Dostum eyvallah bende el ile yapma taraftarıyım fakat şöyle bir sorun var, 70 üstü uygulamayı el ile güncelledim 1 kere fakat sonrasında 1 ay geçti neredeyse tamamına tekrar update geldi. Gerçekten çok zor ve uzun oluyor artık şu işlem |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (26. sayfa)
-
-
-
Demek istediğimi anlamadınız, hepsini güncelle dedikten sonra uygulamayı önce indiriyor sonra tek tek yükle diyerek güncelliyor.
-
Selamlar yaklaşık 6 aydır bu ürünü kullanıyorum; 26 sayfada yazılmış olabilecegini düşündüğüm birkaç konuda sizlerle kendi görüşlerimi de paylaşmak isterim.
Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki ilk defa Çin Menşei li bir firmanın cep telefonunu kullanıyorum ( biliyorum biliyorum tüm markalar çin ürünlerini ya yaptırıyor ya kullanıyor ) fakat donanım ve malzeme kalitesi olarak alternatiflerinden geri kalan bir yönü yok. Yıllardır ROM atan biri olarak alacağım telefonu en ince detayı ile değerlendirmeye çalışan biri olarak telefonu alırken önceliklerim aşağıdaki gibi idi
+Telefonun ekran / kasa oranı
+Telefonun inceliği (ince sayılmaz)
+Telefonun donanım seviyesi
Gördüğünüz gibi yazılıma pek takılmadım alırken; ancak lütfen siz takılın, zira firma son GOOGLE sorunundan sonra telefon ayağında çok kan kaybetti pek çok çalışanı başka bilindik şirketlere geçti ve gördüğüm kadarı ile güvenlik ve yazılım konusunda birçok zaaf var şirketin açıkladığı güncellemeler ve vaatler genel olarak karşılanmıyor (en azından TR de ki kullanıcılar için böyle). Güncelleme taleplerinde genel olarak firma sizi beta testinde olan yazılımlara yönlendiriyor ki yıllarca katıldığım beta testlerinden tek hatırladığım brick olmanın eşiğinde gezen telefonlar ve kullanamadığım birçok özellik. Kısacası benim görüşüm bu telefonun kullanıcıları biraz denek gibi görülmekte.
Fiyat / performans ürünü mü? Kağıt üzerinde evet,
Telefonu kullanırken güvende hissediyor musunuz? Elbette hayır.
İlerde bu firmanın ürünlerini almaya devam eder misiniz? Yazılım konusunda TR kullanıcısını tatmin eden çözümler üretmediği takdirde hayır.
-
Evet haklısınız 🙈 pardon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese selamlar. Senelerdir telefon bakıyorum fakat bu dönem bir tane seçmem gerekti ve oldum olası aklımın bir köşesinde Huawei vardı. Sizlerin burada 26 sayfalık paylaştığınız bilgiler deneyimler bu telefonu almamda büyük etken oldu, bunun için herkese teşekkür ederim. İkinci el 1 sene TR garantili temiz bir P40 Pro buldum. Almadan önce neleri nasıl kuracağımı araştırmıştım. Belki yeni alanlar için ufak bir faydam olur. Phone clone ile 20 dk süren maceramın sonunda bir kaç uygulama dışında her şey yeni telefona geçmişti. Aşağıda linkini paylaştığım videoyu izleyerek eski telefondaki WhatsApp yedeğimi pc ye atmıştım. Yeni telefondaki Wp uygulamasını daha hiç açıp numaramı girmeden önce aynı videodaki gibi P40 pro nun içine attım ve sonra uygulamayı açıp giriş yaptığımda tüm mesajlarım geri gelmişti. Wp bildirimlerinde de çok şükür hala bir sorun yok. Benim için çok önemli bir mevzuyu başta halletmiş olunca rahatladım. Sonra hemen burada yazanlar gibi Adb ile bildirimlere bakmaya çalışırken yanlışlıkla açtığımız gıcık hisearch ü kapattım. Kamera çentiğinin büyüklüğü yüzünden yer kapladığını düşündüğüm bir kaç iconu da kapatınca daha kullanışlı oldu. Telefonu almadan önce gms kurmayı düşünüyordum fakat hepsinden vazgeçtim sadece vanced uygulamasını bana yeterli olur kanaatine varıp çok fazla kurcalamadım. Sosyal medyadan buna YouTube da dahil bir çok bildirim geliyor ve bunun sonucunda vaktimin çoğunu bunlarda geçiriyordum. Bu bildirim olayı aslında işime geldi diyebilirim. Vaktimi farklı şeylerde kullanmaya yöneltti. Şöyle bir sorunum oldu. Telefonu alıp eve geldiğimde kutunun içinden orijinal 40 w yerine 18w şarj adaptörü çıktı.1 saat 10 dk da şarj ediyor bana normal gibi geldi. Yine de kafama çok takıldı ve araştırdım. İnternete sonradan satılanların hepsi çakma 40w olduğunu düşünüyorum. Orijinal şarj aleti almak istedim ve Huawei müşteri hizmetlerini aradığımda gerçekten çok yardımcı oldular fakat fiyatı inanılmaz tuzluydu. Bana bu konuda birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim. Telefonumun ekran açık süresinden hiç memnun değilim. Şarj aletinden ötürü olma ihtimali var mıdır diye düşündüm, yorumlarınızı beklerim. Alalı 1 hafta oldu ve hala pil sağlığı inceleniyor diyor. Her ne kadar 1 senelik de olsa cihazın bana pil sağlığı çok düşük geldi. Ekran açık süresini de buna bağlıyorum. İnceleme bitince en kötü 200 TL ye pil değişimi kampanyasından yararlanırım diyorum. Bu arada aşırı kıl olduğum bir konu Wp görüntülü görüşme sırasında 20 dk da yüzde 15-20 şarj içmesi. Bu şarj aleti ve pil sorunumu çözersem süper olacak çünkü geri kalan tüm özelliklerinden özellikle kamerasından çok çok memnunum.
