Bilmiyorum ama bu işleri iyi bilen biri uğraşmazsa sanırım mümkün değil gibi o durum, Güncelleme gelirse yine ai kısmı gelir diye korkuyorum ben Aynen çok yukarıda maalesef bildirim paneli kameranın tam yanından başlıyor işlemesi için hassasiyet, Bende'de bi kılıf var yukardan çok alt kısımdan açık uygulamaları açmak istediğimde yaşıyorum bu sorunu daha çok, Ve maalesef huawei sanırım bunu düzeltmeyecek gibi duruyor. |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (27. sayfa)
-
-
Benim bir sorum var arabada p40 pro ile usb üzerinden ses aktarımı yapabilen var mı. Cihazı bağladım zamadan sadece dosya ve fotoğraf aktarım cıkıyor. Onlar üzerindende malasef ses gitmiyor. Bluetooth olmadığı için başka nasıl yapabilirim bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hocam şimdi biraz arayüz ile uğraşmaya başladım severim böyle şeyleride, Nova launcher kurdum ve bahsettiğin gibi ekranın değil ortasından en alt kısımlardan bile aşşağıya çekince bildirim ekranı geliyor tek sorun sadece bildirim kısmının geliyor olması diğer markalarda genellikle tek ekranda olduğu için bu kısım uygulamada bu nedenle tek yönlü hareket ediyor yani ayar kısmı için yine en üst kısımdan sağ taraftan indirmen gerekiyor.
-
Forum üyesi arkadaşlar bayramınız mübarek olsun
Arkadaşlar merhaba, çok temiz kullanılmış cihazım ekstraları ile birlikte satılıktır. İlgilenen forumdaşlar özelden ulaşabilir.
https://www.letgo.com/tr-tr/product/836aeb35-6258-41fa-8991-83ede0dc54e2?utm_campaign=product-detail-share&utm_medium=copy_link&utm_source=ios_app&position=bottom&af_siteid=ios_app&shortlink=1tjfhaee&af_referrer_uid=1633777469074-7672380&c=product-detail-share&pid=af_app_invites&af_referrer_customer_id=a60baea4-17eb-46c6-9d78-04acface90e3&af_sub4=bottom&af_channel=copy_link
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yakın çekim denemesi yapayım dedim.
-
-
p40 pro + benim telefonun modeli dostum. 100x ondan dolayı
-
Bu aralar ay görünüyorken 100xte ay çekimi yaparmısın. P40pp ın 10x optik zumunu çok merak ediyorum. Çekim saatini belirtirsen s21u ile karşılaştırmak istiyorum. Piyasadaki 10x optik zumlu tek iki cihaz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Unutmaz isem bu akşam deneyeceğim. Etrafımda karanlık bölge çok yok ama bulmaya çalışacağım. Bende merak ettim nasıl sonuç çıkacağını
-
-
-
Hocam helal olsun bu arada 100x te nasıl ss alabildin 😅 ben telefonu hiç sabit tutamıyorum. 100x ay fotoğrafını bile çekmeye 60sn zaman harcadım 😃
Cihazda muhteşem bir otomatik sabitleme özelliği var. 100xte bile titreme oynama olmuyor. Normalde 100xte ayı ekranda tutmak çok zor. 50xte bile zor. Otomatik sabitleme ile rahatlıkla başka bir işem yapılabilir. Cihazı hafif eğip bükseniz bile görüntü sabit.
Görüntülerde s21u daha iyi çekim yapmış görünüyor. Bunda sabitlemeninde etkisi var. Samsungu son bir senedir takdir ediyorum. Güncellemelerle kameraya bi ton özellik geldi. Normalde böyle yapmazdı. Ana versiyonda neyse odur. Ama p40p dan cihaza geçtiğimden beri güncellemelerle yeni özellikler geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu özelliği nasıl aktif edebilirim. 1 kaç video izledim internette bildiğin sabit kalıyor lakin benim videolarda en ufak hareket belli oluyor. P40 pro kullanıyorum
-
Arkadaşlar bu cihaz için plaka işlemi yapan bir yer var mı? Hollanda'dan geldi bi tane ama kayıtsız. Hat taksam 8 ay kullanım süresi var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X