Microsoft şirket portalı uygulamasını kurmak istiyorum ama takılıyor yükleme tamamlanmıyor. Gspace ve App Galeri ikisinden de şirket portalı uygulamasını yüklemeye çalıştım takılıp kalıyor. Bu cihaza şirket portalı uygulamasını yükleyip iş Outlook , Teams gibi uygulamaları kullanabilen varmı? ![]() |
✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
P40 pro da pokemon go çalıştırabilen var mı ? Hesap bilgileri girdikten sonra tekrar deneyiniz diye hata veriyor ve çözümünü bulamadım.
-
-
Şirket portali yok ama teams kullanıyorum. Outlook mailinide kendi mail uygulamasına ekledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyler 67w xiaomi sarj aleti var elimde p40 proyu sarj etmeye çalıştığımda sadece hızlı sarj yazıyor.Ve yavaş sarj ediyor.Sebebi nedir ?başına gelen var mı?
-
Arkadaşlar bazı ilanlarda server kayıtlı yazıyor. Nedir bu server kayıt olayı? Alınca sonsuza kadar sorunsuz kullanabiliyor muyuz?
Tam emin değilim ama resmi olarak kayıtlıymış gibi birşey oluyor sanırım bu şekilde Yurt dışından getirilen telefonlar.
-
Ara ara açılan serverlerin izni ile kayıt yapıyorlar bootloader kilidi açılıyor bildigim kadarıyla ama çok da güvenli değil kayıt düşerse bekle bir daha açılsın tekrar kayıt et falan filan sıkıntılı bir süreç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler 67w xiaomi sarj aleti var elimde p40 proyu sarj etmeye çalıştığımda sadece hızlı sarj yazıyor.Ve yavaş sarj ediyor.Sebebi nedir ?başına gelen var mı?
-
illa kendi başlığı mı olması gerekiyor
-
Ben Mate 20 Lite kullanıyorum. Orijinal şarj aleti 18w destekliyor. Taktığım zaman hızlı şarj ediyor fakat 18w orijinal xiaomi şarj cihazı ile şarj etmek istediğim zaman hızlı şarj etmiyor. Demek ki yazılımsal bir durum var. Aynı değerde de olsa başka başlık kabul etmiyor. Hatta orijinal Samsung şarj aletide var 18w oda aynı şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 25 Ocak 2023; 15:17:30 > -
Anladım büyük ihtimal yazilimla alakalı o zaman. Çok teşekkür ederim
Arkadaşlar sırf kamerası iyi diye bu telefonu listeme ekledim. İkinci el olarak 12-14 bin TL piyasası var. Ama bataryası soru işareti. Başka ne gibi sıkıntıları var bu cihazın? Kamerası çok iyi olan bir telefon almak istiyorum. Sosyal medyayı aktif kullanıyorum.
Yazılımla vs filan alakası yok, huawei telefonlar kendi şarj cihazı ve kabloları haricinde hızlı şarj olmaz…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batarya olarak üzmez hocam özellikle aynı segmentteki samsung cihazların hepsinden çok daha iyidir, Asıl soru işareti olması gerek kısım sosyal medya kısmı olur senin için bence...
Kamerası gerçekten çok ama çok iyi eleştirilecek birşey bulmak imkansız özellikle bu fiyat aralığındaki cihazlarla karşılaştırma yapıldığında...
Lakin özellikle instagram kısmı sıkıntılı sosyal medya tarafında, Bildirimler düzgün gelmiyor özellikle mesajlar, Bazen uygulamaya girip bir süre gezdikten sonra geldiği bile oluyor yani mesaj geç geliyor çoğunlukla bu şekilde, Buda bir süre sonra can sıkıcı bir hal alıyor maalesef her ne kadar sorun olmaz dense dahi, Whatsapp'da ise hiçbir sıkıntı yok bu konularda.
Tabi google servisleri ile işiniz var ise yine sorunlar yaşayabilirsin, Giriş yapamama, Google servislerini kullanan uygulamaların yüklenememesi gibi vs vs...
Bunların dışında çok fazla övülmesi gereken konularda var, Kamerasına zaten diyecek birşey yok, Ekran kalitesi olarakda hemen her kullanıcıyı memnun eder lakin kullandığım süre boyunca açık ara en sevdiğim özellik kesinlikle yüz tanıma sistemi, Öyleki zifiri karanlıkta dahi tanıyıp kilidi açması çok büyük kolaylık ve her durumda işe yarıyor gerçekten çok büyük rahatlık.
-
Öncelikle detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Instagram benim için çok önemli. Çok aktif kullanıyorum. Bu yüzden telefon burada eleniyor benim için. Mi 11 ultra veya oneplus 9 pro düşünüyorum bir de. Bakalım. Araştırmaya devam
Mi 11 Ultra kayıt durumu sıkıntısı olmaz ise kamera konusunda fiyatına göre alınacak en iyi cihaz şuan piyasada bence, 9 Pro modelinin memnun edeceğini sanmıyorum bu cihazlardan daha alt bir seviyede kamera konusunda, Bu arada Mi 11 Ultra büyük ve ağır bir model iyi araştırmanı öneririm.
-
9 pro kamerada çokda iyi değil millet övüyor ama telefonda gram keyif yok. Xiaomi yada huawei alsan daha iyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dediğiniz gibi mi11 ultra'da kayıt işi sıkıntıymış. Oneplus 9 pro konusunda da çok emin değildim zaten. Bu kadar marka ve model varken karar vermek gerçekten zor. Bütçe sorunu olmasa s21 ultra düşünüyordum. Bir de ek olarak stereo hoparlörün ve ahize sesinin yüksek aynı zamanda tok ses vermesi de benim için önemli. Çok güncel bir model de almayabilirim. İkinci el olarak temiz aldıktan sonra problem yok.
Bence mi 12 t pro falan al yada 12s ultra paran çıkarsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X