Şimdi Ara

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.736
Cevap
28
Favori
147.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kısa bir süre gmd kullandım oradan biliyorum bu gpu'yu.nfs most wantedda düşük fps veriyordu ve frame atlamaları vardı subway surfersde kasıyordu.
    Evobt RS6'yı inceledim ama pek hoşuma gitmedi.

Bana lazım olan çift hat,şık ve ince kasa,kapasitif tuşlu bir telefon ama hala daha bulamadım.(ve mümkünse performansı çok iyi olan mt6592t işlemci.mt6589'lar artık eskidi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla cumartesi satın aldım 3 işgünü dediler, bekliyorum. Hızlıal'a girmiş ürün orada da çift hat demişler, beklemek istemeyenler orayı da deneyebilir. Moto G dual standby ama Zenfone 6 için net bir bilgiye ulaşamamıştım. Eğer dual active ise benim işimi zenfone 6'da görür. Kesin bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

Özelliklerde FM radyo gözüküyor ama ben telefonda bulamadım.Her zaman yaptıkları gibi radyo özelliği kapatıp mı ithal ediyorlar?

Cevap evetse radyo.apk'sını nereden bulabiliriz.

buna cevabı olan var mı?
  • Bu telefonun Türkiyede Çift hatlısı var ise benım istediğim özelliklerin çoğunu karşılamaktadır.

bana göre bu zamanlarda eğer 800 TL ve üstü bir para verip telefon alacaksanız aşağıdaki özelliklerin alacağınız telefonda mutlaka olması gerekir.Yoksa boşa para vermiş olursunuz..

--- En az 2 Gb RAM ( İşlmeciniz 2-4-8 çekirdekli olsun 1 gb ram lı cihaz alırsanız cihaz her zaman yavaş olmaya mahkum olacaktır)
    --- 4G desteği
    --- Arka kamera en az 13 mp Ön kamera en az 5 mb
    --- Ekran göreceli ama muttlaka iyi Amoled gibi yada HD IPS olmalıdır.
    --- Bataryası en az 2500 mA
    --- Androıd 4.4.2 kıtkat yazılımlı
    --- Eğer seçeneği varsa ez az 16 Gb hazfıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsirkecioglu

Valla cumartesi satın aldım 3 işgünü dediler, bekliyorum. Hızlıal'a girmiş ürün orada da çift hat demişler, beklemek istemeyenler orayı da deneyebilir. Moto G dual standby ama Zenfone 6 için net bir bilgiye ulaşamamıştım. Eğer dual active ise benim işimi zenfone 6'da görür. Kesin bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Hocam yalnız ikinci sım için NANO sım almanız gerekecek. Mıcro SIM ın biraz daha küçüğü. Iphone 5 lerde kullanılanlardan
  • 700-800tl aralığında iyi bir telefon ama o kadar. sd800+adreno 330 a sahip g2 dudurken mtk6592+mali450 kullanan p7 ye 1300tl hayatta verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

700-800tl aralığında iyi bir telefon ama o kadar. sd800+adreno 330 a sahip g2 dudurken mtk6592+mali450 kullanan p7 ye 1300tl hayatta verilmez.

Burda dikkat etmediğiniz bir nokta var.Tasarım ve kalite ve sorunsuz bir cihaz.Bunlar bence lg g2 de yok.G2 de mikrofon sorunumu dersin ekran sararması sorunumu dersin kameranın geceleri çamur gibi çekmesi mı dersin veya gıcırdayan kasası mı dersin ne ararsan var.Her şey özellik ile olmuyor.Biraz da kalite gerek.Huawei P7 de hepsi var sadece işlemci biraz düşük oda nazarlığı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

quote:

700-800tl aralığında iyi bir telefon ama o kadar. sd800+adreno 330 a sahip g2 dudurken mtk6592+mali450 kullanan p7 ye 1300tl hayatta verilmez.

