Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
18
Favori
53.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vazgeçtim hocam bu şekilde gittiği yere kadar gideceğim :)

Yalnız şu ai search kısmı gerçekten can sıkıcıymış :) Ne yapıp edip bunu kaldırmaları gerekiyor, Olumsuz etkiliyor kullanımı.

@Akales

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 2 Nisan 2022; 19:58:26 >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

vazgeçilecek bir cihaz değil. kalitesi senerce götürür. google olmayışına alışırsınız. bende google adına hiç bir şey yok.

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huwaei kullanıcıları olarak ise yarayan bu telefonda faydalı olabileceğini düşündüğümüz uygulamaları paylaşabiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt

Google çok sorun değil şimdilik hocam zaten sadece whatsapp yedeği çekmek sorun onuda sorun etmiyorum şuan aktif olarak kullanmaya başladım dün itibarı ile...

İlk izlenimlerim şu şekilde, Sizde tavsiye ve yorumda bulunursanız sevinirim.

1. olarak kesinlikle yüz tanıma ve parmak izi okuyucu çok iyi çalışıyor, (TCL 10 Pro ışık düştüğü zaman tanımıyordu mesela, Parmak izi genel olarak iyi olsada takıldığıda oluyordu baya) Zifiri karanlıkta bile anında okuyor ve açıyor kilidi çok hoşuma gitti bu durum...
    2. Ayar olarak telefonu yüze tutunca uyandır seçeneği açık, Her zaman açık ekran, Ekrana dokununca aktif olacak şekilde ayarlı buna pek gerek yok sanırım aslında, Batarya konusunda olumsuz etki etmezler sanırım pek fazla, Ekran'ı 60Hz olarak kullanıyorum gerçekten fark olursa ve bataryayı çok etkilemiyorsa 90Hz'de kullanabilirim.
    3. Batarya olarak iyi görünüyor, Zaten oyun filan oynamadığım için her türlü işimi görecektir gördüğüm yorumlardan anladığım kadarıyla.
    4. Ai search Kısmı yazmıştım keşke bunu kaldırıp, Bildirim ekranı için optimize edilse üstten çekme kısmı, Çok daha yararlı olur.
    5. Ekran'da anlamadığım birşey var, Çok kaliteli evet hatta kendi duvar kağıtlarına bakınca mükemmel, Ama mesela önceden indirdiğim duvar kağıtlarında renkler Tcl 10 Pro'ya göre daha solgun görünüyor, Siyahlar çok daha siyah fark edilir derecede, Ama artık ayarlarından'mı yoksa gerçekten TCL çok başarılı olduğu içinmi bilmiyorum daha kontrastlı ve belirgin duruyordu bir kaç walpaper, Ama hep diyorum TCL ekran konusunda çok ama çok iyi gerçekten.
    6. Tema kısmına az çok alışkınım zaten P9 zamanından, Lakin önceden indirmiş olduğum icon paketlerini kullanmam için ekstra bir uygulama şartmı P9'daki gibi, Otomatik olarak görmüyor maalesef, Telefonu aktarınca uygulama ile önceden indirdiğim ve sevdiğim paketler var kullanabilirsem güzel olur.
    7. Konu tema iken en sevdiğim ve şimdiye kadar en beğendiğim Wallpaper uygulamasını'da yazayım Wall X şiddetle tavsiye ediyorum, Böyle uğraşmayı sevenler için.

• Themes manager isimli bir uygulamadan icon paketi olarak iPhone 13 seçtim. Iconlarin şekli için degil ama, tamamen simge boyutları için. Ss ler de dikkat ederseniz bütün simgeler gayet büyük duruyor buda daha hoş bir görünüm yaratıyor.

Ana sayfam klasörler ayrılmış şekilde
    2. Sayfam borsa ve bankacılık üzerine, ek olarak widget ekledim. Kullandığınız uygulamalarin widget leri var mı diye mutlaka bakın, bazen çok hoş detaylı pratik widgetler sunabiliyorlar.

Genel olarak farklı bir uygulama kullanmıyorum. Sadece themes manager üzerinden ufak bir ayar yaptım. Gerisi klasik en çok tüketilen uygulamalar.

@enigman03

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foowiew uygulamasını öneririm ultra güç tasarrufunda bile favori uygulamalarinizi tasarruf modundan çıkarmadan kullanabilirsiniz

• Bu borsa uygulamaları yüzünden şarj dayanmiyor siz de de öyle mi 😅 aksam olmadan şarja takıyorum

• ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

• ridvan79 kullanıcısına yanıt

Hayır hocam bende böyle bir durum yok, aksine ortalama olarak 9 saat ekran süresi ile beraber yaklaşık2 gün kullanıyorum normal kullanımda. Belirtmeden geçmeyeyim ama, cuma akşamı iş için il dışına çıktım, çantamı açtıktan sonra şarj cihazını evde unuttuğumu farkettim ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ neyse çok kurcalamayayım dedim ve pazar akşamı evime tekrar geldiğimde %2 kalmıştı bataryam. Cuma sabahı saat 07:00 da fişten çıkardığım telefon pazar akşamı 5 gibi bitti. 58 saat telefon açık kaldı kısaca

• Arkadaşlar merhaba,

yeni bir telefon alma arafesindeyim uzun zamandır p40 inceliyorum pro olan değil düz p40 modelini

konu p40 pro ama düz p40 kullanna arkadaşlar var ise tavsiyelerini almak isterim.

