Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
18
Favori
53.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında şunu sormak istedim, p40 pro da mesela 5x e geldiğimde optik olarak netleme yapıyor, 5x e kadar ana kameradan dijital zoom yapıyor, plus versiyonda 10x e gelene kadar optik bir netleme olayı varmı, yoksa sadece 10x e geldiğinde mi devreye giriyor optik lens

• seyfi8935 kullanıcısına yanıt

1x ile 10x arasında zoom yaparken veya arada bir değere sabitlediğimde optik olarak zoom yapıp netleme yapıyor ana kamera. 10.1x olduğunda diğer kameraya geçiş yapıyor ve dijital zoom devreye giriyor, yapılan netleme yine dijital olarak geçiyor.

Sorunuzdaki optik ve dijital ters yerlerde olması lazım veya ben bu işi yanlıış biliyorum, doğrusunu söyleyip aydınlatın beni ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ 

• seyfi8935 kullanıcısına yanıt

p40p da

1x ile 5x arası ana kameradan dijital

5x te telefoto lensten optik

5x üzeri telefoto üzerinden dijital. 10xte hala net görüntü var. 15xten sonra yavaş yavaş bozulur.

p40pp da (s21u ile aynı kamera dizilimine sahip)

1x ile 3x arası ana kameradan dijital

3x te telefoto lensten optik

3x ile 10x arası 3x telefoto lensten dijital

10x te telefoto lensten optik.

10x üzeri 10x telefoto lensten dijital. 20x hala görüntü iyi. 25x ten sonra yavaş yavaş bozulmaya başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın Sipariş verebilirim P40 Pro yapma diyen varmı :)

Ekranı Şuan kullandığım TCL 10 Pro kadar iyidir zaten, Yeterli olur, Kamera konusunda endişe edilecek birşey yok zaten, Güncelleme konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum P9'a bir tane büyük güncelleme gelmişti sadece :)

Batarya konusunda'da çok çok iyi gibi zaten, Tcl Ekran açık özelliği gece 7 saatte %7-8 götürüyor en az.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Bugün p 50 pro vivo x70 pro plus karşılaştırması vardı neredeyse x70 pro plus tokatlıyacaktı youtube mizancell var izle biraz sonrada siparişi geç 🤣

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Onların fiyatına yetişemem hocam :)

Hocam şu kadarını söyleyeyim, aod kullanmıyorum hiç bir zaman ama,

Wifi,bluetooth,nfc,mobil veri, konum açıkken gece 12 sabah 7 arası telefon %1-2 kadar batarya tüketiyor.

Ben her zaman batarya konusunda çok takılan birisiydim. Batarya yüzdesini bu telefonu aldığım günün ertesi kapattım. Yüzde kaç kalmış diye bakmaya gerek duymuyorum. Bazen işe giderken bir bakıyorum prize takmamışım telefonu ve şarj edememişim. Hiç dert etmeyip işe geçiyorum, normal kullanımı gerçekleştiriyorum yine ve eve geldiğimde akşam hala şarj var görünüyor :) ve sabit olarak iş yerinde yoğun bir günüm yoksa gün içerisinde 1-2 saat kadar heartstone oynuyorum telefondan.

• Yalnız eklemeden geçmeyeyim, s9+ dan bu telefona geçtiğim için çok büyük kalınlık ve ağırlık problemi çekiyorum. Telefonda tek sevmediğim özellik budur. Belki p40 pro nun kamera dizilimi daha alçaktır emin değilim fakat bu telefonu gerçekten kullanmak çok ağır. Güzel bir kılıf zaten şart, telefonu aldığım gün safir kamera camını çizdim bile, şans eseri kamera üzerine denk gelen bir çizik yok fakat olsun yinede can sıkıyor kılıfsız kullanmak.

• s21u ve p40 pro 30x zoom.
    ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ
    ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

• 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

s21u daha temiz duruyor, açılar aynı değil aslında ama bilmiyorum sonuç ne olurdu aynı açıda.

Bu kıyaslamada benim plus modelim nasıl bir görsel çıkartırdı ben onu merak ettim şimdi :)

• yeriniz nerde, karşılaştırabiliriz. bende merak ediyorum açıkçası.

• P40 pro aldım ilk defa bu kadar içime sinen telefon oldu hele Samsungu 10 yıl kullanan birisi olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar Bugün itibarı ile Bende P40 Pro almış bulunuyorum, 20 Ay daha TR garantisi olan bir cihaz bulup aldım kulaklığı dışında çok ufak göze çarpmayan bir iki çizik dışında sıkıntı yok, Kutudan Türkçe herhangi bir belge çıkmadı ama seri no ile resmi siteden arattığımda Türkiye üzerinden görünüyor garantisi...

İlk izlenimler ve bazı sorular ve tavsiyeler :)

Telefonun malzeme kalitesi çok çok iyi, Çok az bi ağırlık farkı var ama kamera kısmından dolayı oda göz ardı edilecek kesinlikle.

Arayüz sevdiğim ve az çok bildiğim arayüz ama bildirim ekranı kısmı tam istediğim gibi olmuş P9'u ilk aldığım zamanki gibi ayrı.

Ekran kalitesi ilk izlenim olarak çok hoşuma gitti önceden makina ile çektiğim fotoğrafları karşılaştıracağım yinede merak :)

Sim kartı hemen takmayacağım, Tüm uygulamaları yükledikten sonra takarım birde kılıf almam gerekiyor.

Uygulamaları TCL 'den olduğu gibi klonlayabilirmiyim whatsapp özellikle önemli diyebilirim yoksa direk yedeklemeden mi uğraşayım.

Batarya memnun eder beni'de sanırım oyun derdim pek yok zaten hatta hiç yok :)

Hayırlı olsun güzel tercih kaça aldınız acaba

• Teşekkürler, 10,500TL hocam Elimdeki TCL modelinide aldığım fiyata sattım sayılır yani 7500TL diyelim, Sanki ona para çıkmamış cebimden gibi :)

Bence kenarları koruyan bir kılıf al üstüne normal ekran koruyucu taktirdim başka cihaza uygun ama tam oldu arkasına kamera koruma için 30 TL ye metal koruma aldım on numara oldu tüm uygulamaları diğer telefondan aktardım ing mobil hariç hepsi çalışıyor

• Gsam battery monitör pro uygulaması ile ekran süresi harcamasini görüyorum 7 saatten aşağı düşmüyor daha ne olsun bu kaliteye değer

• Google servisleri için hangi yöntem en güncel ve iyi sizce, Birde whatsapp ve İnstgramı nerden kuracağız bir sürü video izledim ama cihazı elime alınca karıştı şimdi :) Google Play üzerinden indireyim bari.

App Gallery üzerinden kurabileğiniz bütün uygulamaları kurun. Orada bulunmayanları aurora store yada apkpure üzerinden indirin.

Ekran süresi hiç bir telefonda olmadığı kadar yüksek olacak, bu konuda kendinize hakim olun :)

kılıfsız kesinlikle kullanmayın.

Ayarlar kısmına girdiğinizde alt tarafta phone clone uygulaması var. Kısa sürede klonlanabiliyor uygulamalar, rehber, sms ler vs vs

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.