Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az ce aldım p7 incelemeden sonra birkaç şey yazcam elbet.lakin ilk dikkatimi çeken telefonun üst ve en alt kısmından sallayında ses geliyor sanki içine vida düşmüş gibi ama sanırsam hoporlerlerin üstündeki çelik tel yapıyor sanırsam tam emin olamadım
  • merhaba fm radyo varmı
  • VALLA kardeşim daha incelemedim ama telefon çok akıcı ve güzel ben tam 4 aydır kafayıs yiyiyorum lg g2 mi yoksa p7 mi diye içime sinmiyor diye lg 2 almadım yok şarjı tr uyumlu değil yok ekran sararıyor yok ölü piksel yok iyi çekmiyor yok ses boğuk gidiyor insanın ömründen ömür götürüyor bu telefon işi bende artık kararttım gözümü gittim aldım telefon süper radyoda özelliklerinde var diyor ama ben daha arayıp ta bakmadım :((( işim çok yoğun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih01767

VALLA kardeşim daha incelemedim ama telefon çok akıcı ve güzel ben tam 4 aydır kafayıs yiyiyorum lg g2 mi yoksa p7 mi diye içime sinmiyor diye lg 2 almadım yok şarjı tr uyumlu değil yok ekran sararıyor yok ölü piksel yok iyi çekmiyor yok ses boğuk gidiyor insanın ömründen ömür götürüyor bu telefon işi bende artık kararttım gözümü gittim aldım telefon süper radyoda özelliklerinde var diyor ama ben daha arayıp ta bakmadım :((( işim çok yoğun

Telefonun tasarımı gerçekten şahane.Bende hepsiburada dan sipariş verdim siyahını dün öğlen 12 de verdim halaa tedarikçiden bekleniyor diyor.17 si kargoya veriş süresi belki daha önce verirler diye düşünüyorum.Siz hangi renk aldınız telefonu?
    İnceleme videolarında telefonun tarayıcı performansı pek beğenilmemiş ve banada akıcı gelmedi.Umarım chrome yükleyince böyle bir sorun olmaz.Deneyipte görüşünüzü bildirirseniz çok makbule geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Anladım.Huawei den tek soğuma nedenim bu şebekeleri çekme gücünün çok düşük olması anlam veremiyorum s3 s4 gibi telefonların 2 diş çektiği yerde benim ideos x5 hiç çekmiyor.Umarım P7 de bu sorun çözülmüştür.Hepsiburada dan sipariş geçeceğim dediğiniz gibiyse.

ideos x5 in SAR değeri de birçoğundan düşük bu yüzden olabilir..
  • chorome de çok hızlı çalışıyor makine diğer tarayıcı çok hızlı değil
  • donanım haberde p 7 yi 1 saat inceleme videosu var gerçi biraz uzun ama aklınıza takılan bir çok detay orda mevcut ama sorunuz olursa yinede cevaplarım elbetteki lakin daha inceleme fırsatı bulamadım ama kasa müthiş cebimde yokmuş gibi çok rahat oluyor birde ben siyahını aldım çok ağır duruyor :)
  • fatih01767 F kullanıcısına yanıt
    Benimde P7 biran önce geleydi çok sabirsizlaniyorum P7 de şebeke için çift anten olduğu söyleniyor bunun etkisini hissettinizmi siz? Gerçekten buna önem veriyorum ideos x5 ten çok çektim bu konuda.

• Cekim gucu cok iyi

• Kamerası düşük ışıkta nasıl çekiyor

• Telefonu beğendim çok şık vodafone mağazasında gördüm.

Fakat bir nokta beni soğuttu.
    Evde Fibercilerin verdiği dandik modemi değiştirip AC bağlantı hızı olan modem
    düşünüyorum..

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-dsl-ac68u-cift-bant-kablosuz-ac1900-gigabit-adsl-vdsl-modem-router/productDetails.aspx?productId=bd801548&categoryId=3009801

bu tarz bir modem kullanırsam telefon ewde wifi bağlantı hızda hitap etmiyor..