Burda dikkat etmediğiniz bir nokta var.Tasarım ve kalite ve sorunsuz bir cihaz.Bunlar bence lg g2 de yok.G2 de mikrofon sorunumu dersin ekran sararması sorunumu dersin kameranın geceleri çamur gibi çekmesi mı dersin veya gıcırdayan kasası mı dersin ne ararsan var.Her şey özellik ile olmuyor.Biraz da kalite gerek.Huawei P7 de hepsi var sadece işlemci biraz düşük oda nazarlığı olsun.

Allah'a şükür bahsettiğin sorunların hiçbirinin zerresini g2 cihazımda yaşamadım forum üzerindede bakacak olursan bahsettiğin sorunlar ilk seri cihazlarda sonraki serilerde kusurlar giderildi tasarım konusunda kasa çerçeve oranına bakman yeterli hangisi ele daha iyi oturuyor hangi cihaz daha taşınabilir ortada. Kamera kötü, cpu ve gpu kötü hal böyle olunca kasa kaliteli olsa ne olacak??

• quote:

quote:

quote:

Allah'a şükür bahsettiğin sorunların hiçbirinin zerresini g2 cihazımda yaşamadım forum üzerindede bakacak olursan bahsettiğin sorunlar ilk seri cihazlarda sonraki serilerde kusurlar giderildi tasarım konusunda kasa çerçeve oranına bakman yeterli hangisi ele daha iyi oturuyor hangi cihaz daha taşınabilir ortada. Kamera kötü, cpu ve gpu kötü hal böyle olunca kasa kaliteli olsa ne olacak??

Kameranın kötü olduğunu yazıyorsanız siz hiç inceleme izlememişsiniz anlaşılan.S5 ayarında kamerası var.Ayrıca siz resmi lg türkiye garantili G2 yi ara dere firmalar hariç 32 ligini 1500 den assagi alabiliyormusunuz hayır.Tutturmuşsunuz delta garanti.Garanti lafın gelişi telefonun ekranı sararsa kullanıcı hatası derler.Gelip burda övüyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kameranın kötü olduğunu yazıyorsanız siz hiç inceleme izlememişsiniz anlaşılan.S5 ayarında kamerası var.Ayrıca siz resmi lg türkiye garantili G2 yi ara dere firmalar hariç 32 ligini 1500 den assagi alabiliyormusunuz hayır.Tutturmuşsunuz delta garanti.Garanti lafın gelişi telefonun ekranı sararsa kullanıcı hatası derler.Gelip burda övüyorsunuz.

delta ve intel gibi firmaları merdiven altı servislerle karıştırmayın o konuya girersek telpa ve teleservice bu konuda en başta sabıkalı iki firmadır!!!

çamur gibi dediğin g2 kamerasına bir daha bak çamur atarken biraz insaflı ol

Huawei P7 Kullanıcıları Kulübü:

• lionhearts kullanıcısına yanıt
    G610 da sgx 544mp1 var ve muhtemelen 156 mhz mtk6589m (max 260 falan olabilir belki... )

Subway surfers tereyağı gibi gram kasma yok. Ayrıca grafikler mali 400 den iyi. Nfs dede sorun yaşayacağımı sanmıyorum çünkü şimdiye kadar hiçbir oyunda kasma yaşamadım.

• eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    G610 düşük çözünürlükte olduğu için öyledir p1'dede sıfır kasma vardı subway surfers,most wanted gibi oyunlarda.mali gpu'ları powervr'lere göre daha iyi köşe düzeltme ve render yapıyor.en azından karşılaştırma videolarında benim gördüğüm ve söylenen öyle.yoksa kullandığımdan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan1065

quote:

Valla cumartesi satın aldım 3 işgünü dediler, bekliyorum. Hızlıal'a girmiş ürün orada da çift hat demişler, beklemek istemeyenler orayı da deneyebilir. Moto G dual standby ama Zenfone 6 için net bir bilgiye ulaşamamıştım. Eğer dual active ise benim işimi zenfone 6'da görür. Kesin bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.

