Güzel bir tepki almak istiyorsan telefondan MQA destekli bir dac al, sonra kaliteli bir 3.5mm dinamik sürücülü kulaklık al, sonra deezer, tidal gibi servislerden hi fi, master paketlerinden birisini al, üstüne UAPP apk sını satın al. Kısaca aylık 100 lira ödeme, apk ya 100 lira, güzel bir daca 2000 lira, kulaklık ise limitsiz şekilde hesapla. Yok ben bunlara hiç bakmadan dinleyeyim dersen mikrofon kalitesini önemsemem dersen samsung galaxy buds serisinden bir kulaklık al. Hem mikrofonu hem sesi yeterli olsun dersen freebuds pro satın al. Ben henüz 1 ay önce freebuds pro aldım huaweiTR den. Elimde kupon vardı, üstüne indirime girdi, 800 lira gibi absürd bir fiyata aldım bu piyasada, gayet memnunum sesten fakat ilk cümlemde anlattığım kaliteye yaklaşamıyor bunuda aklından çıkarma. Hepsinden öte kaliteli bir type C kulaklık alayım dersen çok bir şey öneremem. Kıyas istersen eğer telefonun yanında gelen type-c kulaklık ile freebuds pro arasında öyle muazzam havalara uçan takla atan farklar yok bilgin olsun. |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (24. sayfa)
-
-
Yok hocam o kadar masraf yapmam, Fiyatına göre kaliteli bir şey olsun yeter kablosuz var bir kulaklığım sesinden memnunum onun ttec airbeat duo yeterli geliyor bana, Sadece kablolu olarakda bir tane olmasını istiyorum sürekli bağlı tutmuyorum kablosuz kulaklığı yeri geldiğinde kablolu daha pratik olabiliyor sanırım birazda alışkanlık :) Aslında şöyle bir şey denk gelmişti geçen gün pahalı ama kalite konusunda fark yaratırmı bilmiyorum :)
amazoniBasso DC03 CS43131 DSD Android USB Type-C to 3.5mm Headphone Amplifier Decode Cablehttps://www.amazon.com.tr/iBasso-CS43131-Android-Headphone-Amplifier/dp/B08MTB2F14/ref=sr_1_47?crid=21C6MEOZ7RDY3&keywords=type+c+to+3.5mm+jack&qid=1649491565&sprefix=type+cto+3%2Caps%2C117&sr=8-47
-
Telefoto Lens Kullanarak Makro Fotoğrafçılık | Huawei Ailesi |https://www.huaweiailesi.com/telefoto-lens-kullanarak-makro-fotografcilik/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Huawei modellerinde emmc arızasının tamiri mümkünmü bilen varmı?
Arkadaşlar normal mesaj atarken biraz uzun olursa gönderilemedi diye uyarı çıkıyor bu neyden kaynaklı olabilir, Karşı taraftan gelen mesajlarda sorun yok ama gönderme konusunda böyle bir gariplik var, Kendi mesajlaşma uygulamasından bahsediyorum, Varmı deneyimi veya çözümü olan?
-
Merhabalar arkadaşlar, Xiaomi mi11t pro, Op 9pro ve bu telefon arasında kaldım. Kamera büyük bir tercih sebebi değil uzun ömürlü kullanacağım ve tasarımı elime oturacak kaba olmayan bir telefon istiyorum. Hangisi makuldür sizce ? Sosyal medya ve Youtube aktif kullanıyorum bunlarla alakalı sorunları okudum ama ilerde çözülür mü sizce güncellemelerle vs? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
-
mate 10 pro ve mi 10t pro kullanıyorum. Xiaomi nin hiç bir cihazı alınmaz. Detaylara girmeyeceğim. Hayatımda bu kadar sorunlu arayüz ve yazılım görmedim. Ucuz etin yahnisi yenmez öğrenmiş oldum. Sakın bulaşma. Google servislerine takık değilsen olsun ben uğraşırım yine de gms yüklerim vs dersen p40 pro. Diğer seçenek oneplus 9 pro. Eğer donanımına vaat edilen özelliklerin hakkını vermesin, ekran kaydırmada bile yırtılma olsun, arama yaparken sensör sorunu yaşayayım, yok zil seslerim kendi kendine değişsin, her gün miui geliştiricilerine küfr edeyim dersen , (daha bir çok sayarım) bol bol sorunlarla uğraşayım her ay sıfırlar yine denerim ben deliyim dersen , lanet xiaomi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 22 Nisan 2022; 23:55:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler yanıtınız için. Piyasada sorunsuz android galiba yok gibi. Samsung var ama onlar da gereksiz pahalı ve uzun ömürlü değiller. 4 senedir Huawei p10 kullanıyorum o yüzden huawei sıcak geliyor. Sizin önerdiğiniz bir başka marka-model var mıdır hocam?
