Akşam indirmiştim bunu hocam şimdi biraz kurcaladım ve hallettim çok iyi oldu gerçekten can sıkıcı bir şeydi benim işimede yaramıyordu, Diğer servisler karşıma çıkmadığı için dokunmadım hiç onlara, Teşekkürler bilgiler için |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (25. sayfa)
-
-
Bende vanced var hocam link geldiğinde zaten soruyor ilk nasıl açılsın diye her zaman bu olsun dediğin ile direkt açılıyor bende vanced ile açılıyor direkt olarak.
-
Hocam vanced ben de kullandım gayet iyi. Diğer maps tabanlı uygulamalarda durum nedir? Ziraat Qr kodla para çekemeyen vs duydum veya uber bi taksi gibi uygulamalarda nasıl çalışır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok fazla uygulama kullanmıyorum hocam ben, Ama sahibinden üzerinden herhangi bir sıkıntı görmedim bildirim konusunda mesaj ve bilgilendirme mesajları geliyor direkt olarak, Banka olarak sadece yapıkredi uygulaması kullanıyorum para çekme denemedim ama ondada bildirim sorun yok, Hatta önceki telefonumda (TCL 10Pro) ödeme onayı için bildirim gelmiyordu uygulamaya girmem gerekiyordu hep yada sms attırıyordum, P40 Proda onay bildirimi sıkıntısız geliyor kilit ekranı üzerinden onaylayabiliyorum.
-
ben de kameranın aşırı işlem yapmasından rahatsız oldum. Bu kadar overprocess image oluşturan bir kamera nasıl çok beğeniliyor anlam veremedim. Üstüne bir de googlesiz telefon benim için sıkıntı. Almanyada corona warn app kullanamıyordum. Onun için yok bilmem ne indir et vs. En son 60-70euro zararla geri sattım. iyiki 2.el almışım dedim. Gittim sony xperia 5 III aldım. kamerası sonyden beklendiği gibi dogal aşırı işleme yapmıyor. çektiğim fotolar net ve şu zamana kadar gordugum en hızlı netlemeye sahip. üstüne pure android deneyimi. xiaomi gibi reklam tabanlı arayüz de yok. sony sadece fotograf müzik gibi becerdiği işlerin uygulamasını yapmış. iyiki p40 prodan kurtulmuşum dedirtti.
-
Çok detaylarını bilmesemde özellikle kamera, ekran ve batarya konusunda P40 Pro daha iyi bir cihaz bence 5 M3 modelinden, Bizim pazarda durum daha vahim maalesef bütçe konusunda fiyatlar aşırı yüksek olduğu için sürekli onu ver bunu al yapılmıyor kolay kolay, Kamerasını beğenip beğenmemek kişisel bir durum tabiki tartışılır, Arayüz bence en iyi android arayüzü en azından gördüklerim arasında xiaomi sadece reklam olsa iyi o kadar olumsuz yorum varki insanın yaklaşması mümkün değil pek.
-
Ziraat kodla para çekebiliyorum sorun yok bir tek en para da sıkıntı var garanti Akbank ziraat enpara finansbank kullanıyorum bir tek en para da sorun var
Yeni güncelleme gelmiş indirip yukleyelim mi fikriniz nedir arkadaşlar
-
Arkadaşlar güzel bir pil değişim kampanyası var ama pilin durumu iyi ücreti odesek sonra taktirsak mesela 6 ay sonrası için bunu yardımcı olacak servis varmidir ben sordum hizmet alındıktan 1 ay sonra değişmezse iptal olur dediler
Bildirim konusunda stabil çözüme ulaşan oldu mu? Günde 1 kere telefonu aç kapa yapmak baydı resmen. Ek olarak uygulamaları nereden güncelliyorsunuz ? Ne yükleyip ettiysem her güncellenecek uygulama için sıfırdan apkpureden indirip tek tek el ile onaylayarak kurduruyor. Şu an telefonda 78 güncel olmayan uygulama var ve tek tek bunun ile uğraşmak istemiyorum.
Çok memnun olsam da şu telefondan bazen sinirlenip satıp xperia 1 mark III alasım geliyor
-
Aurostore kullanıyorum gayet iyi play store gibi aynı mantıkla çalışıyor
Garantisi bitmiş cihazlar için güzel kampanya ama garantili cihazlar zaten ücretsiz değişim yapılıyor ve her sene yapıyorlar bu kampanya dan
Aurostore bendede yüklü fakat otomatik güncelleme yapmıyor bir türlü. Tek tek el ile güncelleme yapmam gerekiyor.
-
Kamerası biraz daha iyi olsaydı bende düşünürdüm o cihazı hocam çok güzel ama aynı zamanda pahalı maalesef :(
-
Gelen güncellemeyi yükleyen varmı.
-
Tr çıkışlı satmak isteyen var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yükledim şarjda sorun yok
Bende var. Aktif kullanmıyorum. Satabilirim. Orijinal kapaklı kılıf ve sifir spigen rugged armor kilif da mevcut.
Play store kullanırken de otomatik yapmazdım elle kontrol edip öyle yapardım benim için bir farkı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X