Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla arkadaşlar akşam niye böle bişi yaptı hala anlamadım.lakin ayarlarda programların hem hattan hemde wilestan çekip çekmemesi ile ilgili butonlar var tüm proğramlar hatta seçiliydi acaba günceleme yapmak için hepsini hatta mı aldı makine sıkıştı anlayamadım şimdi wilestan bağlıyım işyerinde çok hızlı saniyeler içinde geçiş yapıp giriyorum hattan da çok hızlı giriyorum şimdi götürsem aldığım yere bir sürü uğraşcam hem onlar değişim yaparmı ki direk alır servise gönderir diye tahmin ediyom vodofonun.abi bide teknoloji özürlüyüm telefonun bir sürü şeyi var ama ben hepsini tam manasıyla çözemiyorum :(((( anca kurcala yani deneme yanılma yoluyla :)
  • ama netice olarak muhterem arkada?lar bende sony kullanycysyyym 10 senedir ilkdefa yeni tel aldym çok ara?tyrdym ömrümün yarysy gitti.LG G2 SONY VE SAMSUNG alycaktym lakin çok para vermek istemedim lg g2 normaldi ama sorunlary çoktu paralelde ben zaten oyun oynamyyorum tel de bana interneti hyzly olucak konu?mada ve çekim gücünde hüsrana u?ratmayacak bu da p7 var diye aldym dedi?im gibi dünki olay olmasaydy her?ey çok güzeldi in?allah bir daha yapmaz yoksa servise bile götürmem kyrar atarym telefonu gider en ucuz teli alyr kullanyrym.
  • az önce avea hattım dan face e girdim 1.dakika video izledim birde haberlere girdim 50 saniye yaw arkadaş telefon cayır cayır yanıyor yaaaa bune böle anlamadım şarjıda çok hızlı yiyor internetten çıkınca soğuyor telefon ama 2 dakka internete gir alev giibi bu nasıl olur yaw
  • birde interneti wiless ta denedim hatta ki ısınma gibi ısınmadı daha az ısındı ama hattan aldığım zaman interneti 2 dakika içinde telefon elimi yakıyor.ve çok yavaşlıyor acaba micro sim mi alsam acep ondan mı yapıyor yaaa şarj da çok hızlı bitiyor 2 dakikada 100 den 6 düştü 96 ya hemen çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih01767 -- 14 Ağustos 2014; 14:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih01767

birde interneti wiless ta denedim hatta ki ısınma gibi ısınmadı daha az ısındı ama hattan aldığım zaman interneti 2 dakika içinde telefon elimi yakıyor.ve çok yavaşlıyor acaba micro sim mi alsam acep ondan mı yapıyor yaaa şarj da çok hızlı bitiyor 2 dakikada 100 den 6 düştü 96 ya hemen çok saçma

Turkcell veya vodafone bir micro sim kart bulun arkadaşlarınızdan birde öyle deneyin bakalım yine ısınacakmı...
  • fatih01767 F kullanıcısına yanıt
    Hocam gel bendeki sorunsuz LG Optimus G ile takaslayalım üstüne ne istersen konuşuruz

Şaka bir yana ben de G'yi satıp bunu almaya karar vermiştim ama yorumlarınızı okuyunca kafam karıştı.

Bi bakın bakalım eğer düşünürseniz belki takaslayabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla kardeşşim ben teknoloji özürlüyüm telefon şuan stabil ama ben teferruatı sevmiyom ben sadece face twitter a giriyom başkada bişi yok bende telefon kafamı çok karıştırıyor o yüzden alışamadım belkide çok kararsız kaldım :(
  • Forum, bu markadan almış ve güncelleme hizmetinden mahrum kalmış mağdurlarla dolu.
  • Ürünü alan bir arkadaş cevaplarsa sevinirim. Üründe çift hat kullanılabiliyor mu? İncelemelerde micro sd takılan yuvaya sim kart takıyorlar ve full dual active olarak çalışıyor görünüyor. Türkiye'deki ürünler aynı mı bilemiyorum. Bana çift hatlı ama biriyle görüşürken diğerinin devre dışı kalmayacağı bir akıllı telefon lazım. Genel olarak çift hatlı telefonlarda dual standby deniyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • şu telefon kıbrısta satılsa ah bi.

1300 ise türkiye de kıbrısta 900 e falan alınabilir bu telefon
  • hsirkecioglu H kullanıcısına yanıt
    eleman a sordum vodafone bilgim tam yok dedi. bende takip deneyelim dedim;)) tmm dedi denedik yok görmedi. Heralde yurt disi modelleri öyle galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar mantıkende vodafone çift hatlı modeli ülkemize getirmez.Getirirse de kendi kazancini azaltmi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatör tarafynda vodafone güzel fiyat veriyor aslynda.

Avea da bulamadym.

Ylgilenen varsa buyursun..

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/huawei-ascend-p7
  • Bu telefona imei atılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: kedoxs

Bu telefona imei atılıyor mu?

Dostum bu yasal birşey değil..

Bari alenen sorma..

Git mi telefoncuya ona sor..
  • huawei telefon mu bi daha almam asla. p6 kullaniyorum ocakta resmi olarak kitkat verecegiz dediler temmuzda cikti o da avrupaya adaha turkiye ye cikmadi bile belki de cikmayacak alirsaniz android l yi ancak 2015 in sonlarinda alirsiniz benden soylemesi. telefon aslinda tasarim olarak guzel ekran olarak guzel ama bu telefona 1300 tl vereceginize g2 alin derim.

