Merhaba arkadaşlar p40 pro cihazım usb bağlayınca otomatik ters şarja geçiyor ve dosya aktarma vs yapamıyorum benzer sorun yaşayan veya çözümü bilen yardımcı olursanız sevinirim usb hata ayıklama geliştirici seçeneği vs yaptım olmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (38. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben geçen satışa çıkardım 14.800 yazmıştim 13.500 14k verdiler 10 ay garantisi var tertemiz cihaz ben vazgeçtim muadili bir cihaz bulamadım ve sonuna kadar kullanmaya devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nfc konusunda cok sorun varmis. O yuzden ben vazgectim almaktan hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç sorun yaşamadım
NFC hem yurtiçi hem yurtdışında defalarca kullandım. Hiç sorun yaşamadım.
Hocam istanbulkartta vs sorun yasad diyen vardi geçen mesajlarda. Bide bir kac banka uygulamasinda
Nfc ile sorun yaşayan yukarıdaki mesajdaki arkadaş dışında kimseyi görmedim ben. Ne şikayet var sitesinde ne burada, herkes sorunsuz kullanıyor ben dahil.
Bende nfc kullanamıyorum
Arkadaşlar merhaba.
Emui 13 güncellemesi alan var mı?
Güncelleme gelince en temiz haliyle kurulumu nasıl yapmak gerekir önerileri alabilir miyim?
-
bence önce imei yi gizlemeyi öğrenin önce
harmony os e geçerseniz cihazdaki vowifi wifi arama özelliği gidecek bilginiz olsun ben geçtim eski cihazımda emui yerine harmony os yazıyor sadece değişik hiçbir şey yok
-
harmony os un sarj konusunda daha iyi oldugunu düşünüyorum birde tabletim harmony baglanti konusunda daha iyi olabilir.
E bir zahmet o zaman gms yi nasıl kurduğunuzu da anlatsanız hani bende gms var demek forumun paylaşma mantığına pek bağdaşmıyor
-
ingilizceniz varsa bu mevzunun ana kaynağı xda.developers.com
https://forum.xda-developers.com/t/guide-downgrade-p40-pro-els-nx9-c432-region-and-install-gms-properly.4511603/
-
Baştan anlatmak çok uzun sürer ama bu konuyu inceleyip baslarlarsa takildigi yerde arkadaşlara yardimci olabilirim.Mesela hi suite ile emui 12 den 11 e dusulecek sonrasinda emui 10 a otg kullanilarak recovery mod a girilip dusulecek yoksa hizli sarj otg gibi ozellikler devredışı kaliyor işlem yapılamıyor
ben google mobile servislerin yokluğunu hiç aramadım aksine pil düşmanı bu servislerden kurtulduğum için daha da mutluyum. Telefonu alırken alışamazsam yüklerim diyordum ama çok şükür hiç gereksinim duymadım. Sadece Google drive daki önemli dosyalarım için huaweinin kendi browserından giriş yapıyorum o da yetiyor zaten. Whatsapp vs. bildirim gecikmesi yaşamadım. İşbankası mobil uygulaması sorunlu ilerde işbankasına dönersem o zaman düşünürüm, bir de yemeksepeti.com mobil uygulama yok. onlara da browserden girilebilir diye düşünüyorum.
-
ing bank giremedim ben ve cogu uygulamada ve oyunda giriş icin google hesabi baglamaniz gerekiyor o sorunlar nedeniyle yukledim ama google servisleri yuklemeyince sarjin daha uzun gittiği bir gerçek.
-
Merhaba, arkadaşlar p40 pro imei atılıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X