Arkadaşlar p40 serisi telefon kullananlar için nano jelatin kaplatmayı deneyin, ne kabarcık nede kalkma yapıyor. Kadıköyde boğadan sahile doğru gittiğiniz ara sokaklarda milyon tane telefoncu var ve hepsinde nano kalıp alarak ve makinede işlenerek kesim yapılıyor, dün yaptırdım ben gayet hoş. Tam adres neresi derseniz serasker caddesi üzerinde bir telefoncudan 100 liraya kaplattım. |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (19. sayfa)
-
-
P20 vardi, 4 yila yakin kullandim bu surecte 3 kere pil ( original ) degistirdim 3.degisimden sonra sattim. Hep super sarj kullandim.
Aldigimda 8.1 vardi resmen yaris ati gibiydi, 9.0 geldi biraz tokezledi 9.1'i gorunce toparlar dedim.
10'u yukleyince gordumki bizim telefona kefeni giydirdiler.
Isin kotusu sony ve samsunda oldugu gibi istedigin rom'u atamiyorsun.
Heleki bootlooder kapaliysa isin cok zor, Huawei sifre vermiyor.
Ben o isleri sony ve samsung'da gozu kapali yapiyordum.
Gecen ay S21'e gectim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kilif kullanmaya gerek var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok telefonla vakit geçiren biri olarak bu cihaz açık ara favorim ilerde olursa yine bu seriden giderim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar cihaz hepsiburada üzerinden alındı geçen sene haziranda ama cihaz garanti süresi üç ay kalmış gözüküyor mail attım başına böyle bir durum gelen oldumu ne yapmalıyız acaba duzeltirler mi huwaei bu konuda nasıl
Birde kamera dış camda hafif renk değişimi oldu resimlere etkisi yoktu bende görsel olarak görmemek için metal koruyucu taktım bunla karşılaşan varmi
Huawei p50 pro ile arasında hissedilecek düşeyde ne gibi farklar var;ekranda (1 milyar renkleri ve daha yüksek parlaklik(550 nit den 750 nit e cikmis) ,ses cikisi(mono dan stereo ya) ,daha hızlı sarj (kablolu 40w den 66w,kablosuz 27w den 50w) olarak gözüküyor.bunlar gerçek hayatta sizce net olarak gösterilebilecek farklar mi?p50 pro yu henüz elime alamadım.deneyimleme imkanı olan varsa p40 pro ile p50 pro kıyaslayabilir mi? Yorumlarınızı bekliyorum teşekürler...
Arada farklar var ama günlük kullanım da hissedebileceğiniz farklar değil misal kamerada p50 proya süper macro koymuşlar p40 da yok ama p50 pro da 7680 Frame ağır çekim yok p40 da var ikinci kamera geniş açı kağıt üstun de diyorum p40 daya iyi duruyor deneme imkanı olmadi 5g yok p50 pro da p40 da var yani Huawei işini öyle güzel yapıyor ki eliniz deki telefon bir önce ki versiyon olsa bile yeni cikan telefon da benim telefonumda ki bazı özellikleri ayırıyor ve güncel kalmasını sağlıyor
P50p macro mod yok diye biliyorum. P40p gibi 10cm e kadar yapabilir. P30pro dan sonra gerçek macro yok sanirim. P30p 2.5cm den çekim yapabiliyordu..
Ayrica bataryasi p40p dan cok kötü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9metal_99 -- 24 Mart 2022; 22:33:22 >
Bu ara bu telefona yöneldim, Mesajım dursun inceleyeceğim kullanıcı yorumlarını.
-
Arkadaşlar p40 pro çift sim kartli diye aldım simcart tepsisi tek sim kart sığacak şekilde nette baktım altına yerlwstlrlyor ikinci simcarti doğrumu birde bu cihaza hafıza kartı takamiyormuyuz acaba
Altlı üstlü..
Bi tarafina huaweinin sadece kendi kartı takiliyor.
Arkadaşlar merhaba, Tavsiye ve görüşlerinize ihtiyacım var...
Şuan kullandığım telefon olan TCL 10 Pro'dan önce genelde hep kamera odaklı modeller kullandım ( Sırası ile Nokia N8, Lumia 1020 ve P9) Tcl modelini ise Fotoğraf makinam olduğu için ekran öncelikli olarak almıştım, Ekran olarak gerçekten muazzam bir telefon gerçekten ama kamera konusunda P9 kadar da iyi değil detay verme, odaklama ve manuel ayar olarak, Fotoğraf makinamı'da sattım artık telefon ile devam etme kararı aldım...
Artık kamerasıda üzmeyecek ve P9 gibi 4-5 sene aralığı kadar olmasada uzun bir süre beni götürecek ve memnun edecek bir model arıyorum.
Belirli bir bütçeye kadar en fazla 10-12K ama olabildiğince de istediğim özelliklere göre daha uygun modeller olabilir, Belli başlı modeller gözüme çarpıyor, Temiz ikinci elde bakacağım şu durumda keşke geçen seneki gibi 12 civarı bulunabilse sıfır olarak, Neyse şimdilik belli başlı bir kaç model var aklımda hemen acil olmasada fırsat bulursam alacağım...