• mellem M kullanıcısına yanıt
    Yasala bakarsak telefon başlığını kapatmak lazım. Yurt dışı telefon getirtme ile ilgili tonla yazı var. Ben belki iranda kullanacam orada imei değiştireceğim

Kuzey ıraktan alan arkadaş bunda imei girişine izin veriyor mu? Bunun işlemcisi kendine özel sanırım. Mtklarda sorun olmuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mellem

Bu incelemeyi de sevdim.

Kaynak:www.cepteknolojisi.com

Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 resmen Türkiye de satışta..

Huawei dünya devi bir firma fakat Türkiye bilinirliği çok az. Bu konuda daha çok reklam yapmalılar..

Fakat unutmamamız gereken ilk şey bu firmanın dünya Telekom sektöründe ilk 3 te olması.

Bu da ürün kalitesi ve özellikleri konusunda Huawei yi güçlü kılmaya yetiyor.

Ascend P7 ise bunu pekiştiren bir ürün.

Huawei yakın zamanda Türkiye pazarında Teknoteks firması ile yeni bir Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı.

Türkiye ye verdiği önemi buradan anlamak mümkün.

Yeni ascend P7 1299TL. son tüketici fiyatı ile karşınızda..

Şayet bu fiyat size çok gelirse! ki özelliklerine bakarsanız gelmemeli.. Size bir tiyo..

Turkcell T50 hangi marka bunu araştırdınız mı? Eminim fiyat karşılaştırmasını da yapacaksınızdır :)

Genel Özellikler
    İşlemci
    1.8 GHz Dört Çekirdekli İşlemci
    İşletim Sistemi
    Android 4.4
    Ağırlık
    124 g

Görüntü & Boyut
    Boyutları (mm)
    139.8 mm x 68.8 mm x 6.5 mm
    Ekran boyutu
    5,0 inç

Hafıza & Pil
    Dahili/Harici hafıza
    2 GB Ram 16 GB Dahili Hafıza
    Pil türü
    2500 mAh batarya

Kamera & Video
    Kamera
    13 MP Ana Kamera, 8 MP Ön Kamera
    Çözünürlük
    1920 x 1080 FHD

Hocam sizce honor 6 da gelirmi türkiyeye?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Bu incelemeyi de sevdim.

Huawei Ascend P7

Huawei dünya devi bir firma fakat Türkiye bilinirliği çok az. Bu konuda daha çok reklam yapmalılar..

Fakat unutmamamız gereken ilk şey bu firmanın dünya Telekom sektöründe ilk 3 te olması.

Huawei yakın zamanda Türkiye pazarında Teknoteks firması ile yeni bir Türkiye distribütörlüğü anlaşması imzaladı.

Şayet bu fiyat size çok gelirse! ki özelliklerine bakarsanız gelmemeli.. Size bir tiyo..

Turkcell T50 hangi marka bunu araştırdınız mı? Eminim fiyat karşılaştırmasını da yapacaksınızdır :)

Genel Özellikler
    İşlemci
    İşletim Sistemi
    Android 4.4
    Ağırlık
    124 g

Görüntü & Boyut
    Boyutları (mm)
    Ekran boyutu
    5,0 inç

Hafıza & Pil
    Dahili/Harici hafıza
    Pil türü
    2500 mAh batarya

Kamera & Video
    Kamera
    Çözünürlük
    1920 x 1080 FHD

Merhaba,

Ben iş olarak Huawei ye yakın bir firmada çalışıyorum. 2 hafta önce Huawei batı Türkiye müdürü ile aynı toplantıdaydım ve yakın bir iş planladı çalıştığım şirket Huawei ile.

Bunu soracam ve şayet bir bilgi paylaşırsa benimle burada size mutlaka cevap yazarım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

Bu incelemeyi de sevdim.

Huawei Ascend P7

Genel Özellikler
    İşlemci
    İşletim Sistemi
    Android 4.4
    Ağırlık
    124 g

Görüntü & Boyut
    Boyutları (mm)
    Ekran boyutu
    5,0 inç

Hafıza & Pil
    Dahili/Harici hafıza
    Pil türü
    2500 mAh batarya

Kamera & Video
    Kamera
    Çözünürlük
    1920 x 1080 FHD

Merhaba,

Ben iş olarak Huawei ye yakın bir firmada çalışıyorum. 2 hafta önce Huawei batı Türkiye müdürü ile aynı toplantıdaydım ve yakın bir iş planladı çalıştığım şirket Huawei ile.

Bunu soracam ve şayet bir bilgi paylaşırsa benimle burada size mutlaka cevap yazarım.

Anladim cevabinizi bekliyorum.Şuan ideos x5 kullaniyorum ve artik değistirme zamani geldi.Aslinda p7 şik ve kaliteli ayrica kamerasida gayet güzel.Fakat işlemcisi kirin 910 ve biraz dusuk kaliyor.P7 dede 920 kullanilsaydi hiç kaçirmazdim.Huawei nin kalitesi zaten tartişilmaz şuan 3 yillik ideos x5 im hala kozmetik olarak 10 numara.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.