< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (29. sayfa)
-
-
Hocam gözüme ağrılar girdi, sanırım EMUI 12 olduğundan dolayı gerçekleşmiyor videodaki olaylar. Her adım eksiksiz doğru çünkü. buna rağmen olmuyor. Harmony 2.0 da bile GMS kurulabilirken 12 de direk yapıştırmışlar engeli :)
Neyse telefona tekrar format atıp Gspace kullanacağım, birde böyle deneyelim microG services olmadan.
-
Bu sebepten ötürü hala 11 den 12 ye gectigimden beri format atmadım telefona Google servisleri tekrar kuramam diye hala bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an gspace kullanıyorum bazı uygulamalarda. Her açılışta geç açma ve reklam koyuyorlar uygulamalara, ya bildirimden vazgeçeceğim yada bu programa para ödeyeceğim ama yinede uygulamaların yanında bunun simgesi ve bir uygulama açsak bile geride 2 uygulama çalıştırma durumu can sıkıcı.
HarmonyOS beklenecek gibi duruyor yada telefon elden çıkartılacak. Bakalım nasıl gelişecek olaylar.
-
Şuana kadar kendi kullandığım herhangi bir uygulamada bildirim sorunu yaşamadım ben hocam, Sadece haritalara giriş yapamıyorum ama illa lazım olursa tarayıcı üzerinden hallederim artık onuda, Zaten here, Petal gibi diğer seçeneklerde mevcut bu konuda, Harmony tam sürümü gelse keşke kısa sürede görsek neler olacağını.
-
Google servisleri yüklü mü yani bildirimler nasıl geliyor
bu serilere harmony kesinlikle gelmez artık. emui ile devam eder . Gelseydi emui12 niye çıkarsınki.. çinde bütün cihazlarını harmonye çevirdi. çin dışı emui12 çıkardı. bi daha bunlar için harmony çıkarmaz. zaten belli oluyor artık. güvenlik güncellemeleri 12.01- 12.02, ....... bu şekilde devam edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben iş için discord-linkedin çok aktif kullanıyorum ve bildirim çok düzensiz geliyor her ikisinden. Arada sırada what's app bile bildirim göndermiyor. İnstagram ve twitter günlerce bildirim göndermediği oluyor. Youtube vanced kurulu, o bile bildirim göndermiyor hiç. Günde 1 yada 2 defa aynı anda bütün uygulamalardan 20 tane bildirim geliyor, bu şu demek kendi kanaatimce, eğer bu bildirimleri aynı anda yada seyrek bile olsa gönderebiliyorsa, normal durumlarda da gönderebilir.
Tepem atıyor bazen şu bildirim olayları yüzünden, 10 saat ekran süresi veren telefonu alıp kadıköyde 4 saat ekran süresi veren bir samsung ile takaslayasım geliyor.
Telefonda tam olarak ne yaptığınızı söylerseniz bildirimler için lütfen paylaşın.
-
Uygulamaların %85'i google push notfiction servisini kullandığı için, ne yaparsanız yapın bildirim sorununa çözüm bulamazsınız...
Ben Google servisleri kullanıyorum telefonu kapatıp açınca bütün uygulamalardan bildirimler geliyor hangi uygulamayı sık kullaniyorsam o uygulamadan bildirim gelmeye devam ediyor nadir kullandığım uygulamalardan belli bir süre sonra bildirim gelmiyor sebebi yapay zeka uygulamayı uyku moduna geçiriyor bunu p30 pro da da yaşıyordum sık sık Google servisleri kursan da bir kaç saat uygulamayı açma bildirim gelmez bu telefon da
Hayır hocam yüklü servis yok bende, Fazla uygulama kullanmıyorum ama, İnstgram, whatsapp, sahibinden, yapıkredi gibi uygulamalarda sorun yaşamadım bildirim konusunda.
-
Merhaba arkadaşlar
p40 pro ile s21 arasında kararsız kaldım
sizin değerli görüşlerinizi bekliyorum
-
S21 Ultra deseydin o zaman S21 olabilir derdim tabi bir çok etken var kullanım alışkanlıkları filan, Eğer Google servislerinin olmaması sorun olmazsa Huawei her anlamda tatmin edecektir, Benim şuana kadar sorun yaşadığım iki uygulama oldu servislerin olmamasından dolayı biri yemeksepeti diğer letgo ikisinide aktif kullanmıyorum o yüzden sorun değil benim için ama denk geliyor arada bazı uygulamalar.
-
Geçen geceden bir kaç kare
-
Mate 30 pro ne dersin hocam
-
Hocam o modelde aynı P40 serisi gibi ambargo uygulanan modellerden biri, Huawei tarafında en uygun olacak cihaz alıp sorunsuz kullanayım dersen P30 Pro olur oda biraz eski ama kullanan hemen herkesin çok beğendiği bir model.
-
ALPINASIAyoutubeAn A to Z guide to install google mobile services on your Huawei P40 Pro phone. To install google we need to make two firmware downgrades, from EMUI 11 to latest EMUI 10.1 and then once more to compatible with LZ Play EMUI 10 version. First will use HiSuite and then dload method. It will be easy and painful, just watch video carefully until the end. rom LINK : professorjtj.github.io husuite and proxy LINK : http://bc.vc/IDG9otd https://drive.google.com/file/d/1igQ-9VvQNSTFjpVIPVZCyeXlr2XAnURs/view?usp=sharing please subscribe and like my videos! Disclaimer: This video is only for educational purpose! Tags: huawei install google huawei google framework +huawei lz play huawei install play store+huawei install google play storeHuawei google+huawei gms huawei play store+huawei play services huawei google framework +huawei lz play huawei install play store+huawei install google play store huawei Gmail+huawei p40 install google+huawei p40 install play store huawei p40 pro install google+huawei p40 pro install play storehttps://www.youtube.com/watch?v=4NmMojb5I9Y
11 DEN 10 A DUSME VIDEOSU
12 de gms kuramazsınız. hısuıte ile 11 e dusup hisuite proxy ile 10 a dusmeniz gerekir.