6 bin civarında temiz ve garantili ürünler bulunuyor sizce değer mi bu fiyata almak,

konuyu biraz inceledim ama şarj olarak nasıldır kaç saat ekran süresi alınabiliyor, oyun oynayan biri değilim ama şarj ve kamera konusu benim için çok önemli,

• İndirip deneyeyim hocam seviyorum böyle uğraşmayı arayüzle:) Bu arada akşam saat 22:50'de şarjdan çektim telefonu sabah 7'de hala %100'dü batarya şaşırdım gerçekten hiç kullanılmasa bile en azından 3 gidiyordu çoğu kullandığım telefonda sevindirici bir durum :)

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Maşallah baya cimriymis :)

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt

İki hafta önce 8250TL gibi sıfır fiyatı vardı hocam, Bence bu fiyatlara değer kesinlikle avrupa fiyatları ile karşılaştırma yapılırsa bay uygun düz P40 Türkiye'de.

• Maalesef fiyatı şu sıralar epey artıyor absürd şekilde. Temmuz ayı gibi bir telefon alınacaksa tam zamanı deyip p40 pro plus sıfır yurt dışı telefonu 5500tl ye almıştım. Şimdiki fiyatları görünce epey şaşırıyorum

• P50 Pro kamera konusunda hiç heyecan yaratmadı bu sefer, Sanırım ilk defa böyle oluyor tabi genel paket güzel ama listede göründüğü üzere P40 Pro'nun baya bi avantajı var gibi...

Bende simgeleri en küçük boyda kullanıyorum hocam ekran büyük görünsün diye :) Mate 30 RS simgesini indirdim hoşuma gitti diğerlerine göre birde ios 14 dark var ama çok benzer renklerde oda o yüzden RS paketi iyi şimdilik :) Lakin eskiden edinmiş olduğum oaketleri kullanmak için illaki başlatıcı kullanmam gerekiyor sanırım. @Akales

Aynen hocam batarya iyi benim gibi sadece arada müzik ve az sosyal medya kullanıcı için fazlaca yeterli duruyor :) @enigman03

• Valla hocam bakıyorum arka planda borsa uygulamaları baya çalışıyor misal mexc 2 saat arka plan da calismis binance on kullanımda 1.5 saat diğerlerini hiç demiyorum 🙈 maalesef ne bileyim çözemedim gece şarjdan çıkarıp bıraksam en az yüzde 10 götürüyor pil sağlığı da yüzde 98 pil de iyi durum da yüksek ihtimal kullanım ile alakalı birde emui 11 den 12 ye sıfırlamadan geçtim malum Google servisleri çalışmaz diye hazır kurulu iken kaldırmayayim dedim Google servisleri başlı başına bela şarj konusun da

• ridvan79 kullanıcısına yanıt

Hocam ne diyeyim, huawei bir yerden alıyor bir yere veriyor demekki :)

Benim telefonda bildirim sıkıntısı var, bende temiz kurulum ile EMUI 12 ye geçmedim fakat ona rağmen telefon 1.5 gün 2gün götürüyor rahat beni. Borsa uygulamaları bende sizin durum gibi davranmıyor, ben yenilemediğim sürece kullanılmıyor. En basiti binance ve binanceTR batarya kullanımı %0, diğer borsa uygulamalarıda açmadığım sürece batarya tüketmiyor. Hatta hiç bir uygulama tüketmiyor desem yeridir. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum artık, bildirim gelmediği sürece uygulama varlığıda hiç hoş olmuyor

• Ben sürekli takip ettiğim için açıyorum borsa uygulamalarını ve arka planda da açık kalıyor bildirimler de çok sağlıklı olmasa da arada geliyor gidiyor alarmlar fiyat aralıkları telefonu günde bir kere kapatıp açıyorum bildirimleri almak için

• Kulaklık olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar, Birtane kablosuz var ama bir tanede kablolu olmasını istiyorum kablosuz ile sadece müzik dinliyorum genellikle, Bir tane 3.5mm girişli var ama dönüştürücümü almak daha iyi olur yoksa huawei marka bir kulaklık vardı gözüme çarpan tip c girişli veya benzer bir model alıp öylemi devam etsem kararsız kaldım siz ne kullanıyorsunuz :)

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.