-
Geçen sene yaklaşık 5 sene kullandığım P9'dan sonra Tcl 10 Pro almıştım, Fotorğaf makinamı satınca kamerası iyi olan modellere bakmaya başlayıp özellikle Op 9 Pro, Oppo find x3 Pro gibi modellere bakıp son karar olarak bende P40 Pro aldım geçen ay, Kısaca deneyimlerimi yazayım;
- ilk başta google olmadığı için canınız sıkılabilir en büyük problem buradaki, Whatsapp'da önemli konuşmalarınız var ise yedekleme ile geri getirmek olacaktır çözümü varmı bilmiyorum am ben bulamadım, Tüm google servislerini ilk başta kurmak sanırım bu sorunu çözebilir, Baktığım videoların hemen hepsi 2020 veya 2021 başlarına ait güncel olarak yeni bir video yok maalesef böyle kolay bir şekilde uygulanacak benim gördüğüm.
- Günlük kullanımda hiç bir sıkıntısı yok diyebilirim zaten markaya aşina olduğunuz için yabancılık çekmeyeceksiniz hiç bir şekilde.
- Arayüz sıkıntısız, Batarya baya iyi, Kamerası bu kulvarda en iyilerden biri zaten, Ekran kalitesi gayet yeterli ( Yukarıda bahsettiğim modellerin en büyük farkları ekranları daha iyi bu cihazdan bence )
- Bence samsung alma en üst seviye modelleri kullananlar bile şikayetçi özellikle batarya konusunda, İlla samsung olsun dersen S22 sanırım en mantıklısı olacaktır şuan ekran boyutu sebebi ile.
- Arkadaşın dediği gibi Xiaomi cihazlar gerek kronik sıkıntılar gerek arayüz konusunda çok fazla eleştiri alıyor bunları dikkate alman gerekiyor.
-
Fiyatı biraz pahalı ama 2 el temiz 40pro aldım senelerdir Samsung serisindeyim en son note 20 Ultra vardı bir hafta dayandım iPhone 11 vardı hiç alışamadım p40 pro aldım şimdiye kadar kullandığım cihazlarda en hoşuma gideni katiyen değiştirmeyi düşünmüyorum asla pişman olmadım sorunsuz şarjı ekranı özellikleri arayüzü akiciligi kamerası mükemmel
Şu ekranın ortasından veya üstünden aşşağıya çekince gelen Hisearch kısmını kaldırmak için çözüm arıyorum şöyle birşey denk geldi olurmu acaba.
xda forumsHow To Disable Hisearch - Guidehttps://forum.xda-developers.com/t/how-to-disable-hisearch-guide.3863411/ -
Dostum ben benim mate 10 pro da adb ile disable ediyorum. Sizde olmuyor mu? çok basit bir işlem.
Adb ne hocam hangi özellik, Uygulamanın yüm izinlerini internet kullanımını kaldırdım ama hala geliyor, Zorla durdur yapıyorum ama ekranın ortasından aşşağıya çekince yine kendi kendini başlatıyor
-
telefondan yapamazsın pc üzerinden adb programı ile olur. muhtemelen yabancısın adb ye öyle anladım?
Kullandığınız yöntem varmı bir sitede klavuz niteliğinde hallederim o şekilde kolayca, Hiç kullanmadım o programı.
-
Ya da cmd ile de yaparız. Teamviewer la bağlanayım halledeyim şunu bir ara pm atarsın müsait olunca denk getiririz WhatsApp dan konuşuruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 23 Nisan 2022; 22:22:33 >
Google servislerinde bildirim veya linke tıklayınca açılmadığı söyleniyor, yani ben örneğin bi YouTube linki geldiğinde tıklayınca telefon gspace veya vanced ile YouTube 'u direkt açıyor mu? Yoksa tarayıcıya falan mi yönlendiriyor. Çünkü sosyal medyayı çok kullanıyorum, sürekli hataların olması yorar gibi geliyor
arkadaşlar ek olarak bir de uber veya bitaksi kullanırken, ziraatten qr kodla para çekerken sorun yaşayan var mı ? google maps sebebiyle bu sorunları görüyorum internette sık sık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galgai -- 23 Nisan 2022; 23:48:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X