10 a düştükten sonra lzplay cin uygulaması backup yuklenecek.
sonra gms kuruluma geçilecek,
GMS KURULUMU
ALPINASIAyoutubeFirst downgrade to 10 version. Update lzplay chinese app.İn this video, I downgrade my p40pro to 10.0.0.131. Then update to 11.0.0.176. Now 11.0.0.202. AFTER 11 EMUI, I will update my p40pro with gms files. File address is. http://bc.vc/EGr7fmv Before GMS, I UPDATED LZLAY chinese app https://www.mediafire.com/file/51ghrz2b83rpfxp/Install_Google_For_Huawei_by_ALP.zip/file You can update file number 0 backup restore files at First. And Restore huawei files in your folder. Evet arkadaşlar. 10.0.0.131 e düşmüş arkadaşlar için Google kurulumunu tekrar anlatıyorum whatsup konum harita haber Twitter bildirimleri çalışıyor , bankaların bazısı bildirim atıyor bazısı atmıyor. Linkteki dosyayı indir telefon içine dosyaları çıkart. 1 numaralı Microg uyulması kurdunuz, add account tan Google hesabını iki defa ekle. Eklemezse tekrar dene. Ayarlar a gir, kullanıcı ve hesaplardan Google a gir, içindeki Google hesabına bağlı ayarları AKTİF OLARAK seç. 2 - 2-6 numaralı dosyaları kur. 7 numaralı gms dosyasını kur ama hata verecek. Şimdi uygulamalara gir ve (Microg ile kullanıcı eklediysen) Microg uygulamasını SADECE kaldır. 7 numaralı GMS dosyasını kur. 3.varsa google marketi ac kapat. 4.ayarlara gir ve google hesap görünüyor mu bak. 5. 8 numara " gmsnotification fix " ile biten dosyayi calistir .markete gir çık. 6. Ekranı aşağı çekerek calisan uygulamaları bildirimleri temizle. 7. Uygulamalar- a gir ve google account manager/hesap yöneticisi stop yap ve data temizle. 8. Uygulamalar -Google play store stop yap ve data temizle, 9.uygulamalar sağ üstte üç noktaya bas.system dosyalarını göstere bas. Sonra google framework/ çerçeve stop durdur yap ve temizle 10.WIFI KAPAT ( çok önemli) 11.RESTART 12. 8 numara google notification fix dosyasini tekrar calistir 13.ekranı aşağı çek ve gelen bildirimleri temizle 14.uygulamalar a gir ve Google hesap yöneticisi account manager stop ve temizle 15.uygulamalar -google store stop ve temizle 16.uygulamalar üç noktaya bas,system dosyalarını göster e bas, çerçeve /framework stop temizle 17.RESTART 18.uygulamalar Google hizmet /servicesi SADECE temizle !!! 19. indirdigin klasordeki 9 numaralı CERTIFIED hatasi dosyasini KUR. 20.21 ...versiyon. 20.bildirimleri temizle ve çalışan uygulamaları kapat WIFI AC. 21.ayarlara gir ve google hesabini gor. 22.ayarlar kapat 23.markete gir cik. 24.HARITA AC . haritaya uygulamalar izin/ permission dan yetkilerinin tamamini vermeyi unutmayin, Chrome youtube twiiter drive vs indir. 😡😡bunun disinda rastgele temizleme yada sirasini degistirip kurmaya calismayin vaktinize yazik olur. CALISMAZ..😡😡 Huawei 🥤🥤Notification Bağlantı koparsa🥤🥤 Uygulamalar Google çerçeve/ Framework services stop durdur- data temizle clear-Restart yeniden başlat. Play Store hata verecek. 4 5 defa aç kapat. Hata devam ederse, Google Store stop-clear.-Restart. Harita stop durdur temizle restart. Yetkilerin hepsini uygulamalar girip vereceksiniz. ÖNEMLİ,🥳🥳🥳🥳🥳 Wifi kapalı iken Restart sonrası 2 3 dk bekleyip, wifi Device ID uygulaması ile Google Framework çerçeve ID NUMARASI geldiğinde wifiyi açacaksınız. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.newnotify.app bu uygulama ile google service id ye gelen bildirimleri kaydedecegiz.. bildirim gelmesini istediginiz uygulamayi menuden listeye ekleyeceksiniz.https://www.youtube.com/watch?v=en3KjKRj3sI&feature=youtu.be
-
Sorun şu, hisuite 21 in var olduğunu gösterip kurulması için onay istedikten sonra işlemi iptal ediyor. Serverlari 11 için kapatmışlar diye okudum. 11 e dusebilsek sonra 10a indireceğiz ama olmuyor
Akales başka versiyon hisuite denersen mutlaka 11 i dönüş gösterecektir. video kanaldaki videoda yorumda böyle yazıyor. 11 e dönüş açık.. 11 e düştükten sonra gerisi kolay
-
Peki 10 ile gms kullanıyor musunuz siz?
EMUI10 ile 12 arasındaki farklılıklar nedir ek olarak
En azından kamera performansı, batarya durumu nedir?
Akşam üstü deneyeyim gms ile 10u
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X