gerçeği yansıtmıyor derken yanlış anlama. ortada yalan yanlış yok. çekerken ilk resimde kamera sabit değil. bariz belli. yada cihaz yeni olduğundan kameralara güncellemeler geldi. belki bu yüklenmedi.. gerçeği yansıtmıyordan kostım bu. bende ikisini birebir test ettim. resimleri ekledim. ve zoom s21u iyi oldupunu gördüm. 5x zoomda p40p daha iyidir. s21unın 5x optik zoomu yok. 3x ten yükseltiyor. 10x tede p40pronun optik zoomu yok. oda 5x ten büyütüyor. s21u 10x optiği var. p40pronu kamerası fevkalade iyi. s21unın 108 mp dahi p40p kadar değil. hele 50mp AI çekimini jiç bir cihaz yapamaz. hatta mate 40 pro ile p40p nun 50MP AI çekimi test ettim. p40p daha net daha kaliteli. sonradan güncellemeyle düzeltildiyse bilemem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (16. sayfa)
-
-
Evet yüksek çözünürlüklü çekimde p40 pro detay olarak mate 40 dan iyi. Ayrıca bu fotoları sabitlemeden ikimiz de kendi elimizde çektik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
P40 ve P40 pro arasında kamera performansı olarak fark var mı? Birde Emui 12'den sonra kamera performansında bozulma oldu mu? 2 cihazdan birini uygun fiyatlı bulursam almayı düşünüyorum. P40 ölçü olarak bana çok uygun ama kamera performansı üzsün istemiyorum. Nova 9'da mantıklı geliyor arada ama Leica lens yok mutlu etmez diye çekiniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 8 Şubat 2022; 23:26:2 > -
Ben kamera çok üzsün diye düşünmeden p40 Pro yerine p40 Pro plus aldım.
P40 da geniş açı kamerası çözünürlük olarak daha düşük ve acısı daha dar. Pro ve pro plus ta her ikiside aynı.
Optik zoom sırasıyla 3x 5x 10x
Total Zoom konusu yanlış gormediysem sırasıyla 15x 50x 100x
Extra kamera, extra zoom ve sensor ve 512gb hafıza için ben plus modelini satın aldım.
Bence kameradan ziyade p40 Pro için başka sebepler var p40 yerine. Ekran kalitesi, kenardaki çerçeve kalınlığı, 90hz ekran vs. P40 kamerası sizi yine üzmez ama başka özelliklerine bakmanız daha seçici olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok üzmez ama misal geniş açı çekimlerde p40 pro da ki detayı yakalamasıniz gece cekimlerinde çok fark olmaz tele foto da X3 optik zoom var bu fark eder proya göre p40 da macro çekim var bu artısi ağır cekim 960 FPS p40 da pro da 7680 FPS yani nasıl kullanmak istediğinize bağlı nova da güzel hurdogankeskin diye biri instada nova 9 ile çektiği foto örnekleri var ordan bakabilirsiniz ama ona o kadar para da verilmez
Açıkcası P40 için tek sebebim ölçüleri 6.5 inç cihazlardan çok sıkıldım. Ama P40 pro nun ekran çerçevesi vs ekstraları daha çekici geliyor. Ama kamera en önemli noktam. Mesela Huawei kamerada iyi diye P40 lite aldığımda anladım ki orta seviye orta seviyedir. Klasik bir kameraydı. P30'da ise gerçekten güzel bir performans vardı kamerada.
Kendime de artık kaliteli bir cihaz almak istiyorum. Samsung arayüzünü sevmiyorum.
Nova 9 ikinci el 6000 civarına ilanlar görüyorum. Güncel cihaz daha mı iyi olur diye düşünerek aklıma geldi ama P40 Pro daha mantıklı bir seçim galiba. Fotoğrafları inceledim bu arada gayet hoşlar ama işte nette insanlar çekiyor süper eve gelip cihazı açıyorsun sende olmuyor.
Mesela bunu P30'da yaşamamıştım o kaliteyi gerçekten hissetmiştim. İki arkadaşa da çok teşekkür ediyorum. @ridvan79 @Akales
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 9 Şubat 2022; 10:40:30 >
-
Bildiğin üzere bende P40 var ana kamerada kaldığın sürece kamerası sizi üzmez. Zoom vs yaparken de S21 plus'tan daha iyi performans veriyor. Bir de dün bir video paylaştım MatePad 11 ve P40 ile ilgili ona da bakarsan. Emui 12 güncellemesiyle birlikte cihazlar çok iyi konuşmaya başladı.
Sabah izledim hocam sizin videoları seviyorum iyice cezbetti beni. Artık P40 pro yada P40 2.el uygun bir şey denk getirdiğimde alacağım. ikisi de beni mutlu eder anladığım kadarıyla. P30'da Emui 11 ile şarj ve kamerada çok şikayet vardı. Ama burada öyle bir durum yok anladığım kadarıyla. Çoğu insanda Huawei ön yargısı oluşmaya başladığı için uygun rakamlara premium cihazlar alınabiliyor.
-
-
Gözün aydın ☺️
-
Batarya da iyilesme yada düşüş varmi. Simdi belli olmaz belki ama ilerki zamanlarda...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben p40 özelinde bataryada biraz düşüş hissettim.
Şu an hiç bir fark yok. Günlük ortalama yarım saat navigasyon, yarım saaat bluetooth bağlantısı,1 saat sosyal medya, 1 saat borsa takibi, yarım saat twitter 1 saat whats app görüntülü görüşme olacak şekilde kullanıyorum.24 saatte toplam %40 gidiyor pil. Ortalama 2- 2.5 gün gidiyor denilebilir. Update olmadan öncede aynı şekilde gidiyordu. max 2.5 gün, min 1.5 gün kullandım bu telefonu. Yine ilerleyen günlerde değişiklik olursa yazarım.
Ek olarak emui 12 de diğer pil ayarları kısmında maximum kapasite diye bir seçenek gelmiş fakat '' inceleniyor '' yazısından başka bir şey göstermiyor
-
Pil sağlığını inceliyor bir kaç gün geçsin durumu yazicak benim yüzde 99 çıktı pil sağlığı
Arkadaşlar selam. Mate 40 pro kullanıyorum. Telefondaki tüm sesler azaldı. Ayarlardan en son yüksekliğe ayarlı ama yine de az geliyor sesler. Ne yapabilirim. Reset yapmak istemiyorum. Başka bir yolu var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirem -- 15 Şubat 2022; 20:30:34 >
Bu hataya sahip bir kaç mesaj daha vardı yukarıda, reset ile çözen olmuştu. Bende EMUI 12 ye geçtiğimde kısılır dedim fakat bende olmadı henüz böyle bir sorun.
*#*#0289#*#* Device Audio test
internette yukarıdaki kodu buldum, bende çalışmadı belki sizde çalışır ve test edebilirsiniz
-
Teşekkürler ben de denedim çalışmadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X