< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (18. sayfa)
-
-
Tamamen aynı durumdayım. Bildirim bazen geliyor bazen gelmiyor, hatta bazen ileri gidip whats app bildirimlerini bile komple kapatabiliyor. Çözümü telefonu kapatıp tekrar açmak, 6 saat yada 12 saat sonra tekrar aynı durum olabiliyor ama
-
S21u da batarya gece %20 gidiyordu. En son fabrika ayarlarina döndüm. Dün gece test ettim 8 saate %2 gitti. Buda cok iyi. Eski p40 prom gibi oldu. S21u ilk aldigumda cihazin bataryayi tanimasina izin vermedim sanirim. Alir almaz ADB ile bir sürü uygulamayi devre disi biraktim. Son resetten sonra 4 gün cihaz kullanimi takip etti. Birde samsung mail arka olanda çok çalisiyor ve batarya yiyior. Onuda keşfettim ve kaldirdim. Şimdilik bataryayi %85 özelliğini kullanarak ortalama 8 saat ekran süresi veriyor. %100 doluluğu kullanirsam 9 saati gececek.. simdilik iyi. Çünkü bir yandan da p40pro ya gerimi dönsem diyordum. bataryada bahane olurdu. Hala p40pro benim için iyi bir cihaz. Ama biraz geride kaldi. Bari android 11 alsaydi. Android 10da kaldi. Emui 12 ile görsellik değişti. Android 6 ve android 11 de önemli değişimler oldu. Yazılım gelistiricisi oldugumdan biliyorum. Android 6dan önce uygulama yüklenince bütün izinler kabul ediliyordu. Android 6da izinler uygulama içinde alinmasi gerekiyor. Android 11de uygulamalar cihazda klasör dahi oluşturamiyor. Android 12 de daha da sıkılaştı. Google uygulamaların cihaza erişimini android 11-12 dahada zorlaştirdi. Yani en azindan android 11 alsaydi p40pro. Bu gibi bazı nedenlerden dolayı p40pro hem istiyorum hemde geride kaldigi için istemiyorum. Mesela s21u da oneui4.1 ile ram plus özelliği gelecek. 12GB olan ram 8GB sanal bellekle 20GB olacak. Expert raw ile foto kalitesini yükseltti. P40 proda da emui12 ile benzer yenilikler beklerdim. Çünkü büyük bir güncelleme. Sadece görsel yenilikler değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Herkese merhaba, yurtdışı p40 pro cihazım extralarıyla birlikte satılıktır.
ilan no: 1007321720
Fiyat 6500 TL
-
Samsung benim için çok değerli bir marka, 4 sene boyunca severek note 5 kullandım, telefon perte çıkınca mate 20 pro almak istedim zamanında. Çarşıya çıktım ya mate 20 pro yada note 9 alacaktım fakat her ikisinide bulamayınca s9+ almak zorunda kaldım. s9+ da ne yaptım ne ettiysem batarya sürem 1 günü ve ekran sürem 5 saati geçmedi. O gün içimde ukte kaldı mate 20 pro, elimdeki cihazı almadan önce mate 40 pro ya baktım, yine bulamayınca p40 pro plus aldım. Bir gün şu mate serisini deneyeceğim
Tamamen haklısınız samsung güncelleme ile telefona çok fazla şey katıyor ve katacak fakat çokta şey götürüyor. Tek bir update ile 1 yıllık telefon %20 daha az batarya süresi ve hız olarak dönüyor. Telefona bakıyorsunuz elinizdeki bilgisayarınızdan bile hızlı, bu nasıl yavaşlasın arkadaş diyorsunuz ama Samsung bu. Eğer hala yavaşlamadıysa, bir sonraki updatede olacak bunlar. Yanlış anlamayın, elimde tutup kullanmadığım sürece hiç bir samsung telefon benim gözümde 6 saatten fazla ekran süresi veremez diye düşünüyorum. Fotoğraf ile ilgili bir durum konuşulduğu zaman sizin ile aynı fikirlere sahip olamıyorum, sanırım forumdaki tek p40 pro+ a sahibim( en azından bu konuya yazan ), benim telefonumdaki kameralar p40 pro dan biraz daha farklıymış gibi görüyorum şimdi karşılaştırırken, ana 50mpx kamera aynı sanırım sadece. Belki bundan kaynaklı karşılaştırmalar oluyordur.
-
bu arkadaşa mail atıp da istifade eden oldu mu?
-
android 11 yada 12 almayacak mı bu telefon?
-
Google ile arası bozuk olan firma android güncellemesi almaz artık harmony os ye geçecekler ama ne zaman kim bilir
-
Tavsiye edebileceginiz ekran koruyucu var mi? Zira her ekran koruyucu edge ekranlarda dogru duzgun durmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
11 gelmez. imkansiz. Harmony de emui12 nin aynisi. ismi degisik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman bu aldığımız son guncelleme degil mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harmony de bir türlü gelemedi.
-
Buyuk guncelleme gelmez. Guvenlik guncellemeleri gelir. Harmony gelecek dendi ama bence gelmez. Emui12 var cunku. Sonraki yeni cihazlar harmony ile devam eder. Harmony geksede emui12 ile farki cokda yok. Yani extra ozellikler gelmez. ismi degisir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Mrb sık telefon değiştiririm en son iPhone verip note 20 Ultra aldım ama bir hafta dayanamadım tüm note serilerini de kullandım ve kızıp 2 el p40 pro aldım hiç kullanmadığım halde. Artıları ve eksileri dersek şarj kamera kullanım hepsi artı ekşisi yok bence bildirim geç gelmiş ne yapalım oda düzelir ama çoğunlukla stabil honor gs pro ile senkronu gayet başarılı alırsam yine huwaei derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece maksimum kapasite inceleniyor yazıyor pil sağlığında problem mi var düzelir mi
Ayrıca cihaza 30 TL ye arka lens koruyucu aldım metal renk bence hoş durdu kenarları kapatan kılıf aldım ekran kavisli olduğu için kaplatmadim sadece düz ekran için ekran koruyucu taktirdim denemek için gayet sağlam oldu hafif altta açık var ama el bile değmez en pratik ve ucuz çözüm geldi. Saygılar
Yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra orada batarya sağlığı görünüyor. Benimde aynı şekilde 1 hafta bekledi sonra %99 verdi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X