Sıfır P40 : Ortalama olarak 8500TL gibi bir fiyata bulunabilir sanırım son zamanlarda, Ekran boyutu çok iyi aslında ama kamera olarak Pro modeli kadar iyi değil ve batarya ömrü olarak pek beğenilmiyor sanırım.
İkinci el P40 Pro : Bana göre eksik olan tek özelliği ekranın 10 bit olmaması ve stereo sanırım. Kamera konusunda konuşacak birşeyi yok gibi zaten.
Sıfır Honor 50 : Tasarım, Ekran özellikleri çok iyi diğer genel özellikler konusunda'da memnun edici duruyor, Kamera konusunda emin değilim ne kadar iyi olacağını.
Nova 9 : Honor modeline benziyor ama pek içime sinmedi açıkcası.
OnePlus 9 veya Pro : Çok araştırma yapmasamda genel olarak beğenilen modeller sanırım bir çok konuda.
Oppo Find X2 Pro veya X3 Pro : Açıkcası X2 biraz eskidi sanırım ama X3 çok hoşuma gitti hemen her konuda.
Samsung modelleri Pek içime sinmiyor, Güzel modelleri var aslında bu fiyat aralığında 108Mp Samsung sensörlü kameralarda hoşuma gitmiyor hiç. Siz olsanız ne yapardınız bu durumda.
-
Yazılarına ek olarak 2 tavsiyede bulunabilirim. p40 pro yerine p40 pro plus modelini tavsiye ederim. Zamanında bunu satın alırken p40 pro ile çok karşılaştırdım. optik zoom ve hibrit zoom p40 prodan 2 kat daha fazla. Extra 512 gb depolama seneler boyu götürür gibi geliyor. Düşünmeni öneririm ben gayet memnunum.
Ek olarak başka arada kaldığım bir model vardı, sony xperia 1 mark II veya uyguna bulabilirsen mark III , kamera olarak p40 ile aynı düzeyde sayılır fakat panel olsun, ses olsun, bağlayacağın 3.5mm kulaklık olsun muazzam keyif alırsın. Ekran oranıda cabası çok hoş kullanımı olduğunu düşünüyorum.
-
Plus modeli fazla yok hocam bulunabilir, Temiz ve garantili olmaları önceliğim aslında şuan, P40 Pro için ekran çözünürlüğü daha yüksek olsaymış 10 bit panelle tek seçenek olurdu sanırım benim için şuan.
Sony modellerini fazla incelemedim ama kamera konusunda yine bakacağım bazı modellere.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 26 Mart 2022; 11:8:10 > -
9 pro da kullandım p40 pro da dediğiniz gibi tek eksiği stereo olmaması.
Sattığıma üzüldüğüm nadir cihazlardan.
Batarya,yüz tanıma,kamera ekranın parlaklığı kalitesi vs.
Tabi ben 4k ya yurtdışı almıştım.
Tr garantilisi hatasız ve garantisi devam ediyorsa Max ederi 8k diye düşünüyorum.
En az 6 ay garantisi olması durumunda yoksa 9 pro tercih edilebilir onun ise iki eksiği var batarya ve p40 proya nazaran kötü kamerası.
Fiyatına göre tercih edin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sana bir tavsiye daha vereyim mi 10 ultra kamera ses ön kamera 120 watt şarj 10 numara sıfırı bulabilirsen kaçırma al. Yada temiz 2. Elde olur. Ama ben alsam mate 40 pro alır bi 3 4 sene telefon işini kapatırdım eksiksiz kusursuz telefon. P 40 proda tek hoparlör var neden böyle yaptılar ilginç. Yoksa bu modelde kusursuz bence. Op 9 pro 7 ay kullandım kamera olarak çok iyi değil ve kızılötesi yok bence kızılötesi büyük eksik. Ama oda fp telefondur avrupa model bulursan oda alınır diğerleri güncellenmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında en çok Find X3 Pro modelinı merak ediyorum, Çünkü gerçekten özellikle tasarım ve ekran olarak çok üst düzey duruyor ama haliyle daha pahalı bunlardan, 9Pro modelindeki ekranda Find X ile benzer sanırım özellik olarak, P40 Pro kamera konusunda çok çok iyi duruyor gerçekten.
-
Xiaomi modellerini'de pek sevemiyorum hocam samsung gibi, Bu iki markayı sevemiyorum hiç nedense bir şey hep siksikmiş gibi özellik olarak değil böyle alıp deneyimlediğim zaman hoşuma gitmedi hiçbiri şimdiye kadar, Mate 40 Proda çok iyi evet fiyata göre tercih edebilirim onuda, Birde içinde Mate 40Pro modelindeki sensör olan Phantom X modeli var ama uzun vadede nasıl performans verir bilmiyorum.
-
P40 kullanıcısıyım, kamera konusunda uzman olmadığım için bir şey diyemiyorum ama batarya konusunda gayet iyi. Oyun oynamıyorsanız 2 günü çıkarıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X