yolladılar. Ekranda ne kırık var, ne çizik var. Telefona o kadar para verdiğim için özen gösterdim. Sürekli kılıfında kullandım. Müşteri hizmetlerindeki beyefendi bana telefonu cebimdeyken ya da haberim yokken bir yere vurmuş olabileceğimi söyledi. Allah aşkına bunun adı cep telefonu nasıl taşımamız gerekiyor? En ufak şeyde ekranında ölü piksel oluşturan dandik ekranı niye satıyorsunuz? Resimleri paylaşıyorum. Allah aşkına ekranda çizik bile yok. Sattığı ürünün arkasında olmayan bu markanın ürünlerini alıp rezil olmayın. Garanti falan hikaye bu firmada. Bugün itibariyle Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Bir sonuç alırsam da burada paylaşacağım.

Huawei P30 Pro kalitesiz ekran ve Garantisi Huawei P30 Pro kalitesiz ekran ve Garantisi Huawei P30 Pro kalitesiz ekran ve Garantisi Huawei P30 Pro kalitesiz ekran ve Garantisi Huawei P30 Pro kalitesiz ekran ve Garantisi

• Hocam geçmiş olsun. Huawei garanti konusunda bir çok firmadan iyidir.iki tane talefonuma ücret iadesi aldım(p30 dokunmatik ekran bozuldu, mate 20pro Ekranda kırmızılık vardı) . Sizin böyle bir sorun yaşamanız gerçekten şaşırtıcı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smoke6666 S kullanıcısına yanıt
    Sanırım herşey köprüyü geçene kadar. Türkiye piyasasına girmek için ilk başlarda güzel yüzlerini gösteriyorlar. Şimdi piyasaya girdiler gerçek yüzlerini gösteriyorlar.
  • alla alla bunu diyen hangi servis fix smart mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.