Hocam yalnız ikinci sım için NANO sım almanız gerekecek. Mıcro SIM ın biraz daha küçüğü. Iphone 5 lerde kullanılanlardan

Kestirsek kartları olmuyor mu? Daha öce bir arkadaşın 5S için kestirmiştik, sorun olmamıştı. Biri micro, biri nano olarak kesilecek diye düşünüyorum, yanlış mı?

G610 daki mtk6589m nin gpu su 150 mhz civarı. Gmd ve g700 deki nin 250 mhz civarı. Çözünürlüğe göre gpu saat hızı var. Ayrıca mp2 yada mp4 lerde çoklu gpu olduğundan çözünürlüğü bölüp paylaştırıyor.

Gmd ile aynı çözünürlükte ve cpu gpu da g700 kullanıcılarına sorsak subway surfer kasıyormu diye daha bigilendirici olur.

Mali 400 de donanımsal texture ve ışıklandırma yok. Ateş buğu ışık efektlerinde tozlanma oluyor. Aynı durum adreno 205 tede var 300 serilerini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 2 Eylül 2014; 19:38:36 >
  • quote:

quote:

quote:

Kestirsek kartları olmuyor mu? Daha öce bir arkadaşın 5S için kestirmiştik, sorun olmamıştı. Biri micro, biri nano olarak kesilecek diye düşünüyorum, yanlış mı?

Evet hocam doğru bırıncı sım mıcro olacak ıkıncı sım nano olacak. Namo olarak kesılıyormuş ama bazen sorunda cıkabılıyormuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet hocam doğru bırıncı sım mıcro olacak ıkıncı sım nano olacak. Namo olarak kesılıyormuş ama bazen sorunda cıkabılıyormuş.

Nano sim kullanan bir arkadaşın hattını deneyeceğiz olmadı...

Karşılaştırma anlamında üst segment Mali GPU'lar biraz farkla PowerVr SGX Gpu'lardan daha iyidir. (Ama en iyi sonucu şu an için Adreno serisi veriyor) Size arayışınızdaki tavsiyem Mediatek'in 6592 Turbo modeline sahip bir telefon almanız yönünde. (Çift hatlı, uygun fiyatlı, üst segment performansı bir telefon için) Forumda konuya pek vakıf olmayan bazı kullanıcılar Mediatek çipsetlerini adeta "çakma telefon" partneri gibi görüyorlar oysa imitasyon bir çok telefonda Qualcomm çipsetleri kullanılıyor fakat IMEI durumu biraz sancılı olduğu için ülkemize gelen "çakma"larda Mediatek kullanılıyor/tercih ediliyor. Sonuçta istediğiniz çipseti üreticisinden gidip satın alabilirsiniz, hiçbiri "sana vermem" demez. Hatta SD,MTK,TEGRA gömülü anakart satan bir çok site var internette. Size kalan telefonu tasarlayıp diğer komponentleri ekleyip üretmek.(Tabi bunun için iyi bir sermaye ve altyapıya sahip olmak gerekiyor)

Birebir performans anlamında çok doğru sonuçlar vermese de aşağıdaki tablodan MT6592T çipsetinin gücünü görebilirsiniz ;

P7'de bir selefi P6 gibi çift hatlı telefonlarını sadece Çin piyasası için çıkardı ve Türkiye GSM şebekesiyle uyumlu değil. Yani çift hat çalışır ama 3G aktif olmaz. Yoksa Sd Kart yerine sim kart takılabiliyor diye bir teknolojiyi ben daha duymadım. (Yanlış biliyorsam düzeltin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 2 Eylül 2014; 21:57:42 >

• bende aldım, kullanıyorum.
    çok şık bir telefon. kullandıkça daha çok beğeniyor insan. tasarım 10 numara.
    hiç oyun yüklemedim, ancak her türlü programı kullanıyorum. son derece iyi, takılma - donma - atma gibi bir şey başıma gelmedi.
    cillop gibi telefon valla.
    samsung tablet kullandım daha önce 2 adet, huawei'deki ui çok güzel samsungun yanında.