Ahmet EmreyoutubeWhatsApp Yedeği Yeni Huawei Telefona Nasıl Aktarılır?https://www.youtube.com/watch?v=2EcoP5jTcPw&feature=youtu.be
Güncelleme: Yorumu yazdıktan sonra Pil sağlığımın %95 olduğunu öğrendim. Ne yapmam gerekir şarj aletiyle mi alakalı bir problem acaba bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasFarm -- 29 Nisan 2022; 0:8:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun benimde pil sağlığı 95 gsam uygulaması ile ölçüm yapıyorum 90 da çıkarıp 15 te takıyorum yarım saatte doluyor orta güç tasarrufu sürekli saate bağlı olarak 7 saat ekran açık görüntüsü ile günü rahat geçiriyor ve yarım saatte doluyor gece de beklerken 3 4 civarı şarj harcıyor ama bildirim sorunu çözemedim siz nasıl çözdünüz acaba
-
Gyet güzel bu cihazlarda ekran ne kadar harcadı uygulamalar ne kadar harcadı tam izlemek zor günlük ölçüm yapıyor gsam battery pro ile her şarjdan çektikten sonra ölçüm başlıyor ekran açık kapalı konum görüşme blutut uygulama ne harcamış görüyorsun kullanın bence
-
Whatsap normal değil areo olanını kullanıyorum bildirim almak sıkıntı çözümü yokmu acaba
Gsam uygulamasını ben de kullanıyorum, adb ile uygulamanın kullanımını detaylandırdım gayet kullanışlı duruyor. Wp arka planda çok stabil çalışıyor hiç şarj yemiyor. Bildirim problemim de yok. Daha önce de bahsettiğim gibi videoda ne yapılıyorsa aynısını uygulayarak çözdüm problemi. Gel gelelim görüntülü konuşmada cidden dakikada yüzde 1 şarj gidiyor. Benim 18w şarj aletimle alakalı olabilir mi bunu anlamaya çalışıyorum. Umarım orjinal 40w şarj aleti bulur da bir denemiş olurum. Belki Pil kampanyasıyla pili de değiştirirm ardından.
-
Acaba hangi video nasıl bir işlem yaptınız telefonla görüşme imkanımız olabilir mi whatsap bildirim önemli benim için :(
Aşağıdaki videoyu izleyip her şeyi baştan sona yaparsanız bendeki gibi çözüme ulaşırsınız diye umut ediyorum. Eğer yine de olmazsa dm ile ulaşın iletişime geçelim :)
Ahmet EmreyoutubeBen Ahmet Emre. Bu videoda WhatsApp yedeğinizi nasıl yeni Huawei telefonunuza aktarırsınız bunu göstereceğim. Bildiğiniz gibi Android telefonlarda WhatsApp, yedeklemeyi Google Drive üzerinden yapıyor. Yeni Huawei modellerinde Google servisleri bulunmadığı için bu yedeği alternatif bir yolla telefonunuza aktarabiliyorsunuz. Ben de bu videoda bunu nasıl yapacağınızı Huawei P40 Pro üzerinden gösterdim. İşbirlikleri İçin Mail Adresi | sakarya@ahmetemre.net Instagram : @ahemsa1https://www.youtube.com/watch?v=2EcoP5jTcPw&feature=youtu.be -
Bu videoda whatsap aktarma var ben aktarma yapmayacağım Root yerine ADB ile yetki vererek bildirim sorunu çözümü ve gsam gibi uygulamalara yetki vermeyi nasıl yaptınız
Telefonu aldığım gibi bu video ile aktardıktan sonra wp bildirim problemi hiç yaşamadım. Gsam için ; Adb kurduysanız bilgisayardan komut sistemini açınca sırasıyla şu iki kodun girişini yaptım. Gsam de uygulama kullanımı detayları açılıyor.
adb devices
adb shell pm grant com.gsamlabs.bbm android.permission.BATTERY_STATS
-
Sizin gibi az uğraşıp kapattım. Şundan kurtulduğuma çok sevindim. Şimdide aşağı çekince boş ekran gösterip 1 sn sonra tekrar dönüyor, buda can sıkıcı duruyor Aşağı çekildiğinde ekran bildirim sekmesi gelse keşke samsung gibi, illaki bir yolu vardır fakat bulmak lazım bunuda
-
Hocam çok sık görüntülü konuşuyor iseniz başka programlar kullanın, belki what's app dakika %1 yerken telegram %0.5 gibi bir batarya tüketir. Yani çok saçma ama bazen uygulamalar herkeste farklılık gösterip garip tepkiler verebiliyor. Bir arkadaşımda instagramdan görüntülü konuşurken çok batarya tüketiyor diye şikayet ediyordu zamanında
-
Bende boş ekran gelmiyor hocam direkt ya bildirim paneli geliyor hangi taraftan çekersem o tarafın :) Sanırım sen ekranın ortasından çekildiğinde'de bildirim paneli gelsin istiyorsun değilmi yanlış anlamadıysam
-
evet tam olarak istediğim bu, hangi taraftan aşağı çekersem o tarafın ekranı gelsin istiyorum, üst taraftan çekmek bazı durumlarda zor oluyor + kılıf epey engelliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X