Şimdi Ara

✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
18
Favori
54.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bilindik yöntemlerden farklı bir şey mi diye sordum. Emui 10 a düşürülüp yapılan yöntem olduğunu öğrenince başka soru sormadım zaten. Pişmiş armut sevmem ben ayrıca.

• Arkadaşlar 1 ay garantisi kalmış p40 pro var l. Kutulu faturalı garantili. Ağustosta pil ve ekranı değişmiş 3 ay önce yani. İlgilenen varsa 10.000 TL. Alışamadım cihaza ama batarya ve kamerası harbiden çok iyiymis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zupervisor Z kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bende aldığım da beri Google servisleri kurarak kullanmıştım bırak bildirimler de tutarsız geliyordu geçen ay sifirladim telefon rahatladı ve bildirimler daha tutarlı geliyor şarj düzeldi kendine geldi telefon boşuna bir sene Google servisli kullanmışım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

• Cümleten merhabalar. P40 pro kullanmaya başladm(y.d kayıtlı) şuan 12.0.0.276 sürümü yüklü, google ile ilgili ekstra birşey yüklemedim, sorunum temassız ödeme konusu hem vakıf hem iş denedim bankadaki izinleri açtığımda son adımda hata diyor nfc kullanamıorm. Diğer bi sorm ekran çift tıklama açılıor ama çift tıkla kapatmayı bulamadm varmıdır bu özellik. ✴️✴️✴️ HUAWEİ P40 PRO ANA KONU&KULLANICI KULÜBÜ

• 8-9 aydır p40 pro kullanıyorum çokta memnunum ama telefonum yurtdışı olduğu için kapandı,İMEİ konusunda yardımcı olabilecek varmıdır acaba?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Bu konuda hiç çözüm yok sanırım. Samsung'tan Huaweiye geçildiğinde mesaj geçmişi gelmiyor.

• GÖKHANK kullanıcısına yanıt

Aynen hocam Whatsappdaki mesajlar gelmiyor gruplar dahil, Sadece bir yol var aklıma takılan onuda denemek aklıma gelmemişti, Mesajları mail hesabına değilde dahili hafızaya yedekleme alıp getirebilme şansı olabilir bir ihtimal.

Youtubeda videoları izleyerek bu hafta whatsap mesajlarını yeni huawei cihaza aktardm ben

• er4lp E kullanıcısına yanıt

Huawei olmayan bir telefondaki sohbet geçmişinimi huawei ye aktardınız? Hangi video ile yapabildiniz? Seyredip te uygulamadığım video kalmadı.

Ne hikmetse Huawei Nova 10 pro, Samsung'tan alıp aktardığım whatsap sohbet yedeğini görmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sohbet geçmişini telegrama aktararak olabilir mi araştırmak lazım

https://www.youtube.com/watch?v=2EcoP5jTcPw&feature=youtu.be
    Bu şekilde aynı adımları uyguladm xiaomi telefondan p40 proya aktardm geçmiş yazışmalarm geldi

• er4lp E kullanıcısına yanıt
    5 6 adet Mate 40 Pro kullandım, ilk çıktığında, 7 8 ay bende kullanamadım ,sonrasında düzelmişti. Bankalar aplicationları Huawei ye göre ayarlamaya başladığında sorun kalmayacak diye tahmin ediyorum.

• İki ay kadar önce satmıştım P40 Proyu şimdi Phantom X var bas çek olarak güzel sonuçlar veriyor ama maneul ayar ve uzun pozlama gibi şeylerden yoksun maalesef, Almışkende iyisi olsun istiyorum tekrardan, X80 Pro hoşuma gitmişti ama kayıtlı cihaz yok maalesef, Mate 50 Pro fiyat olarak yüksek ama uzun süre kullanırım diye düşünüyorum ne dersiniz?

Mate 50 pro da 5g yok eğer bu sizin için bir sorun değilse ve bütçenize uygunsa güzel bir cihaz bence

• mahmutuslu kullanıcısına yanıt

5G önemli değilde, O kadar para verip bildirim sorunu yaşamak sıkıntı sadece işte sadece.

Amerikan menşeili programlarda bildirim sorunu olmayacağını ben dahil kimse garanti edemez. ama hms uyumlu uygulamalarda ben bildirim sorunu yaşamadım bendeki en büyük sıkıntı outlook mesela mail geldiği zaman bildirim gelmiyor.

• mahmutuslu kullanıcısına yanıt

P40 Pro kullanırken sanki kendi mail uygulaması ile bildirim sorunu olmuyordu Google veya microsoft hesaplarında, Bende sadece İnstagramda bildirim sorunu oluyordu.

Doğru kendi uygulamasında sorun yok şimdilik. Ama amerika huawei ye cüzzamlı muamelesi yapıyor adeta yarın öbürgün huawei telefondan gmail ve outlook a erişimi yasaklayabilirler belli olmaz.

Hızlarını alamadılar hkvision dahua güvenlik kameralarını da kara listeye almışlar.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.