ön kamerası çok net fotoğraflar çekiyor ancak kalabalık çekimlerde distortion çok fazla. baya bir pratik yapmak, veya 2 kişi falan çekilecekse panorama modunu kullanmak daha mantıklı sanırım. ön kameradaki panoramo modu süper fikir bu arada. yaratıcılığı kullanıp çok acayip şeyler çıkarılabiliyor :)
    arka kamerayı sadece instagram için kullandığımdan dolayı da pek canımı sıkmadı açıkçası.

ben telefonu çok beğendim, umarım kazasız belasız kullanmak nasip olurda, teknik servis derdi çekmem :)

• Buraya ayrıntıları ile yazalımda karışıklık olmasın.

http://techivian.com/mali-400mp-vs-sgx-543mp4-vs-543mp3-vs-543mp2-vs-540-vs-535-vs-adreno-320-vs-225-vs-220-vs-205-vs-mali-400-vs-intel-xolo/

Bu testten anlaşılan şu ki telefon şartları ve çoklu gpu durumuna göre sonuçlar değişiyor. Telefonun chipseti ve mp sayısı sonucu etkiliyor doğru kondisyonda sgx malinin tozunu atıyor. (mali 400)

Mali 450 için yeterli testler olmamakla birlikte üreticisi benzer kondisyonda teorikte 2 kat performanstan bahsediyordu.

Oyunlarda uyumluluk olarak en problemi gpu vivante ve ve broadcomun video coreu. Bunun kullanıcılarına oyunlardan gına geldiği için yeni seçimde çok dikkatli oluyorlar.

En uyumlu gpu sgx ve tegra. Tegranın özel oyunları olduğu için listeye ekledim.

Mali nin ve adrenonun uyumluluğuda iyi olmakla beraber her ikisinide kullandım ve mutlak bir oyunda chainfire kullanmak zorunda kaldım. Sgx de kesinlikle böyle bir sorun yok. Bana kasacak oyun belirtin deniyim. Okadarda rahatım bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Karşılaştırma anlamında üst segment Mali GPU'lar biraz farkla PowerVr SGX Gpu'lardan daha iyidir. (Ama en iyi sonucu şu an için Adreno serisi veriyor) Size arayışınızdaki tavsiyem Mediatek'in 6592 Turbo modeline sahip bir telefon almanız yönünde. (Çift hatlı, uygun fiyatlı, üst segment performansı bir telefon için) Forumda konuya pek vakıf olmayan bazı kullanıcılar Mediatek çipsetlerini adeta "çakma telefon" partneri gibi görüyorlar oysa imitasyon bir çok telefonda Qualcomm çipsetleri kullanılıyor fakat IMEI durumu biraz sancılı olduğu için ülkemize gelen "çakma"larda Mediatek kullanılıyor/tercih ediliyor. Sonuçta istediğiniz çipseti üreticisinden gidip satın alabilirsiniz, hiçbiri "sana vermem" demez. Hatta SD,MTK,TEGRA gömülü anakart satan bir çok site var internette. Size kalan telefonu tasarlayıp diğer komponentleri ekleyip üretmek.(Tabi bunun için iyi bir sermaye ve altyapıya sahip olmak gerekiyor)

Birebir performans anlamında çok doğru sonuçlar vermese de aşağıdaki tablodan MT6592T çipsetinin gücünü görebilirsiniz ;

P7'de bir selefi P6 gibi çift hatlı telefonlarını sadece Çin piyasası için çıkardı ve Türkiye GSM şebekesiyle uyumlu değil. Yani çift hat çalışır ama 3G aktif olmaz. Yoksa Sd Kart yerine sim kart takılabiliyor diye bir teknolojiyi ben daha duymadım. (Yanlış biliyorsam düzeltin)

evet üstat mali gpular aa doku işleme daha başarılı ve daha akıcı onu biliyoruz powervr sgx 544 düşük çözünürlükte iyi sonuç veriyor hd'ye geçince gpu çok yetersiz kalıyor.bu p7'nin gpu'su ne acaba? ve tavsiye edermisin oyun için p7'yi?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.