< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (22. sayfa)
-
-
Yakın mesafeden kamera ile sorun yaşayan var mı. Odaklanması cok uzun sürüyor ve bulanık çekiyor. Bu normal mi ? Akbank kart taratma işlemi yapacağım yarım saat denedim bulanık olduğundan okuyamıyor.
Normal kamera uygulamasın da çok verimli kullanmıyorum
-
Clone uygulaması ile Whatsapp otomatik kuruluyormu yani içindeki mesajlarla birlikte en basit nasıl kurarım.
-
Hocam tam emin değilim fakat içindeki clone uygulaması ile ben direk sms lere kadar kopyaladım 5-10 dakika içerisinde.
Wp için en temizi uygulama içi yedek alın
-
Numara ve mesajlar dediğin gibi geldi hemen hocam, Sadece böyle uğraşmadan mesajlar dahi aktarılıyormu diye merak ettim Whatsapp içinde.
-
25cm sınırı var. Odaklama için karşıdaki objenin 25cm uzakta olması gerekiyor. Aynı sorunu bende yaşadım. Farklı bir cihazla bu sorunu hallettim
-
Qr kodu tararma yada belli yerlerde ki rakamları taratma konusunda sıkıntı çekmemiz normal o zaman 25 cm ciddi bir mesafe a4 taratmada sorun yaşamıyorum. Diğer uygulamalar tam destek vermiyor demek ki hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Google servisleri kullanan arkadaşlar hangi yöntem ile yaptı, Şuan Gspace var ama telefonu honor 8X olarak kaydederiz diye uyarı veriyor :)
Ekleme: Birde bildirim ledi tarzı bir şey varmı telefonda uyarı için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 1 Nisan 2022; 19:28:47 > -
-
Whatsapp kurdum ama sadece grupları bırakmış diğer mesajlar otomatik gelmedi yedeklerini aldığım halde nasıl yapacağım bunu anlamadım.
-
wp yedeği gelmez. çünkü yedekler google ürünü uygulamaya yedekleniyor. cihazda da google ürünü uygulamalar kullanılmıyor. tam olarak google ürünlerinin çalışması için emui 10.1....171 sürümüne yada benzeri sürüme geçilmesi gerekiyor. sürüm düşürmeyide huawei kaldırdı. daha önce sürüm düşülüyordu. illegal yollardan sürüm düşülüyor. yani emui 12 den 10.1 e kadar düşülür ama bazı işlevler çalışmaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hafıza kartı ile yedekleme yapılabilirmi diye düşünüyorum biraz öyle araştıracağım olmazsa yapacak pek birşey yok sanırım.
Şu whatsapp yedekleme konusu sıkıntı olmasa harika olacakmış, Size bir soru Fiyat farkı veremeden fazla Oneplus9Pro veya S21 Fe gibi bir model ile takasa girmeye değermi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 2 Nisan 2022; 13:33:35 > -
Macera aramak olur 9pro kamerada zayıf ımeı kayıtlı garantisi olmayacak diğeri Samsung bir sürü gereksiz ıvır zıvır yüklü. Kişisel görüşümdur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şunu anladımki eskisi gibi uğraşmak sıkıcı geliyor artık birşeylerle, O yüzden denk bir modele geçsem nasıl olur diye düşünüyorum şuan.
-
ben p40p dan s21u geçtim. ne kadar kamera iyi olsada biraz geride kalıyor. google servislerini kullanmıyorum hepsi devre dışı. herkes için öyle yapmaz tabiykide. tercih meselesi. ama google servisleri çoğu kişi için gerekli.
oneplus yerine s21+ yada ultra tercih ederim. çok kişi samsung belki istemiyor ama piyasada şuan kaliteli huawei ve samsung var. eskisi gibi lg, sony, htc yok.
Hocam aldığım yerde gözüme çarpan OP 9 Pro ve 21 Fe var takas için, 9 Pro uzun vadede nasıl iş yapar bilmiyorum garantisi yok, 21 Fe pekde iyi olacak bir model değil.
-
garantisi yoksa hiç bulaşma. imei atılmıştır. sistem stabil değildir dolaysıyla. yarın ne olacağı belli değil.
Aynen öyle hocam, S21 Fe de değmez zaten kalacak sanırım böyle :)
-
Bu telefondan Samsung S21fe'ye geçilmez.
Samsung'a geçilecekse S21 Plus olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X