Alacak olup da bu tarz değerlendirenler varsa iyi düşünsünlerr. Bu telefonda AC desteği yok.

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot baktığınızda böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Kamerası düşük ışıkta nasıl çekiyor

Bunu ben de merak ediyorum.
  • Ahize sesi nasıl, konuşurken karşıdan gelen ses kaliteli ve yüksek mi? Bir de hiç foto örneği yok. Ön ve arka kamera ile (gece ve gündüz) çekilmiş bir kaç foto paylaşılırsa telefon hakkında daha net fikirler oluşur.
  • fatih01767

Telefonu hepsiburadan mı aldınız, telefonda vodafone logolu yazılım mı var?
  • telefonu vodofondan aldım 1,275 tl telefonun kasa müthiş açılırken vodofone yazılım ile açılıyor çok hafif bir telefon ama arkadaşlar telefon daha bir günlük akşam telefon cayır cayır yanmaya başladı internete girmiyordu avea müşteri hizmetlerini gece arayıp durdum hattımı kontrol ettirdim fakat sorun bulamadılar o an telefonu kırasım geldi şarjı ise çok çabuk bitti.öğlen saat 1 de full yapmıştım gece 12 de şarj % 10 düştü ama sabah tekrar girdiğimde internete sorun yoktu avea bana micro sim almamı söyledi ben hattı kestirmiştim o yüzden internette problem yaşıyor olabilirsin dedi ama çok üst bir telefon değil özellikleri güzel orta derece bir telefon daha fazla ineceme yapıcam bugün yarın tam detay verrim heryönüyle inşalla
  • gelen arama sesi müthiş konuşurken de sesler çok ten ve güzel çekim gücü çok iyi chorome bağlantı hızlı ama kendi tarayıcısı yavaş ben tabiki kendi hattım olan avea ile bu deneme leri yaptım ama wiless sa da bağladım wilessta çok hızlı internet benim hattımda 1,5 saniyede girerken wileste 0,8 saniye diyebilirim
  • yükleme hızı çok iyi ama çok şarj yiyiyor arkadaş yani tam emin değilim tam da oturum incelemedim çok detaylı ama ama ilkgün bana yaşattığı stres çok kötü çok kasılmalar oldu ve çok fena ısınıyor telefon geri soğutuyor anında geri ısınıyor elimi yakıyor diyebilirmim
  • quote:

yükleme hızı çok iyi ama çok şarj yiyiyor arkadaş yani tam emin değilim tam da oturum incelemedim çok detaylı ama ama ilkgün bana yaşattığı stres çok kötü çok kasılmalar oldu ve çok fena ısınıyor telefon geri soğutuyor anında geri ısınıyor elimi yakıyor diyebilirmim

El yakacak kadar ısınıyorsa telefonda sorun vardır. Bence hemen aldığın yere değişim için başvur.
  • quote:

yükleme hızı çok iyi ama çok şarj yiyiyor arkadaş yani tam emin değilim tam da oturum incelemedim çok detaylı ama ama ilkgün bana yaşattığı stres çok kötü çok kasılmalar oldu ve çok fena ısınıyor telefon geri soğutuyor anında geri ısınıyor elimi yakıyor diyebilirmim

Telefonun soğutmasının çok iyi olduğundan incelemede bahsedilmişti.Sizin böyle bir şey yaşamanız bence bir sorun olabileceğine işaret.Aldığınız yere götürmekte fayda var tabi ısınma halaa devam ediyor ise.

• yaklaşık 20 dakikadır kurcalıyorum özellikleri falan çok iyi hiç ısınmada olmadı kurcalarken gerçi klimalı odadayım belki o yüzden dir ama dün gece niye böle bişi yaptı anlamadım eğer az bir daha sabırsız davransaydım vallaha duvara çarpacaktım telefonu ama şimdi gayet stabil ama yeni diye mi motoru açılmamış ondan mı yaptı bilmiyorum ama şöyle pazar günü elime alıp komple inceleyeceğim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.